Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט פונטו ספייס שנת 2006 ידנית עם 60 כ"ס. כידוע לכם היא עגלה, אומנם חסכונית אבל עגלה.

כבר כמה חודשים אני חושב לאיזה רכב לשדרג אותה, השיקולים/דרישות שלי הם:

1.אמינות.

2.פחות מ10 שניות מ0ל100

3.כמה שיותר שנתון גבוה.

4.לא מטחנת דלק.

5.ידני בלבד.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

היאריס ספורט יכולה להוות אלטרנטיבה מוצלחת,מנוע 1.5 ליטר ידני ,מהנה לנהיגה וזריזה יורדת מעט מ10 שניות.

שומרת היטב על מחירה מה שיאפשר בתקציבך שנתון לא גבוהה במיוחד (2003 בלחץ),מה שכן גם בעת המכירה תקבל מחיר גבוהה מהמחירון.

הפונטו HGT 1.8 ליטר תהווה אלטרנטיבה דומה ואף יישאר לך עודף.

אופציה נוספת הינה 206XSI 1.6 ,זריזה ,חסכונית וידנית,מהנה לנהיגה.

פורסם

מחזק את ההמלצה על HGT.

אמנם החדשה ביותר שתמצא תהייה 2003, אך הרכב יהווה שדרוג משמעותי מ60 כ"ס. (נתון יצרן-130)

בנוסף, ישאר לך עודף ליישור קו רציני.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

ה206 xs תהייה האופצייה עם השנתון הכי גבוהה מבין השלושה במחיר הנ"ל. חוץ מזה לדעתי,היא מהווה את המכלול המושלם ביותר מבין השלושה, למשל מבחינת מראה (היאריס, שוב לדעתי לא יפה כלל), התנהגות, הנאה, איבזור, נוחות.

בהצלחה

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אופציה נוספת שגם תשאיר עודף בכיסך היא האלפא 147 1.6 120 כ"ס 2002.

ידנית, לא שתיינית, מתנהגת ומפנקת.

קפיצת מדרגה של ממש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שמע לפי הנתונים שרשמת אני לא יודע בדיוק מה אתה מגדיר כרכב ספורטיבי.

אבל אם אתה רוצה רכבים שנראים צעירים ויש להם ביצועים נחמדים אתה יכול ללכת אל אודי A3, גולף,סיאט לאון או איביזה,יאריס,אלפא כמו שאמרו לך.

מה שכן אל תצפה למכוניות שיהיו מהירות מדי אבל תוכל להביא אותם במנועים 1.6-1.8 תוכל גם להביא רכב גודש אבל אז תצטרך להתפשר עוד יותר בשנתון.

בהצלחה.

פורסם

גדישה וחיסכון לא הולכים ביחד לעולם... ויודעים מה? גם לא אמינות.

במקומך הייתי הולך על 206 GTI, רכב שהשאיר עלי רושם מדהים, במיוחד בתור בוגר שתי 106 ספורטיביות.

אלפא 147 חווית נהיגה נדירה, אין הרבה דברים כאלה היום.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות, את האמת שקלתי את כל הרכבים שהצעתם חוץ מהאלפא, מה שהכי התמקדתי מבינייהם זאת דווקא היאריס TS, הקטע כמה התנהגות ספורטיבית אני ירגיש, נהגתי עד היום ב3 רכבים ספורטיביים (אסטרה GSi, פולו GTi, ואיביזה טורבו שנת 2001 שאת האמת עשתה לי רושם מדהים)

בקיצור בלי לחפור יותר מידי אם אני מתמקד על 2 אפשרויות שאני רוצה לבחור, זה בין איביזה טורבו (מעדיף 1.8 ולא2.0 ז"א שנתון 2003+) שזה לא סגור לי מבחינת תקציב אני יישמח אם מישהו ייכוון אותי לכמה שתעלה לי כזאת 2003 או 2004 וכמה אמינות הן, או ללכת לכיוון היאריס TS שאני יודע שעגלה היא לא, אבל ספורטיבית גם לא יותר מידי.

רק אם היה אפשר לעשות נסיעת מבחן ביאריס TS אולי היה עוזר לי להחליט, כי אני יודע שהאיביזה כבר נותנת הספקים נחמדים ונוסעת דיי חזק.

בכל אופן אם מישהו יכול בכל זאת לעזור לי בקשר ליאריס ספורט פלוסים ומינוסים הבנתי שבערך 9.5 שניות 0-100 יצרן, שזה נחמד, ספורטיבי במרכאות גדולות.

