Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניצפתה פורד קורטינה 1600 אוטומטית באיזור תעשיה רמת גן ברחוב הירקון 21

לרכב אין רשיונות ולפי הבעלים גם לא ניתן להוציא רשיונות אבל לטענתו הרכב מניע ונוסע

למי שצריך לחלקים בלבד

ברוב המקרים ניתן להוציא ניירות אפשר להוציא תצהיר מעורך דין על פי הענין ולסדר את מה שצריך

אם תפורסם הסיבה נוכל לייעץ מה לעשות כדי להציל רכב זה

לא לישכוח אין דבר העומד ביפני הרצון!!!!!!!!!!! (אים יש רצון והדבר לא עומד אפשר לחפש באינטרנט עזרה:roflmao::multi::onfire: :onfire: :roflmao: )

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נצפתה רנו 16, ברחוב רזיאל בנתניה, ברחוב, צבע לבן שמורמאד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
נצפתה רנו 16, ברחוב רזיאל בנתניה, ברחוב, צבע לבן שמורמאד!

בברכה

צביקה

ותודה לך צביקה על שהבחנת ברנו 16 הנפלאה שלי שמטיילת עימי בימים האחרונים ברחבי הארץ (במקרה היינו היום במזכרת בתיה, אשדוד ונתניה...) כי הפורד סקורפיו שלי עושה ראש מנוע...

הנה גם תמונה של האוטו, סתם להנאתכם.

zPCDV0005.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
ותודה לך צביקה על שהבחנת ברנו 16 הנפלאה שלי שמטיילת עימי בימים האחרונים ברחבי הארץ (במקרה היינו היום במזכרת בתיה, אשדוד ונתניה...) כי הפורד סקורפיו שלי עושה ראש מנוע...

הנה גם תמונה של האוטו, סתם להנאתכם.

.. נכון זה הרכב, השקפתי פנימה, ולא יכולתי שלא להבחין, בלוח השעונים המקורי,

ובכסאות השחורים, המקוריים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היום ראיתי:

ביפו, רחוב מיכלאנגלו, על שטח חול צמוד לבית מספר 13:

פיאט 128SP (ספורט) אדום, שנת 78, טסט, גנטים לבנים, שמור, צמיג אחד ללא אוויר -

למכירה - 6216090 - 050

לידו פיאט 500, אדום, גג בד, שמור - לא למכירה

על שני המכוניות מדבקות של מועדון החמש.

פורסם

אהם.... מוזר לי שהבימר שלי עמדה איזה 4 חודשים מלאה אבק ברחוב הומה ואין אפילו איזכור אחד כאן...

2. רחוב זמנהוף 1 בבת-ים, BX 1.6 למכירה, יד ראשונה... אם זאת הסטייה של מישהו מפה

רח ארלוזרוב בבת-ים בקטע שבין רח' ירושלים לרוטשילד עומדת מתחת לביניין וונדורה מתחילת שנות ה70, הרכב משמש כמחסן, כל החלקים ישנם והגג מלא חלודה...

בסוף רחוב הרשת בבת-ים עומדת דארט'\ווליאנט צבע חום גג סקאי בהיר עם פרונט שדומה מאוד לצ'ארגר , הרכב עומד כ3 חודשים, הגיע בנסיעה ופשוט נעמד

וכמובן רכב שדובר עליו פה כבר , סוסיתא קוביה במצב טוב (אין חלודה) בפינת הרחובות בלפור ירושלים, הרכב עומד כבר כמה שנים טובות

ד"א הקטע עם החלודה - הומור (פה צריך לומר מראש כדי לא לגרור תגובות מיותרות) אני מנסה לחשוב מה עוד

אהם.. כשנוסעים בבן צבי מכיוון שדרות ירושליים קצת אחרי מקור החלק יש פירוקייה בצד ימין, סיירתי קצת במקום, יש כרמל דוכס במצב חדש, הרבה פיאט ישנות, 3 וולבו 240 כולל אחת סטיישן, קורטינות ועוד... בעל המקום נחמד ואמר שיש לו עוד מכוניות ישנות במצב טוב ואפילו חלקם עם מנועים תקינים ואין לו בעיה לשחרר אותם במחירים הגיוניים , הוא אמר שאין בעיה להמציא רשיונות לרכבים הללו ואם יש מישהו שמעוניין שיבוא ויסייר במקום...

