Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בגרמניה\אוסטריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן טיול של 7-10 ימים, התיכנון הוא נחיתה במינכן לקיחת רכב (כנראה מסיקסט) לטייל באוסטריה וחזרה למינכן,

שמתי לב שבאתר של סיקסט דרך הארץ מקבלים מחירים שונים (זולים יותר) מאשר באתר סיקסט העולמי,

כמובן השוואה של אותם ימים אותן שעות החזרה ולקיחה, אותם ביטוחים וכו',

לדוגמא דרגת (ILMR), באתר 1 - 345 יורו לעומת אתר 2 - 634 יורו,

ממה נובע ההפרש הזה? פיספסתי משהו?

השאלה השנייה היא - באתר בעברית האופציות והקבוצות של הרכבים קטנות יותר,

שמתי עין למשל על דרגת CPMR מהאתר העולמי אך היא לא נמצאת באתר בעברית, זה לא אמור להיות זהה בשני האתרים?

(אני אשמח לקבל תשובות על הנושאים הספציפיים אם מישהו יודע, ולא הצעות על חברות אחרות, תודה)

וחוץ מזה כל הערה או הצעה\טיפ מאנשים שהיו שם יתקבל בברכה, תודה.

so far so good so what

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגולל סקי אלמוג. לבחור קוראים עמי.

למיטב ידיעתי, הבחור עובד 'חזק' עם שלמה-סיקס במדינות אלו, כך ניסיון אישי שלנו לפני שנתיים, והשנה חברים.

במדינות אלו, קיבלנו ממנו, שרות ומחיר טוב.

פורסם

הזמנתי ל2 לאוקטובר BMW Z4 דרך שלמה סיקסט.

המחירים להזמנה מהארץ יותר זולים.

מכוניות שאין באתר של שלמה סיקסט צריך פשוט להתקשר ולבקש.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

גילך מעל 25?

תוכללהסתפק במזוודה בודדת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גילך מעל 25?

תוכללהסתפק במזוודה בודדת?

כן, התכנון 2 מזוודות אבל קטנות,

העניין היה לא להוזיל עד כמה שאפשר את המחיר של ההשכרה (למרות שזה מצויין),

אלא לקבל רכב שיהיה מהנה לנהיגה (כמו בדרגת CPMRׂ) אבל לא להגיע למחיר של 665 יורו,

נ.ב - למישהו יש המלצה לגבי שיחות לארץ - אפשר לקנות סים בגרמניה והוא יתאים לאוסטריה ?

או שצריך לקנות אותו באוסטריה עצמה ? מישהו ניווט עם WAZE באוסטריה ?

so far so good so what

פורסם

1. בכל מדינה באירופה יש חברות טלפון נפרדות ותמחיר נפרד, למרות שחלקן חוסות תחת אותה בעלות ומשתמשות באותו מותג. לדוגמא - המותג הגרמני T-mobile, המותג הצרפתי (לשעבר הונג-קונגי) Orange, המותג הבריטי Vodafone ועוד כמה חברות ענק שמחזיקות שלוחות במדינות רבות - אבל מדובר בתמחור נפרד עם דמי נדידה.

2. תמחור שיחות ו-SMS בנדידה בתוך אירופה מוגבל היום על ידי תקנות האיחוד האירופי, כך ששימוש בסים גרמני באוסטריה או להפך) לא יקרע את כיסיך. עד כמה שאני יודע התקנות אינן חלות על DATA, ובתחום זה המחירים בנדידה גבוהים מאד.

3. Data SIM אמור לעלות בסביבות 10-15 אירו ויספק את צרכיך הרבה מעבר לטיול. בדוק כאן, וגלוש לאתרי חברות הרלוונטיות כדי למצוא את המידע העדכני ביותר.

4. יש שמועות עקשניות שבכוונת האיחוד האירופי לקבוע תקנות שיחייבו כל חברה לגבות מחיר קבוע בכל אירופה (כלומר אם תרכוש סים איטלקי תשלם את אותו המחיר באיטליה ובכל שאר אירופה). מדובר בעניין מורכב מאוד שגם אם ייושם הדבר יארך מספר שנים, וצפוי לגרום למהפיכה שתפחית את מספר המפעילים המסורתיים (MNO's) מכמה מאות לבודדים או לא יותר מעשרות. מכל מקום - מדובר במהלך שנמצא בחיתוליו ולא ברור אם יבשיל ומתי.

