Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוג'ר ווטרס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קהל של מסטולים הוא תמיד קהל חיובי.

הבחנה אנתרופולוגית קטנה שלי - מריחרוח סביבתי לא מייצג, אנשים שמשלמים 370 ש"ח לכרטיס הם אנשים שמעשנים חום ולא ירוק.

מלבד זאת, היה פשוט מרגש. למרות שדייב קילמינסטר הוא לא גילמור, הוא נותן בגיטרה (וסנואי וויט בכלל יודע לנגן וחבל שלא שמעו אותו יותר) הלהקה הייתה מצויינת, ח"ח מיוחד למתופף.

ואפילו שהייתי שמח לשמוע גם שירים אחרים, ושהיו ביצועים שפחות אהבתי, ושהעוצמה של ההגשה היא לא אותה עוצמה ואנרגיה שחוויתי באוזניות מפטיפון, ולמרות שווטרס פיספס פה ושם את הסנכרון של השפתיים עם הפלייבק - עדיין, מדובר בחוויה מדהימה.

היה שווה את הפקקים.

פורסם
ההופעה היתה אמורה להיות במקור בת"א. לאחר שהוא קיבל את המכתב הנ"ל. הוא העתיק את מקום ההופעה לנווה שלום (ישוב מעורב).

אין לי שום בעיה עם עידוד פעולות ועידוד השלום, המכתב שנשלח אליו הוא מגמתי, מעליב, שקרי ומקומם.

העובדה שווטרס בחר להעתיק את מיקום ההופעה בעקבות המכתב מרמזת שהוא קיבל את תוכן המכתב (עובדה שהוא פעל בנידון).

ממני הוא לא יראה שקל.

אם היתה לנו מדינה נורמאלית היו מבקשים ממנו לבטל את ההופעה וללכת להופיע בדמשק.

מילים כדורבנות.
פורסם
קהל של מסטולים הוא תמיד קהל חיובי.

הבחנה אנתרופולוגית קטנה שלי - מריחרוח סביבתי לא מייצג, אנשים שמשלמים 370 ש"ח לכרטיס הם אנשים שמעשנים חום ולא ירוק.

.

גם אני שמתי לב לעניין,

לגבי פקקים הייתי שם כבר באחת בצהריים,ולצאת לקח לי שעה וחצי שעתיים.

היה אדיר ,אין מה להוסיף מילים ,לגביה הפוליטיקה זה שהוא הסכים עם משהו לא ישנה את המצב ,ראיתי אחלה מופע ומעניין לי ת'תחת מה שהוא חושב (ת'תחת =שמר עשה את זה קודם)

מילה טובה למשטרה ,שבאמת עשו הרבה כדי להקל את הפקקים ,ולא עצרו סטלנים שעברו לידם עם ג'ויינט ביד .

צילמתי מלא ,אבל על פילים ,אז יקח לי זמן ואני יביא תמונות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני פשוט עולה על הגג , יושב ליד הקולטים של דוד השמש , וצופה במופע... :-)

שלום.

וצופה במופה של דוד השמש של השכן {אשתו של השכן ניראת כמו דוד שמש}

אז נא לא להתלהב מדובר בכוסה מחשה ששוקלת 150 ק"ג נטו בלי תחתונים וחזיה כי שני אלה לבד זה 40 מטר בד +- והויברטור שלה זה טרמוס של 15 כוסות מינימום.

אגב הוא הזמין אותי להצגה אבל איכס איזה טעם.

00020075.gif

בברכה בני ל.

יודע היכן שיימר גר באוהל אם פזו', סיטרואן, וכלב בן כלב! ולא מגלה אולי תמורת סכום סימלי 0002006C.gif

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

:roflmao:

ואללה בני, אם אתה יוצא לסיבוב הופעות אתה לוקח את רוג'ר ווטרס בהליכה...

ואני לא מדבר על סיבוב עם הגיטרה של אריס סאן על מגבר מנורות אלא על סיבוב סטנד-אפ באיצטדיונים!

פורסם

אהלן כולם.

