Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הינה מגיע לו שדרוגון נוסף לגוף ולנפש,

לא נסקור את כל האבולוציה של הסאונד לרכב שלי, אבל נעבור קצת על הרכב הנוכחי :),

שקיבלתי את הרכב ביצעתי התקנה בסיסית מאוד, שכללה :

HU - Alpine 9855

COMP - JBL GTO 6.5

AMP - JBL GTO 75.4

SUB - Kenwood כלשהו :),

המגבר הורכב על פלאטת עץ כמובן,

הוופרים על הגבהות קטנות מעץ,

הטוויטרים במשולשים,

ותיבה מרובעת רגילה לסאב, עם הזמן התחלתי להשקיע בעבודה בתור התחלה, הסאב קיבל תיבה שמנצלת את המקום מעולה (היא חותכת את הפינה, ומנצלת את השיפוע של המושב),

וגם קיבל גריל שיצרתי בעצמי (בצורת סמל VW) אפשר לראות את זה כאן :

התקנת מערכת בתא מטען

ימים עברו וחלום שמתגלגל אצלי בראש כבר מספר רב של שנים (לפחות למעלה מחמש שנים) קיבל הזדמנות להמריא, (חברה שלי החליטה לקנות לי מסך מגע ליום הולדת :), היא ידעה שאני חם על הרעיון הזה אבל מהסס אז היא לחצה על ההדק), ואכן הוא המריא ובמקום 9855 הרכב קיבל CAR-PC מטופטפ עד הסוף הכל כלל הכל !, אפשר לראות את זה פה :

התקנת CAR PC ברכב

אחרי שסיימתי לדאוג ויזואלית, והגשתי את החלום המדובר הגיע הזמן להתפנות ולהשקיע יותר בסאונד, שלא תבינו לא נכון הסט הזה של JBL יש לו מידבאסים יותר טובים מסטים במחיר כפול, והטוויטר הזה עם כיוון נכון נשמע מאוד מפורט וחד, אבל זה לא זה בהחלט לא זה.

אחרי התלבטות שמיעה, עוד התלבטות עוד שמיעה רצתי על כל הסקאלה, והתלבטתי בין 4 סטים עיקריים :

morel hybrid

Focal K2P

Infinity Kappa Perfect

Hybrid Audio Clarus

שמעתי את כולם ביותר מתצורה אחת, אקטיבי ופסיבי עם ובלי על ומתחת וכו' וכו', עם שירים שלי והיחיד שהצליח להיות מספיק מפורט וחד בטוויטר היה הקלארוס, והמידבאס - חלום רטוב, כלכך פאנצ'י כלכך מדוייק שזה מדהים, והיה בו עוד משהו שהדהים אותי, או יותר נכון לא היה לו משהו, לא היה לו מחסור במיד, תמיד לסט 2 חלקים יש מחסור במיד ולכן סט 3 חלקים הוא שיפור כלכך עצום והקלארוס פשוט נותן מיד יפה מאוד, עם המון נוכחות,

טוב - משנבחר הסט הנ"ל לעבוד כרגע פסיבית ובעתיד הקרוב יחסית אקטיבית, החלטתי להכין לו תשתית ראויה !,

אז הטוויטרים הושתלו בדש בורד במקום פתחי איורור של מזגן שגם ככה לא נחוצים כלכך, (תמונות בהמשך) והרכב עבר איטום בדלתות כדי למקסם את הפאנצ'יות המדהימה של המידבאס החלומי הזה. - האיטום אגב כלל את הפח הפנימי, פח חיצוני (רואים אותם בתמונות) על הדיפון של הדלת גם יהיו יריעות. ובין הדיפון לדלת אני מכניס שכבה עבה של אקרילן כדי למנוע וויברציות. כל האיטום בוצע עם סקנד סקין דמפליפייר פרו שאני חייב לציין שהוא חומר מדהים לעבודה !

אז בלי להעמיס בפרטים - נעבור לתמונות,

*בסוף שבוע אני אסיים את ההתקנה של הסט ואז אני אתן רשמים מהשמיעה ברכב שלי, רשמים על הקלארוס אין ממש מה לתת זה סט שחייבים לשמוע אותו, אי אפשר לתאר כמה הוא טוב במילים, המידבאס שלו עושה צחוק ומשפיל מידבאסים של הייבריד אוביישן וגם של אלייט,

הטוויטר חד ומפורט בדיוק במידה הנכונה וכל המשחק איתו זה התקנה נכונה (טוויטר חד כלכך, ואגב זה נכון לגבי רוב הטוויטרים החדים - צריך להתקין אוף אקסיס)

תהנו מהתמונות, ואם יש שאלות, בבקשה :)

P3020002.JPG

P3020003.JPG

P3020004.JPG

P3020005.JPG

P3020006.JPG

P3040007.JPG

P3040008.JPG

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סחטיין !