אה כן וכמה תעלה לי איביזה טורבו 1.8 2003-2004 במצב נורמלי, פלוסים ומינוסים.

ואותו דבר עם היאריס שנת 2003-2004 עם הייתרונות שלה וכמובן חסרונות.

נ.ב כמובן שאני יוכל למשוך את התקציב בעוד איזה חמישייה בכיף, כל חודש שעובר נכנסת משכורת אין מה לעשות =]

תודה רבה שוב על ההשקעה!

פורסם

אין איביזה טורבו שנת 03,04 עד 02 הרכב נכנס לתקציב שלך אבל הוא לא ממש חסכוני והוא גם לא ממש קרוב ל10 שניות הוא משהוא 8 שניות סטנדרט ואני לא מאמין שקיים רכב סטנדרט היום אז הוא הרבה יותר מהיר והרבה פחות חסכוני

פורסם
ברשותי פיאט פונטו ספייס שנת 2006 ידנית עם 60 כ"ס. כידוע לכם היא עגלה, אומנם חסכונית אבל עגלה.

כבר כמה חודשים אני חושב לאיזה רכב לשדרג אותה, השיקולים/דרישות שלי הם:

1.אמינות. - אל תצפה לאמינות של טויוטה מאיביזה טורבו.

2.פחות מ10 שניות מ0ל100 - עם צ'יפ תגיע לאיזור ה-7 שניות ל100.

3.כמה שיותר שנתון גבוה. - רק שנת 2001 או 2002 נכנסת לך בתקציב, רוצה לרדת 4\5 שנים בשנתון?

4.לא מטחנת דלק. - מטחנת דלק רצינית, בנוסף צורכת 98, יקר בשקל לליטר.

5.ידני בלבד. - כמובן שמגיעות עם גיר רגיל בלבד.

תודה מראש לעוזרים

בקיצור אם אתה מחפש ביצועים קנה איביזה טורבו, אם אתה רוצה חיסכון ואמינות,

תוריד את האופציה מהפרק.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

סליחה שאני נדחף לשירשור,

לגבי 147 שהמליצו כאן, ממה שהבנתי קשה למצוא אחת שבאמת עברה את הטיפולים כמו שצריך.

והבנתי שאין הרבה מוסכים שאוהבים(מבינים) להתעסק עם הרכב הזה.

האם העיסקה היא כידאית בסופו של דבר?

מהי צריכת הדלק בהשוואה לדגמים אחרים שהוא ביקש?

פורסם

הבנתי, ירדתי מהאיביזה, האפשרות הכי הגיונית זה את היאריס TS.

אני אשמח לנתונים ממישהו שמחזיק אותה, כמה מהנה היא לנהיגה, צריכת דלק, טיפולים וכ"ו..

תודה רב לכולם שוב!

פורסם
הבנתי, ירדתי מהאיביזה, האפשרות הכי הגיונית זה את היאריס TS.

אני אשמח לנתונים ממישהו שמחזיק אותה, כמה מהנה היא לנהיגה, צריכת דלק, טיפולים וכ"ו..

תודה רב לכולם שוב!

למה אתה שולל את ה-HGT? לדעתי ה-HGT טובה מ-TS כמעט בכל פרמטר!

באמת שאני לא מבין מה יש בטויוטה הזו!

גילוי נאות אני בעלים של HGT

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אני שולל את הHGT בגלל כמה דברים, הדבר שהכי פחות מפריע לי זה שהיא פיאט, להזכירך אני מחזיק פונטו.

ה HGT 1.8 צורכת יותר דלק ועם בלאי יותר גדול משל היאריס, ולא יעזור טויוטה יותר אמינה ויותר שומרת ערך מפיאט.

ידוע לי שהביצועים ביאריס פחות טובים ואפילו ההתנהגות אולי פחות מהנה, אבל עדיין בפרמטרים אחרים היא עדיפה, ולא לשכוח את שמירת הערך.

אגב הפונטו אני צריך ללכת כמה שנים אחורה ולהסתכן עם רכבים שעברו התעללויות, שביאריס אני יכול להתגמש קצת עם הכיס וללכת כמה שיותר קדימה בשנתונים. (יש 2006 TS למכירה בחיפה - אפילו 2 לא אחת)

פורסם

התגמשות בכיס? מחיר המחירון (שלא נדבר על מחיר השוק) של היאריס גבוה משמעותית מהמחיר של הפונטו.

עושה רושם שאתה נעול על היאריס ספורט, מכונית נחמדה. תריץ חיפוש, יש שפע של מידע על הרכב הזה ועל השוואות שלו לרכבים ספורטיביים אחרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...