הייתי בהופעה היה פשוט מדהים אין מילים לתאר... לצערי שכחתי להביא איתי מצלמה מישהו פה אולי היה וצילם? אשמח אם תוכלו להעלות תמונות..

תודה מראש, מור.

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם

רוג'ר תעשה לי חומוס!

הבאסה הייתה עם החימום שהתאים יותר להופעה של זהבה בן, ועם האדרלמוסיה בסוף המופע.

ואם במקרה הם משתתפים בקארספורום - רוב תודות לאנשים בפונטו שלקחו אותנו טרמפ לתל-אביב.

54000.jpg

No worries 8)

פורסם
ההופעה היתה אמורה להיות במקור בת"א. לאחר שהוא קיבל את המכתב הנ"ל. הוא העתיק את מקום ההופעה לנווה שלום (ישוב מעורב).
אם הייתי יודע על זה לא הייתי מגיע. יחד עם השיר העלוב שלו על בירות, והפרובוקציה שלו בבוקר יום המופע.. איי דונט ניד נו אדיוקיישן טמבל.

מעדיף לשמוע את זה בבית ולדמיין את הפרצופים של בין לאדן וסטאלין בענק במקום.

ציטוט מעניין מהשיר:

Our dads had helped them win the war

When we all knew what we were fighting for

But now an Englishman abroad is just a US stooge

The bulldog is a poodle snapping round the scoundrel's last refuge

זאת אומרת, הוא יודע עבור מה הוא נלחם רק כשאבא שלו נהרג במלחמה. אם אבא לא היה נהרג במלחמה, היא היתה מיותרת.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

יאללה, יאללה...

מי ישמע, בן לאדן בא להרצות לנו על הג'יהאד העולמי.

מה, רציתם ללכת להופעה של ווטרס ואתם לא מכירים לא אותו ולא את המוזיקה שלו?

הבן אדם פציפיסט משהו כמו שישים שנה מתוך השישים ושלוש שלו. ותסלחו לי, חוץ משיר (די בינוני) על משפחה לבנונית טובת לב ומשפט אחד בודד (אתם הדור הישראלי שיביא את השלום או משהו אנמי כזה) ההופעה לא הייתה יותר פוליטית מלהאזין לתקליט של ווטרס בבית.

בעצם להאזין לפיינל קאט במלואו זה יותר פוליטי מלהגיע להופעה.

אז אל תשחקו ב"אני אוהב את המוזיקה שלו אבל לא רוצה לשמוע הטפות". יש הטפות במוזיקה עצמה. אם אתם אוהבים את מה שהוא עושה, אני לא רואה שום מניעה בלהגיע להופעה שלו.

פורסם
רוג'ר תעשה לי חומוס!

הבאסה הייתה עם החימום שהתאים יותר להופעה של זהבה בן, ועם האדרלמוסיה בסוף המופע.

ואם במקרה הם משתתפים בקארספורום - רוב תודות לאנשים בפונטו שלקחו אותנו טרמפ לתל-אביב.

לפי התמונה הזו עמדת כמה מטרים ממני.

ולכל אלה שבוכים על פוליטיקה,אם אתה רוצים לשמוע כאלה שבאים לשיר נטו ,לכו לשמוע את רוני סופרסטאר,אני אומנם לא מסכים כמעט עם שום מילה שלו ,ואני חושב שאין לו מושג על מה הוא מדבר ,אבל אין לי שום בעיה עם זה שהוא מביע את דעתו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מישהו מקשיב בכלל למילים??? הרי אפשר לדעת מה הוא לקח כשהוא כתב אותן...
כן, וגם מה לקחו כל אלה שבוכים ששעה וחצי הם לא הצליחו למצוא את האוטו בחניה אחרי ההופעה.

:lol:

פורסם

:wink:

חוצמזה - אם להיות רציניים לרגע, רוב האלבומים הזויים מדי בשביל להביע דיעה פוליטית... אם אני זוכר נכון, האלבום היחיד שלהם עם משהו שדומה להבעת עמדה הוא The Final Cut שמושפע קשות ממלחמת פוקלנד...

• תוכן חדש...