Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מר אלדרון-קלדרון,

למה אתה שם Z בכתיבה שלך???

תהיה ישראלי נורמלי, שים ז ...

נראה לי שמקש ה-ז במקלדת שלו לא עובד.

אה, אופס. :wink:

ואם כבר הוספתי תגובה מפגרת לשרשור, אני אוסיף שהיום אני ואלי נסענו לראות באור יום את הטלבוט סימקה

שרשמתי עליה בעמוד הקודם (בד"כ אני עובר שמה בלילה שאני מחלק עיתונים, אז אין הרבה זמן להתעמק).

הרכב יפה, יש מעט חלודות, הפנים שמור ויפהפה, הבודי נראה ישר, למעט דפיקות קטנות,

ופנס אחורי שמאלי שכנראה נשבר והוחלף בפנס ימני. אבל בעידן EBay זה כבר זוטות.

אפילו מצאתי תמונות של הרכב הספציפי בשרשור הקודם בפורום, רק שעכשיו יש עליו שלט למכירה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=671144#post671144

חבל מאוד שהרכב ילך לברזל או משהו כזה, אני אשמח לשמוע אם מישהו ירים את הכפפה. עוד פרטים אצלי בה"פ.

No worries 8)

• תגובות 344
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליד המשרד הרישוי בחולון, הוזנחה, כנראה עקב חוסר מתעניינים, סוברו סטיישן כחולה, מסוף שנות ה-70 (דגם כמו של אזולאי, רק סטיישן)- כאמור, עד לא מזמן עמדה עם שלט "למכירה", ועכשיו הוזזה כמה מטרים, ללא שלט יותר, והוזנחה לגמרי- טונות של אבק, ונראה לי, שעוד מעט יתחילו לשבור אותה (חס וחלילה)! חברה הסוברואידים, לא חבל? אין מי שיציל אותה- לדעתי, עדיין בהחלט בעלת פוטנציאל לשיפוץ, לאוהבי מכוניות מוזרות (סטיישן, לא?:wink: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זה לא נכון. דווקא החליפו אותה מספר מכוניות.

לא אחת.

למשל וולוו S80, מאזדה קסדוס, יגואר S-Type, דגמים זולים של אסטון מרטין ועוד. (למי שלא הבין, כולם מותגים בשליטת פורד :-) ).

מחליפה ישירה מתוצרת פורד לא היתה לה.

הוולבו S 80 החליפה את ה S90,והמזדה קסדוס הוצגה עוד כשמזדה היתה חברה עצמאית.

היגואר X טייפ מיתבססת על ריצפתה של המונדאו,ואסטון מרטין ממש לא בטווח המחירים של פורד...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ליד המשרד הרישוי בחולון, הוזנחה, כנראה עקב חוסר מתעניינים, סוברו סטיישן כחולה, מסוף שנות ה-70 (דגם כמו של אזולאי, רק סטיישן)- כאמור, עד לא מזמן עמדה עם שלט "למכירה", ועכשיו הוזזה כמה מטרים, ללא שלט יותר, והוזנחה לגמרי- טונות של אבק, ונראה לי, שעוד מעט יתחילו לשבור אותה (חס וחלילה)! חברה הסוברואידים, לא חבל? אין מי שיציל אותה- לדעתי, עדיין בהחלט בעלת פוטנציאל לשיפוץ, לאוהבי מכוניות מוזרות (סטיישן, לא?:wink: )

הוא רצה בעבר 3,500 ש"ח.

הרכב במצב גרוע והצעתי לו מחיר שלדעתי היה הגיוני יותר.

כיום הרכב יצטרך לעבור בדיקת מעבדה ו 2 טסטים לפחות ליפני שיעלה לכביש ויהיה אפשר להעביר בעלות.

באמת חבל על הרכב.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

זה מה שקורה, כשבן אדם לא יודע לוותר... חבל! עכשיו נשארה לה רק דרך אחת- אף אחד לא ייתעסק איתה עם בדיקות מעבדה...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זה מה שקורה, כשבן אדם לא יודע לוותר... חבל! עכשיו נשארה לה רק דרך אחת- אף אחד לא ייתעסק איתה עם בדיקות מעבדה...:?

נקוה שתלך לחלקים ולא לפחיות.

משה.

Moshe Azulay

פורסם
כנראה אחרי שהמעצב של פורד נשלח לבית משוגעים, פורד החליטו שתם עידן הסקורפיו

אגב

למיטב ידיעתי ישנה סקורפיו אחת כזאת בארץ, שהובאה למטרות תקינה וכבר נשארה למרות שלא יובאו כאלה מעולם. אם מישהו יודע על מקום המצאה, אני בהחלט אשמח להיות הבעלים הבא של הרכב.

