Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחת לבית שלי יש צוות צילום ומכונית אמריקאית עם שלט למכירה, נראת כמו LTD אבל הפרונט נראה לי מעט שונה, ראיתי אותה כשעברתי בדרכי לחניה, מישהו יודע מי תרם את רכבו לסרט? כי בנתיים שמעתי מספר פירפורים מלמטה....

ובלי שום קשר היום ליד הבית שלי חנתה רולסרויס קבריולט בצבע לבן, לא אני נהגתי כי זה היה נגמר בבלימת חרום אז גם לא הספקתי לצלם, מישהו יכול לשפוך אור? מעולם לא ראיתי את הרכב בארץ...

haters will hate

פורסם

רן, באמת... מה שמתחת לאף מזמן כבר הגיע למוח...

אף אחד לא יכול לשפוך קצת אור?

אולי לגביי הרולסרויס?

haters will hate

פורסם

הפורד האמרקאי דגם LTD , היחיד שאני מכיר שייך למיודענו חבר הפורום הנכבד, ד"ר נמרוד רחמימוב,

ואני בספק רב אם הוא "תרם" את רכבו למטרת צילום סרט!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אולי לגביי הרולסרויס?

ככל הנראה מדובר ברולס-רויס קורניש (Corniche) לבנה שהגיעה למפגש-שישי לפני שבועיים. המכונית עם מספר אנגלי, אבל עם הגה שמאלי. לא ברור אם זו מכונית בתהליך ייבוא, או סתם של תייר שהביא אותה לסיבוב בארץ.

היא ניראת כך:

71rr01.jpg

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בדיוק כזאת רולסרויס קובי...

ולגביי הLTD אני יודע שהיא של נמרוד וכמו שאמרתי הפרונט לא נראה כמו של הLTD למרות שהן אותו צבע...

מעניין ...

haters will hate

• תוכן חדש...