Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מבקש לברך ולעודד את חברנו מרק, המוכר בארץ בזכות השתתפותו במרוצי הראלי בסיטרואן zx צהובה, מחיפה על השתתפות וסיום עונת מרוצי סיבולת Nurburgring בגרמניה.

לאחר סדרת אימונים וכמה תקלות ותאונות במרוצים הקודמים הצליח מרק להגיע לגמר בהצלחה במרוץ האחרון בהרכב של חברה מקצועית HONDA RACING .

מרק השתתף במרוצים הקודמים ברכב מרוץ HONDA TYPE R ובמרוץ האחרון עם HONDA TYPE S

זו הפעם ראשונה בהיסטוריה מרוצי Nurburgring שנהג מרוצים ישראלי השתתף וסיים מרוץ בכבוד.

מרוצי סיבולת משמע 4 ו/או 6 שעות רצוף

אורך המסלול כ-600 ק"מ

עד 200 מכוניות משתתפות במרוץ

בקרוב תצא כתבה מפורטת בעיתון אוטו

לפרטים www.team.super-test.co.il

GetAttachment.jpg

GetAttachment2.jpg

GetAttachment3.jpg

GetAttachment4.jpg

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

מרק כל הכבוד,אני בטוח שעשית חיים....אגב היו עצירות לקפה? :lol:

נ.ב.

חבל כדי לממש חלום צריכים לנסוע רחוק!

בברכה

קובי כהן

פורסם

הכתובת לאתר בעברית

http://team.super-test.co.il/heb

תיקון קטן

אורך המרוץ הוא בין 600 ל900 ק"מ.

אורך המסלול הוא כמעט 25 ק"מ, מדובר על המסלול הקלאסי של הנורבורגרינג בצרוף מסלול הגרנד פרי.

בברכה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

עם כל הכבוד לסיפורים מדהימים כאלה , לא עשינו כלום חוץ מלהגיד "כל הכבוד"...

אתם או הוא צריכים לפרסם קצת היסטוריה ,בעזרת אילו קשרים הוא הגיע להתחרות בראלי ובנורבורגרינג כדי שגם אנחנו נפיק מהשרשור הזה מידע אמיתי ורציני.

כבוד!

פורסם
לא צריך להתמרמר!

אם תקרא שוב תשים לב שכתבה מלאה תהיה בעיתון אוטו!

אחרי הכתבה הכל יהיה ברור ואולי גם יהיה פה איזה דו שיח

בברכה

נדב

לא ממורמר...:?:lol:

ואת מי מעניין עיתון אוטו?:-D

אם כבר פתחת תיבה תן לשמוע ממקור ראשון!!

פורסם

כל הכבוד למרק!

הוא מייצג אותנו כמעט על בסיס יומי בנורבורגרינג בכבוד!

אדם כה נחמד שאפילו לקח את המשפחה שלי טרמפ על ברינג. :lol:

עמרי.

פורסם

אתם או הוא צריכים לפרסם קצת היסטוריה ,בעזרת אילו קשרים הוא הגיע להתחרות בראלי ובנורבורגרינג כדי שגם אנחנו נפיק מהשרשור הזה מידע אמיתי ורציני.

כבוד!

אכן כל הכבוד !

והאמת גם אני אשמח לשמוע קצת יותר פרטים, איך "מי נתן את ההוראה" וכמה עולה התענוג :)

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

שלום רב לכולם!

גם אני הייתי עם חבר בשנה שעברה ב Nurburgring

לא נהנתי כלל. המסלול מסובך וארוך מידי וקשה מאד לזכור את כל הפניות והסיבובים.

ולא ראיתי שם שום מרוצי מכוניות או משהו דומה.

נכנסתי לאתר www.team.super-test.co.il/heb .

מלא תמונות וסירטונים אבל כמעט שום דבר לא מוסבר.

האם מישהו יכול לתת יותר פרטים ומה זה בכלל מרוצי Nurburgring :roll:האם זה אותו מסלול:roll::?:

בכבוד רב,

gpdav

פורסם
שלום רב לכולם!

גם אני הייתי עם חבר בשנה שעברה ב Nurburgring

לא נהנתי כלל. המסלול מסובך וארוך מידי וקשה מאד לזכור את כל הפניות והסיבובים.

ולא ראיתי שם שום מרוצי מכוניות או משהו דומה.

נכנסתי לאתר www.team.super-test.co.il/heb .

מלא תמונות וסירטונים אבל כמעט שום דבר לא מוסבר.

האם מישהו יכול לתת יותר פרטים ומה זה בכלל מרוצי Nurburgring :roll:האם זה אותו מסלול:roll::?:

בכבוד רב,

gpdav

השנה בחודש יוני הייתי במסלול Nurburgring ביחד עם מארק קרייצמן , שם היינו אורחים של אותה הקבוצה אליה הצטרף מארק, חבר'ה רוסים נחמדים ומאוד מקצועיים , באותם ימים התקיים מירוץ סיבולת באותה אליפות , נסעו שם קרוב ל- 250 מכוניות ביחד מחולקים למספר קטגוריות. היה מירוץ מהמם ומאוד מעניין למי שהכיר את התקנון ומי נגד מי !

לאחר המירוץ באותו ערב ולמחרת נסענו על המסלול ,להנאתנו, אכן המסלול ארוך וקשה לזכרון ,אבל מי שרוצה להתחרות שם חייב אימונים והרבה כדי להכיר היטב את הסכנות וכאלה יש הרבה . אני אישית מאוד חששתי בהתחלה בגלל אורך המסלול והמשוגעים ,אופנועים ומכונית, עקפו במהירויות מטורפות. אולם לאחר כ-12 הקפות הרגשתי הרבה יותר טוב , על אף הגשם שירד, ולאחר מכן לא עקפו אותי באותה תדירות כמו בהתחלה.

gpdav-(אין לך שם ?) אתה לא ראית מירוצים שם ? זה לא כל יום קורה ! לגבי פרטים - תמתין בסבלנות משהו כבר הסביר שהכתבה בדרך !!

מישל

פורסם

שלום לכולם!

האם גם אני יכול להשתתף במרוצי סיבולת ב-Nurburgring ?

לאן לפנות בנושא ומה הדרישות והכישורים המתבקשים?

האם הנהג קרייצמן מרק יכול לתת תגובה אישית על נושא מרוצי סיבולת ולשתף אותנו בחוויה?

• תוכן חדש...