יופי של עבודה , נראה מעולה ומקצועי .

מקווה שתהיה מרוצה מהתוצאה הסופית.

מחכים לשמוע.

:-)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עבודת בידוד יפה ומרשימה.

אבל הטוויטרים שלך יושבים בפתחים שמאדים את האדים מהחלונות, לזה הפתחים האלה נועדו - כאשר אתה מעביר את המיזוג להפשרת השמשה הקדמית - אז גם יוצא אוויר דרך הפתחים האלה בכדי להפשיר או יותר נכון לאדות את האזור של השמשה שמונע ממך לראות את המראות הצידיות.

לא משהו שאי אפשר בלעדיו - אני סובל מאותה התופעה ברכב הפרטי סה"כ - אבל זה מכריח אותך בחורף לכוון את פתחי המיזוג הצידיים לכוון השמשה.

אכן, זהו הסט שני חלקים היחידי שאני מכיר למעט סופרימו שמסוגל להשמע ממש כמו סט שלושה חלקים (כמעט) - במידה ומכוונים אותו נכון.

עוד יתרון של הקלארוס - הטוויטרים שלו נשמעים מעולה גם כאשר מניחים אותם על הדשבורד כשהם פונים ישירות לשמשה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פתחי האיוורור משמשים להפשרת אדים בחלונות הצד - של הנהג והנוסע, לרוב השימוש במפשיר אדים הוא לשמשה הקידמית ולא לחלונות הצד, לכן השימוש הוא מינורי, וכמו שאמרת תמיד אפשר לכוון את התריסים בצדדים לחלון,

זה מבחינתי אופציה עדיפה עלפני לקדוח חור בדש כדי לבצע פלאש מאונט - והנחת הטוויטר על הדש לא באה בחשבון מבחינה אסטטית

תודה על התגובות חברים :)

פורסם

הגיע הזמן שתתחיל לעשות שינויים במערכת שלך, כבר נמאס לי לראות את אותה המערכת במשך 4 שנים:).

תתחדש, אחלה רכיבים והגיע הזמן רק להחליף את הסאב הזה באופן בהול:).

under construction..

פורסם

תתחדש נראה יופי - איך שאני מקנה בך מבחינת נוחות בעבודה על הבידוד בGOLF , הלוואי וזה היה כך בכל הרכבים :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

בעיקר כי יקר מידי לשלב הנוכחי,

אבל העתיד לבוא זה 3WAY אקטיבי, ושם האלייט היה שיקול,

אבל עם :

טוויטר חסר חדות

מיד ראיינג' חסר נוכחות

ו-וופר חסר פאנצ'יות וקיקים

הוא ירד מהפרק ובמקומו יהיה קלארוס + L4 ויתכן יתכן שדרוג לL1PRO, אבל לא בטוח - אבל יש עוד זמן עד לשם,

צריך לרכוש הגברה והכנה רבה+צריך לרכך את האישה לפני :)

פורסם

דווקא בכיוון נכון , הMT23 בעל חדות מספקת לדעתי.

מפורט מאוד.

המיד באמת חסר באס, לאומת ההייברד (היה לי את שניהם ובסוף בחרתי בהייברד).

את המידריינג שמעתי מס' מועט של פעמים ולא יכול לתת חוות דעת עליו.

בכל מקרה, בהצלחה בהמשך נראה טוב! :) .

סתם משהו שלא ידעתם על מורל,

למה רמקולים של מורד לרוב (95%) חסרי באס.

כל סט שיוצא מפס יצור עובר השמעה ע"י מישהו (אם אני לא טועה , בעלים של החברה),ומקבל אישור לצאת לחנויות וכו'.

וכך גם הסט לפני יצור ובתכנון עצמו.

הסט נשמע בפניו למוזיקת מקהלה,ללא שום כלי נגינה באסים וכו'.

אם נשמע לו טוב, הסט יוצא, אם לא , נזרק :-(.

סטס.

פורסם

עתיד תתחדש עבודה כלבבי, הצמדה מקסימלית של חומר האיטום על הפח כך שניתן לראות את כל השקעים והבליטות על הדלת.

תהנה.

• תוכן חדש...