5. לגבי שיחות לארץ - הזול ביותר יהיה שימוש בסים ישראלי של גולן. כנראה נותן את מחירי הנדידה הזולים ביותר בעולם. שיחה לארץ מסים גרמני יכולה לעלות בקלות 2 אירו לדקה. כמובן ששימוש בסקייפ או שירות VoIP אחר על גבי WiFi חינמי או מנת data סלולרי שרכשת במחיר קבוע יהיה הזול ביותר, אבל שים לב שיש באירופה מפעילים שחוסמים את האפשרות. בדוק מראש באת שהזכרתי. אם יש לך שאלות יש שם גם פורום, ויש בחור גרמני פעיל מאד שמעודכן היטב בנעשה בשוק הסלולרי העולמי בכלל והאירופי בפרט, ובודאי בגרמני ובאוסטרי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל תודה על ההשקעה בפירוט sperial,

ברור שאני אשתמש בWIFI שאמור להיות ברוב המלונות (אם לא בכולם) חופשי בשביל SKYPE,

פשוט חשבתי שיהיה כדאי להיות בכל זאת עם קו זמין וגם בשביל וויז,

אבל יכול להיות שאני אוותר על זה כי אני לא בגולן אני עם קו אורנג' מהעבודה,

אז אולי נוותר גם על וויז ונשתמש ב IGO.

חבל שאי אפשר לנווט אופליין עם וויז.

so far so good so what

פורסם

שווה תמיד לבדוק במעמד קבלת הרכב בשדה, אם קיימת אפשרות לשידרוג. לניסיוני ניתן להגיע למצבים בהם במחיר יומי מגוחך אפשר לעבור מפולו מוזמנת למרצדס מפוארת, תלוי כמובן במצאי.

פורסם

fatboy1340 - ממה שאני ראיתי יש אופציה לתוספת תשלום גם בדרגת CPMR, זה נכון שבדגמים שעוד יותר יקרים לפעמים זה מגיע כלול, בכל מקרה יש לי גם מחשב כף יד עם המפות של אותן אזורים אז זה פחות קריטי.

רועי5 - חשבתי גם על האופציה הזו, של הזמנת דרגה פשוטה יחסית ואז לנסות לשדרג וכו' במוקום, אבל תמיד יש את הספק שלא יהיה משהו בסיגנון שתרצה, ושוב - זה לא שאני מחפש איזה רכב ספורט מטורף, פשוט ראיתי שההצעות בדרגה הזו דיי קורצות

BMW 1er i.e. VW Golf GTI, Mercedes-Benz A-Klasse or other Sedan (CPMR) (ידניות)

וחשבתי שתהיה אופציה כזו להזמנה דרך האתר מהארץ, ואולי זה יהיה זול יותר, התקשרתי לסיקסט ואמרו לי שאין אופציה כזו, מעבר לרכבים הסטנדרטיים ממש יש להם הצעות לכאלה הרבה יותר יקרים וספורטיביים, אין משהו כזה שהוא באמצע

so far so good so what

פורסם

אתעלק על השרשור,

האם ידוע לכם היכן ניתן לקנות סים פריפייד באזור שדה התעופה של מינכן?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני קניתי קרדיט לסים של T-mobile באיזה חנות ספרים. מדובר בשדה עם שני טרמינלים גדולים שבכל אחד אזור מסחרי, וברחבה שביניהם אזור מסחרי עצום. אני מניח שתמצא הרבה יותר ממקום אחד שבו תוכל לקנות סים.

פורסם

תודה,

לא סתם שאלתי כי לדוגמא בוורונה אין בשדה תעופה שום חנות ולקח לי איזו שעה להסתובב באזור עד שמצאתי איזו עיירה עם מרכז מסחרי ענק ושם רכשתי סים של TIM.

מנפלאות גוגל - מישהו מידל את שדה התעופה באופן יפהיפה..:

1.JPG

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...