Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 128 ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי זה דגם אחר של 128 אבל אולי תרצה בכל זאת ,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98967

אופיר

אם אתה מתכוון ללבנה,אין מדובר ב-128 אלא בפיאט 124 ספורט קופה CC.

קשה מאד למצוא פיאט 128 ספורט מהדור הראשון,יש כמה מהדור השני שנקראות 3P .

היתה 128 ספורט דור ראשון במוסך ביטון בירושלים,אפילו למכירה אך הצריכה שיקום רציני למדי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אם אתה מתכוון ללבנה,אין מדובר ב-128 אלא בפיאט 124 ספורט קופה CC.

קשה מאד למצוא פיאט 128 ספורט מהדור הראשון,יש כמה מהדור השני שנקראות 3P .

היתה 128 ספורט דור ראשון במוסך ביטון בירושלים,אפילו למכירה אך הצריכה שיקום רציני למדי.

הייתה אחת כתומה בגבעת שמואל של אספן רציני שהביא אותה מחו"ל (יש לו גם את הפורשה 356SC הכסופה). חבר שלי היה שכן שלו, לפני כמה חודשים הוא עבר דירה, אם אתה באמת רציני אני מוכן להרים כמה טלפונים ולהשיג לך טלפון שלו אבל תקח בחשבון שהמחיר לא יהיה זול (הרכב במצב תצוגה כמו כל הרכבים של הבחור הנ"ל).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הפיאט שהייתה בירושלים במוסך ביטון נמצאת אצלי.
ראשית תתחדש.

ראיתי את הפיאט אצל חיים ביטון ושקלתי אפילו לרכוש אותה. לא ברור לי למה פירסמת שאתה מחפש פחח לשיפוץ בו בזמן שאתה מכיר את מוסך ביטון ויותר מכך הפיאט שלך כבר הייתה שם.

אני בכל מקרה ממש ממליץ על ביטון לעבודות כאלה. אצלי הוא עשה עבודה מדהימה ומקצועית.

1965 MGB

פורסם

תודה,

דווקא ראיתי מספר עבודות שלהם ( בזמן עבודה ) ולא התרשמתי כל כך, מה גם שמצבה של הפיאט היה היום טוב יותר אילו היו מסיימים לפחות את מה שהתחילו.

הרכב עמד 11 שנה ( לפי דברי חיים ) במחסן, זאת לאחר שהתחיל בעבודת הפחחות והפסיק.

רק שלצערי את רוב המקומות ששיפו עד היסוד לא טרחו לפחות לצבוע בצבע יסוד ובמשך השנים גם חלקים שהיו במצב טוב נרקבו.

המטרה שלי להביא את הפיאט למצב פחחות מושלם ככל שיינתן, לכן פניתי ( גם בהמלצת הפורום ) לאוטו פח שבפתח תקווה בתקווה שבימים הקרובים יבוא לתת לי הצעת מחיר.

פיאט 128 SL קופה

פורסם

לפיאט 128 SL:

ברןך הבא לפורום ואני מצטרף לברכות של אלון ב. גם אני ראיתי את הרכב אצל מוסך ביטון ושקלתי לרוכשו (וכאן גם המקום להודות לאלון שכיוון אותי לרכב הנ"ל).

רכב ראוי ביותר,נאה,מיוחד ונדיר במקומותינו,קל לאחזקה מהפן המיכני. עדיין ניתן למצוא לו חלקי פלסטיקה חדשים וניתקלתי ב EBAY בחנות הולנדית שמחזיקה למשל בקליטים אחוריים חדשים.

אינני חושב שהשלב בו נעצר ביטון בעבודתו על הרכב משקף את איכות עבודתו ברם העלות היתה צריכה להיות גבוהה למדי.

יהיה מענין מאד לשתף אותנו בתמונות ודיווחים על השיפוץ.

בהצלחה!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
פרסמתי לפני כשנה רכב כזה ביפו - תנסה לחפש

להלן הציטוט מההודעה מאז:

"פיאט 128SP שנת 78

היום ראיתי:

ביפו, רחוב מיכלאנגלו, על שטח חול צמוד לבית מספר 13:

פיאט 128SP (ספורט) אדום, שנת 78, טסט, גנטים לבנים, שמור, צמיג אחד ללא אוויר"

פורסם
להלן הציטוט מההודעה מאז:

"פיאט 128SP שנת 78

היום ראיתי:

ביפו, רחוב מיכלאנגלו, על שטח חול צמוד לבית מספר 13:

פיאט 128SP (ספורט) אדום, שנת 78, טסט, גנטים לבנים, שמור, צמיג אחד ללא אוויר"

באותו שרשור כמה דפים אחרי אופיר בכינוי-XOFIRX- פרסם פיאט 128...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=3678&page=67&pp=15

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
באותו שרשור כמה דפים אחרי אופיר בכינוי-XOFIRX- פרסם פיאט 128...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=3678&page=67&pp=15

עידן.

אני זוכר את האוטו טוב מאוד, הוא היה במצב סופני ורק לחלקים, בכל אופן אני לא חושב שהוא עדיין שם.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שלום לכולם,

אכן מדובר ברכב שכבר היום נדיר למצוא כמותו, זאת הסיבה שלמרות הכל החלטתי לקנות אותו ולהגשים מבחינתי חלום. ( מה גם שהמחיר היה שווה אפילו רק את הניירות )

שלא תבינו אותי לא נכון, אינני מבקר את עבודתו של מוסך ביטון אך מטרתי להביא את הפיאט למצב מושלם ככל שידרש ויינתן ומהמעט שראיתי במוסך ומכמות החומר שהייתה על הפיאט הבנתי שזה לא מה שאני מחפש.

כבר בביקורי הראשון ב"אוטו פח" התרשמתי מיסודיות העבודה ובעיקר מהיחס של רועי, כך שבמידה והמחיר שייתן יהיה סביר אוכל לצאת לדרך.

ברגע שיתחיל השיפוץ אני מבטיח לעדכן ולשלוח תמונות.

תגידו...

לא הגיע הזמן שיהיה גם מועדון ל- FIAT?

פיאט 128 SL קופה

• תוכן חדש...