Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לאחר שבשבוע שעבר העלתי תמונות של בניית גריל לסאב בצורת סמל VW, השבת הזדמן לי לסיים את הבניה של המערכת, הדבר שהיה הכי חשוב לי בבניה זה מראה כמה שיותר נקי כמה שפחות "קיצ'י" או "גימיקי", וכמה שיותר מראה OEM שכזה (כאילו הרכב יצא עם מערכת מהחברה) את התיבה לסאב בניתי לפני שנה או קצת יותר, את הגריל לפני שבועיים ועכשיו הגיע העת לסיים את הבניה ולהנות ממנו, צמד תמונות שצולמו בלילה אחרי שכל העסק יהיה נקי נצלם תמונות טובות יותר

תהנו

car1.jpg

car2.jpg

פורסם

עתיד, נראה מעולה :mm_yeah:

עבודה נקיה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נקי ויפה.

תתחדש .

האם למגבר יש זרימה של אוויר לקירור ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הסאב הזה ישאר עד אשר התקציב יאפשר אחרת

בקשר לגלגל אין שום בעיה הכל חשוף למטה וניתן להוציא אותו בשניה

בקשר לאיוורור של המגבר למרות שזה נראה אטום מאחורה הכל פתוח והאיזור מאוד מאוד "נושם" מהצדדים ומלמעלה ככה שאני לא צופה בעיה

פורסם

ח"ח על העבודה!

גם יפה וגם פרקטי מאוד שזה הכי חשוב!

מאפשר לאפסן דברים בבגאז' במקרה הצורך (כמובן שלא מומלץ כדי לא לפגוע ברכיבים אבל בכל זאת).

יפה, נקי ופרקטי! "משולש הזהב" בכל הנוגע לבניות בבגאז'.

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

נראה מעולה

עבודה טובה תוך שמירת יעילות התא מטען :) לא משהו שכולם חושבים עליו

ח"ח

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
קודם כל עבודה יפה, נראה לי שהמגבר מותקן הפוך.

צודק מאה אחוז, אחלה ראיה :)

אכן המגבר מותקן הפוך בגלל אילוצים של חיווט (קיבלתי את האוטו עם כבל מתח תקין וטוב מושחל ולא היה לי עיניין לחלץ אותו החוצה ולהשחיל אחד אחר אז השארתי אותו, אבל הוא היה קצר מידי כדי להגיע לצד ימין של הרכב אז הפכתי את המגבר כדי להפוך את הצד של הRCA והכבלייאדה)

באופן עקרוני המגבר הוא סימטרי והדבר היחיד שמעיד על כך שהוא "הפוך" זה הסמל JBL באמצע, אני מתכוון להפוך את הסמל ולסגור סיפור.

פורסם

נוסעת לה היי שם באיזור הצפוני (איזור צפת) עם 2 כיסאות ילדים במושב האחורי (וזהו יותר מזה אני לא יודע כולה מכרתי לו אותה לא התחנתי איתו :))

פורסם

עתיד - התקנה יפה מאוד.

זה שהמגבר הפוך - סו וואט! ברוב ההתקנות אצלי המגברים הפוכים:lol:

אתה תמיד יכול להאריך את הכבל של החשמל בעזרת פיוז... לא גורע אם תוסיף עוד אחד - תגיד שאתה חרד לבטיחות של מערכת החשמל ברכב :wink:8) ואז אתה יכול להפוך את המגבר:twisted:

בכל מקרה - המגבר הזה מופיע בת'רדים רבים כאחד שאוהב להדליק את נורת הפרוטקשיין - בכלל מגברים של JBL מנסיון אישי נוטים לסבול מהתחממות והם אכן רגישים לחום.

נראה סה"כ שמכסה הפרספקס של המגבר הזה שתפקידו להוציא את החום בצורה יעילה יותר - פתוח לחלל תא המטען - הייתי מוסיף עוד שני מאווררים קטנים (שפועלים דרך ממסר) איפה שהוא בצד המבנה ליד המגבר בכדי לקרר אותו בנוסף לכך.

אבל תעשה את זה רק אם באמת אין אוורור נאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...