רנו 16 וסוסיתא טנדר עם ארגז אחת ליד השניה, נראות במצב נסיעה יום יומי,

QUOTE]

הרכב שנת 73, מנוע 1565 TL, עם 54 כ"ס, יד ראשונה, הגיר הוחלף מ4 הילוכים ל 5 הילוכים מתקדם יותר. הוא והסוסיתא שייכים לאיש מבוגר ונחמד בשם צבי שליבו כואב כי בניו אינם מגלים עיניין ברכבים. לשניהם יש טסט ולמיטב ידיעתי אינם למכירה.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
אגב

למיטב ידיעתי ישנה סקורפיו אחת כזאת בארץ, שהובאה למטרות תקינה וכבר נשארה למרות שלא יובאו כאלה מעולם. אם מישהו יודע על מקום המצאה, אני בהחלט אשמח להיות הבעלים הבא של הרכב.

רנו 16 וסוסיתא טנדר עם ארגז אחת ליד השניה, נראות במצב נסיעה יום יומי,

QUOTE]

הרכב שנת 73, מנוע 1565 TL, עם 54 כ"ס, יד ראשונה, הגיר הוחלף מ4 הילוכים ל 5 הילוכים מתקדם יותר. הוא והסוסיתא שייכים לאיש מבוגר ונחמד בשם צבי שליבו כואב כי בניו אינם מגלים עיניין ברכבים. לשניהם יש טסט ולמיטב ידיעתי אינם למכירה.

מאיזה דגם הטנדר???

Moshe Azulay

פורסם

נצפתה וולבו 144, בצבע בורדו, רשומה כאספנות. נוסעת ברחוב יוספטל בבת-ים לכיוון רח' אילת בחולון.

הרכב ממש במצב טוב, היה רשום מאחורה "דה-לוקס" ונעל מגנזיום לארבעת גלגליו. מגנזיום שבחיים לא ראיתי על אף רכב.

את השאר לא זוכר, האצתי למהירות מטורפת של 40 קמ"ש ועקפתי אותו...:-P

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
נראה לי שמקש ה-ז במקלדת שלו לא עובד.

אה, אופס. :wink:

ואם כבר הוספתי תגובה מפגרת לשרשור, אני אוסיף שהיום אני ואלי נסענו לראות באור יום את הטלבוט סימקה ...

זו באמת תגובה מפגרת כי "ז" ו-"Z" הם אותו מקש בדיוק :-D

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נצפתה וולבו 144, בצבע בורדו, רשומה כאספנות. נוסעת ברחוב יוספטל בבת-ים לכיוון רח' אילת בחולון.

הרכב ממש במצב טוב, היה רשום מאחורה "דה-לוקס" ונעל מגנזיום לארבעת גלגליו. מגנזיום שבחיים לא ראיתי על אף רכב.

את השאר לא זוכר, האצתי למהירות מטורפת של 40 קמ"ש ועקפתי אותו...:razz:

שלי......

ואפילו למכירה:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=86347&highlight=volvo+144

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

וולבו, שאני מכיר מאז שאני זוכר את עצמי, עומדת למכירה (כך משתנה לו הנוף השכונתי לאט לאט ומתחלף ביפנומטיות...), שנת 78, לא יודע איזה דגם, זה הדגם ההוא, נו, המרובע...:roll:

עומדת מול מכולת ליד מתנ"ס וולפסון בחולון, ואם היא לא שם, אז היא כנראה חונה בחנייה של הבניין, גם הוא ממול המכולת.

לא כ"כ אספנות אבל ראויה להכנס לכאן: אלפא 147, 3 דלתות כסופה עם חישוקים מדהימים (:shock:) עומדת למכירה ברחוב נחלת בינימין בת"א.

ברחוב שוקן, רגע לפני שפונים שמאלה לצ'לנוב, מצאתי סיירה גיאה, לבנה עם פסים אדומים בטמבון (כמו שסיירה צריכה להיות!) עצרתי את הבחור ושאלתי אם הוא מוכר (לא בשבילי כמובן), ענה שלא. לפחות היה נחמד. שיהיה בוקר טוב גם לך.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

קצת תצפיות מרמת גן והסביבה...

1) פורד (מונטגו?) עומדת למכירה ברח' קריניצי בר"ג (ליד המשטרה)

בכביש החדש שנסלל ליד ההום סנטר בבני ברק כהמשך לששת הימים (אבא הילל) עומדות עשר מטר אחת מהשניה:

2) טנדר שברולט ארוך עדיין יש לו פוטנציאל, חבל...

3) מסחרית בלתי מזוהה (מישהו מכיר?) במצב די אנוש, שכרגע משמשת כבית לכמה משפחות של חתולים.

PICT0060.JPG

PICT0061.JPG

PICT0065.JPG

PICT0066.JPG

PICT0067.JPG

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...