Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שוחחתי עם בעלת הוולוו 121 "שנמצאה" נטושה בהרצליה, מסתבר שבעלת הרכב נתנה אותו לאחיה לטיפול במוסך והרכב ניתקע לדבריה הרכב מטופל ויוזז על ידם בימים הקרובים-

סוף טוב הכל טוב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

איזו הקלה. ממש כאב לי הלב בכל פעם שעברתי שם. זה רכב ממש במצב מקסים.

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

נכון להיום הרכב עדיין שם.

צירפתי כמה תמונות כדי להבהיר כמה שהוא במצב שמור וכמה יפה הוא.

תמונה001.jpg

תמונה003.jpg

תמונה004.jpg

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

אכן במצב מעולה , איך משאירים כך רכב כזה??:shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אכן במצב מעולה , איך משאירים כך רכב כזה??:shock:

עכשיו אתם מבינים למה התעקשתי כל כך למצוא את הבעלים...?

פשוט כואב הלב לראות רכב כזה זנוח ככה...

Homer Simpson

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שוב עברתי שם היום והוולוו 121 עדיין עומדת שם נטושה.

אם מישהו רוצה "להציל" את הרכב המדהים הזה שנראה שבעליו נטשו אותו, נסו אולי לפנות לרן שאני מבין שאיתר את הבעלים וגם דיבר איתם.

פשוט כואב הלב לראות דבר כזה. אם היה לי זמן, כסף ומקום לעוד רכב הייתי עושה הכל כדי לקחת אותו תחת חסותי...

Homer Simpson

פורסם

יש מצב, שזהו וולוו, שהיה לפני זה עומד המון זמן למכירה בהרצליה ללא הצלחה? -כי אם כן, יכול להיות, שהם פשוט התייעשו ממנו, כאשר (אולי) גילו, שבנוסף לזה, שאף אחד לא קונה המון זמן, יש שם איזו תקלה רצינית?

הייתי הולך, ומתעניין- חבל באמת!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הרבה חברה פנו אלי בבקשה לתת את פרטי בעלת הרכב, לצערי אסור לי למסור פרטים מתוך המסוף אנסה בסוף החג ליצור קשר עם בעלת הרכב ולקבל את הסכמתה לפרסם את הטלפון שלה, במידה והעניין אקטואלי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הרבה חברה פנו אלי בבקשה לתת את פרטי בעלת הרכב, לצערי אסור לי למסור פרטים מתוך המסוף אנסה בסוף החג ליצור קשר עם בעלת הרכב ולקבל את הסכמתה לפרסם את הטלפון שלה, במידה והעניין אקטואלי-רן

תבורך!! :mm_yeah:

Homer Simpson

• תוכן חדש...