בהצלחה.

haters will hate

פורסם

ברחוב גאולה בתל אביב, יש volvo 121 במצב מוזנח אך סביר, חונה שם כבר דיי הרבה זמן, גריל קידמי די מעוך, וכל החלונות הימניים הצדדים שבורים (במקומם יש נילונים).

באותו רחוב גם חיפושית 1300 המראה הפנימי במצב מעולה, חיצוני קצת פחות, עושה רושם שגם היא לא זזה הרבה זמן.

ועוד באותו רחוב קטן יש גם טנדר שברולט אדומה לא יודע את הדגם אבל הוא ממש גדול, מודל 80.

פורסם

האי אפשר לקבל יותר פרטים האים הרכב למכירה אני יודע שעבר הרבה זמן מפירסום ההודעה אני די חדש בפורום אשמח לקבל מספר טלפון במידה וזה אקטואלי תודה כפיר 78

פורסם

ברחוב דרך פ"ת בת"א נצפתה קדילק CTS חדשה צבועה בשני צבעים כפרסומת לקרלו, פעם ראשונה שאני נתקל בצבע רכב כפרסום, ברכב כזה יקר.

ברחוב שחוצה את המסגר ודרך פ"ת חונה ביואיק לה סייבר מודל 1990 שמורה מאוד ולמכירה. לא רחוק משם, ברחוב חומה ומגדל בתוך מוסך חונה אולדסמוביל קטלס סופרים קופה 1984 למכירה (זקוקה לפחחות), באותו מוסך חנתה וולבו 142 שחורה 2 דלתות, יפה מאד.

ליד תיכון שבח עשו שיפוץ בכביש ומשום מה נשארה שם סיטרואן BX קבורה בצד הכביש ללא אפשרות נסיעה (צריך לראות בשביל להבין).

בכהיש אשדוד-ת"א ליד יבנה, עקפתי עם האולדסמוביל שלי מכונית מסוג אולדסמוביל אורורה בצבע זהב מטאלי, אוטו יפה מאוד.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שלום לכם, יש לי שאלונת...

ראיתי VOLVO אספנות לבנה בכרכור, אני רוצה לצלם את הרכב ולהביא לפורום...

השאלה שלי היא.

הרכב למכירה, אני יכול לצלם ולמחוק מספר לא תהיה בעייה כלשהי (נכון?) אבל מה לגביי פרסום מספר טלפוני של המוכר? הוא ישמח (מקווה) אבל מבחינה חוקית של הפורום?

פורסם

היום עברתי ברחוב הנביאים בתל אביב (ליד אבן גבירול), ולא האמנתי למחזה עיניי.

זה התחיל בטנדר וילס סגול שנת 64 משקעת למכירה, במשכתי את דרכי ברחוב, ומתחת לבית בחצר עיניי לא יכול לשאת את המחזה הנורא.

מתחת לבינין ברחוב הנביאים אחרי שדרות חן, עמדו שלושה מכוניות במצב נוראי ואחת בסדר.

התקבצו להם מתחת לביניין מרצדס 230 כנראה אמצע שנות השישים (לא סגור), סוברו (פשע) DL שנות השבעים המאוחרות.

מינימינר אין לי מושג איזה דגם, אבל ניראת במצב סיבר ולא מעלה אבק כמו האחרות, כנראה משמשת את הבעלים, עם לוחית רישוי של אספנות.

ולקינוח שברולט אימפלה פתוחה בצבע לבן כנראה אמצע שנות השישים, גם המרצדס והשברולט עברו ונדליזים, ורוססו בספריי.

רק השברולט מכוסה חלקית (רק הברסט של הגג מכוסה) חלקית על ידי סדין עלוב.

בקרוב אני מתקוון לעשות שם עוד סיבוב לבדוק מי הבעלים שלהם, ואלי אף להביא תמונות.

פורסם

אני מכיר את המכוניות הללו וניסינו בעבר להיתענין לגבי אחת מהן,ואין עם מי לדבר בלשון המעטה.

לפי דעתי זה הבנין הכי הזוי בת"א ,צריך ללכת בשביל להבין ,בכל מקרה כל הרכבים(חוץ מהמיני) שייכים לאותו אדם שגר בקומה האחרונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...