Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה

התפילות לשנה החדשה התגשמו, הוולוו למכירה, מישהו יהיה מאוד מאושר... והוא יהיה חייב לי הרבה (לפחות סיבוב) אז.................הטלפון ( וסליחה עם מי שפנה אלי בפרטי אך אני לא רוצה לעשות איפה ואיפה) 03-6484736 הטלפון נימסר באישור הבעלים אורן

בהצלחה וזכרו חובות חייבים לשלם-רו

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה לך על המאמץ.

אבל הבעיה עכשיו, שכולנו נתקשר,והמחיר יקפוץ!!!

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
תודה לך על המאמץ.

מי שיסתדר עם הבעלים על המחיר שיהנה.

חבר לימד אותי שאם משהו צריך להיות שלך אז אתה תהנה ממנו, ואם לא אז אתה תקנה ותסבול איתו עד שתמכור...

בהצלחה לכל המתעניינים.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
תודה לך על המאמץ.

קיבלתי מס' פניות מחברי הפורום, ולא רציתי להעדיף אחד על אחר... הבחור שדיברתי איתו מאוד נחמד, ולא היה לו מושג כמה לדרוש... הקודם יזכה וירוויח... לומר שלא חמדתי את הרכב לעצמי יהיה שקר... אבל החלטתי למען האתיקה המקצועית, לפרסם את הרכב ברשותו של הבעלים... והטוב בין כולם יזכה-רן

פורסם
קיבלתי מס' פניות מחברי הפורום, ולא רציתי להעדיף אחד על אחר... הבחור שדיברתי איתו מאוד נחמד, ולא היה לו מושג כמה לדרוש... הקודם יזכה וירוויח... לומר שלא חמדתי את הרכב לעצמי יהיה שקר... אבל החלטתי למען האתיקה המקצועית, לפרסם את הרכב ברשותו של הבעלים... והטוב בין כולם יזכה-רן
ישר כוח על הכנות,כן ירבו כמוך בישראל.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
תודה לך על המאמץ.

הלו הלו, מי שבמשך 3 חודשים מבלבל פה את המח על הרכב הנטוש הזה זה אני! אני דורש את הקרדיט אלי!

על כך נאמר "כל המציל וולוו אחת כאילו הציל עולם ומלואו".

אין מה לדבר - אני צדיק :angel:

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם
הלו הלו, מי שבמשך 3 חודשים מבלבל פה את המח על הרכב הנטוש הזה זה אני! אני דורש את הקרדיט אלי!

על כך נאמר "כל המציל וולוו אחת כאילו הציל עולם ומלואו".

אין מה לדבר - אני צדיק :angel:

ואצלינו בעיירה היו אומרים "אין הנחתום מעיד על עיסתו..." או לחילופין " יהללך זר ולא פיך "....

אבל כיוון שהדבר בנפשך אז.....אין כמוך.......

ותיקון קל, כל המציל רכב אספנות כאילו הציל מוסך שלם-חתימה טובה-רן

פורסם

מי שחפץ באופניים, יסע לשושנים

בירושליים.

מי שחפץ בוולו 122 על בטוח

יעריב להרצליה פיתוח.

ורק אני מאמץ את המוח

מאיפה מוצאים הגה כח

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
מי שחפץ באופניים, יסע לשושנים

בירושליים.

מי שחפץ בוולו 122 על בטוח

יעריב להרצליה פיתוח.

ורק אני מאמץ את המוח

מאיפה מוצאים הגה כח

מאחר ובוולבו עסקינן,

בשבדיה ימצא ההגה דנן.

אך אני לא מבין על מה הטרוניה,

אם היגוי המכונית דורש קצת זיעה.

הרי אתה אקולוג מדופלם,

רוכב על אופניים ומחנך את העם,

לך מעט ספורט בזמן נהיגה,

היה צריך להסב רק הנאה.

(לזכרו של החמשיריסט הנערץ רפאל איתן)

:wink:

נמרוד

פורסם
ואצלינו בעיירה היו אומרים "אין הנחתום מעיד על עיסתו..." או לחילופין " יהללך זר ולא פיך "....

אבל כיוון שהדבר בנפשך אז.....אין כמוך.......

ותיקון קל, כל המציל רכב אספנות כאילו הציל מוסך שלם-חתימה טובה-רן

אצלנו בעיירה דווקא היו אומרים "אין הנחתום מעיד על גיסתו"...

ולכל מי שבטעות לא הבין - הכל נאמר בהומור כמובן. אני רק שמח שבזכות תושיית אנשי הפורום הוולוו הזו תמצא בסוף בית אוהב.

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם
חברה

התפילות לשנה החדשה התגשמו, הוולוו למכירה, מישהו יהיה מאוד מאושר... והוא יהיה חייב לי הרבה (לפחות סיבוב) אז.................הטלפון ( וסליחה עם מי שפנה אלי בפרטי אך אני לא רוצה לעשות איפה ואיפה) 03-6484736 הטלפון נימסר באישור הבעלים אורן

בהצלחה וזכרו חובות חייבים לשלם-רו

כל פעם שהתקשרתי ענו לי טעות במספר???

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...