Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פאסאט TDI 2003, החלון האחורי בצד הנהג נתקע, שניסיתי להוריד אותו הוא פשוט נפל למטה, רק אחרי שמשכתי אותו למעלה ולחצתי על הכפתור הוא קירטע עד למעלה ונסגר בקושי, מה קורה פה ?????????

המנוע של החלון עובד נראה לי, אבל הוא לא מזיז את החלון, איך אני מתקן את זה וכמה זה יעלה לי? :cry:

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

ברוך הבא ל VW :)

חיפוש יענה לך על התקלה הנפוצה הזו. כנראה שקרה לך כמו להרבה אנשים שהקליפסים מפלסטיק שמחזיקים את החלון נשברו.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אני לא יודע עם הקליפס המפורסם הוא גם במנגנון של החלון האחורי.

בגדול, במנגון הרמת החלון היה קליפס אחד שעשוי מפלסטיק שפשוט לא שרד טוב את מזג האוויר בארץ.

כיום יש מנגנון חדש שהחומר ממנו עשוי הקליפס הזה הוא אחר.

בכל מקרה, אי אפשר לתקן אותו, צריך להחליף את כל המנגנון.

בגדול VW החליפו לרוב המכוניות ללא תשלום את המנגנון.

תפנה רק למוסך מורשה ואם זאת אכן הבעיה, זהו פגם בייצור שהם מכירים אותו אך לא מודים בו, תנסה להוציא את השתתפות כמה שיותר גדולה (כמו שאמרתי רבים מהרכבים תוקנו ללא עלות, לחלקם הייתה השתתפות מסויימת של צ'מפיון).

כיוון שהרכב כבר לא באחריות, אז תתכונן למריבה, בכל מקרה העלות אם אני זוכר אותה נכון היא כ-1,500 ש"ח למנגנון.

פורסם

אין סיבה שזה יעלה 1500 שקלים. קפוץ לזגג (חלונאי? :-) ) הקרוב לביתך וברר עלות תיקון. קרוב לוודאי שהוא מכיר היטב את הבעיה ה-VAG-ית וידע מה צריך להחליף. עלות התיקון גם תהיה זולה משמעותית, יש להניח.

אצלי המנגנון נשבר בקליאו ובחברה רצו סכום שנע בין 1000 (למשומש או תחליפי) ל-2000 שקלים (לחדש). קפצתי לאוטו גלס, התמקחתי קצת ובסופו של דבר שילמתי 250 שקלים בלבד (הם ביקשו בהתחלה 600, אבל ירדו מהר מאוד).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זכורני שלפני כחודש (אולי יותר) הייתה למישהו בעיה דומה עם רכב אחר מקבוצת VAG. הוא קיבל המלצה לגשת לזגג שמחליף את הקליפסים הללו, אשר עשויים פלסטיק, לקליפסים ממתכת. כדאי לבצע חיפוש ולמצוא את השרשור הנ"ל. יתכן ואפילו ישנו קישור ישיר אליו בתחתית עמוד זה.

בהצלחה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

צ'מפיון לא יעזרו לך, הם לא מכירים בתופעה כסדרתית למעט בפולו וגולף למרות שבשאר הרכבים שלהם וגם באודי המערכת זהה

אתמול החלון הימני באודי המשפחתית נכנע ונפל לאחר 11 שנה, יש 2 קליפסים שמחזיקים את החלון למסילה והם נשברים

החלפה שלהם עולה 400 ש"ח לא גרוש יותר (יש גם בפחות) אצל מתקני מנגנונים.

אצלי החליפו לפלסטיק כי נאמר לי ע"י מספר אנשים שהקליפסים מברזל הזיקו למערכת והפסיקו להרכיב אותם.

נ.ב. כפי שנאמר לי ע"י המשפץ, המחלה של חלונות נופלים נהפך לנחלת כלל המכוניות

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כל פעם שאני שואל על בעייה בגולף

אומרים לי שזאת המחלה שלהם

מה היה.

הדשבורד מתרומם. הפלסטיק מתקלף, הצופציק הקטן של הכייון מראות נשבר,

אמא שלי היא היחידה שרואה בהם משהו.

חלונות נופלים, גיר בעייתי. מנוע שתיין. עם הוא כבר עובד עגול

אני חושב שזאת הפעם האחרונה שאני נוגע ברכב גרמני.

הרכב לא שומר על טורים ונכבה, בחברה מחברים אותי לאיזה מחשב מסריח,ואומרים שהכל בסדר

מה שלא רשום במחשב הם לא יודעים לעשות

עוד מעט הם יתחברו דרך בלוטופ ובכלל התלהבו מהטכנולוגיה שלהם.

מי צריך את זה. אני את הלקח למדתי.

פורסם

### הערה תוקפנית כלפי משתמש אחר נערכה ###

לפותח האשכול, גש למוסך צ'מפיון מרכזי ובקש יפה החלפה על חשבונם של מנגנון החלון, במידה והתשובה שתקבל היא לא מוחלט אזי תנסה בדרך קצת יותר אגרסיבית ותאיים שאתה כותב מכתב לייצרן.

כול הרכבים החל משנת 1999 (גולפים) קיבלו לביתם זימון (גם אני) להחלפת המנגנון חינם אין כסף.

לחילופיין קיבלתי מידע מהיצרן לגבי קיט ההחלפה כפי שמופיע בקובץ המצורף.

ייתכן שתוכל לרכוש את החלקים התחליפים ולנסות להחליפם בעצמך בעזרת ספרות אחזקה של הרכב.

אני צריך לבדוק האם המנגנון זהה לזה המותקן בפאסאט (תבדוק במחסן של צ'מפיון).

Pages from golf window reg repair kit.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם
נ.ב. כפי שנאמר לי ע"י המשפץ, המחלה של חלונות נופלים נהפך לנחלת כלל המכוניות

מזל שהדייהו לא שמעה על זה. :-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מזל שהדייהו לא שמעה על זה. :-D

הכוונה לרכבים חדשים לא לענתיקות:wink:

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מרק ערב טוב, האם השמועה שחלקים מברזל משפיעים לרעה על המנוע נכונה או שזו שטות?

• תוכן חדש...