Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר חיפושים רבים אחרי רכב יד שניה אני חושב שמצאתי מוכר אחד נורמלי לישועה.

למה נורמלי? במשך 5 דקות ששוחחנו בטלפון הוא התעקש שאני שואל שאלות של סוחרים והוא לא מוכן בשום פנים ואופן למכור את הרכב לסוחרים כי הגיס שלו אכל אותה בעסקה כזו..

בכל אופן, מדובר במיצובישי סופר לאנסר 97, יד שניה שעשתה 95 אלף ק"מ.

ראיתי את הרכב ודי התלהבתי - הרכב נראה שמור (פרט לכמה שריטות שטחיות - בכל זאת הרכב לא חדש), הרמנו מכסה מנוע והכל נראה בדיוק כמו שצריך - לא נקי מדי ולא נוזלי מדי.

קבענו לעשות בדיקה מחר, הבן אדם הסכים ללכת איתי לאיזה מכון שאני רוצה.

ועכשיו לשאלות (במידה והבדיקה תצא בסדר ואני אהיה מעוניין ברכב):

1. איך מבררים היסטוריית טיפולים של רכב?
  2. איך יודעים אם הקילומטרז' אמיתי?
  3. איך בודקים בוודאות שהרכב לא ממושכן / משועבד? (אם יש למישהו הסבר מדויק ולא כתובת של אתר אני אשמח)
  4. לאילו עוד דברים צריך לשים לב שלא הזכרתי פה?

מודה לכם מאוד על העזרה,

שאול

פורסם

בקשר ל:

2.תבדוק את מצב הרכב בפנים בכלליות תראה שהדשבורד במצב שלא פירקו אותו.אתה גם יכול לבקש מהבוחן שיעיף מבט בכאבל קלאץ ויראה שההברגה לא שחוקה או משהו.

3.אתה בודק בדואר בזמן העברת הבעלות שהרכב לא משועבד.

פורסם

1. איך מבררים היסטוריית טיפולים של רכב?
  2. איך יודעים אם הקילומטרז' אמיתי?
  3. איך בודקים בוודאות שהרכב לא ממושכן / משועבד? (אם יש למישהו הסבר מדויק ולא כתובת של אתר אני אשמח)
  4. לאילו עוד דברים צריך לשים לב שלא הזכרתי פה?

1. בעל הרכב צריך להציג אותה לבקשתך. הוא לא חייב, אבל רק הוא יכול לבקש מהמוסך את הסטוריית הטיפולים מהמחשב. פעם היו מחתימים את המוסך על מחברת מעקב, היום המחשב אוגר בתוכו נתונים אין ספור, כגון מה התקלה, מה תוקן, כמה זה עלה וכו'.

2. לא יודעים.

3. משרשור דביק- בדיקת רכב גנוב

מתוך שרשור מייל שקיבלתי בעניין רכישת רכב שהיה ממושכן

כיום ניתן לבצע בדיקה אפילו מבלי לצאת מהבית באמצעות טלפון 03-5609727

4. אמממ... קראת את הדביק בפורום זה...? זה הכל בערך...

dirty old man

need love too

פורסם

קרא את השירשור האחרון של יואל הוא מכיל את הכל.

אני לא בטוח אם הבדיקה בדואר מכסה גם שיעבוד וגם משכון ולכן לא שווה להסתכן וצריך לבדוק ברשם המשכונות, אפילו לא חייבים להגיע לשם בשביל לבדוק (עוד פרטים בקישור של יואל לדביק בפורום).

גיא

פורסם
בקשר ל:

2.תבדוק את מצב הרכב בפנים בכלליות תראה שהדשבורד במצב שלא פירקו אותו.אתה גם יכול לבקש מהבוחן שיעיף מבט בכאבל קלאץ ויראה שההברגה לא שחוקה או משהו.

3.אתה בודק בדואר בזמן העברת הבעלות שהרכב לא משועבד.

אני חושב שמומלץ לברר לפני העברת בעלות ובדיקה שתעלה לך כמה מאות שקלים...

זה הליך מאוד מהיר בכל אופן.

פורסם

היות והכל היום ממוחשב, בזמן העברת הבעלות, הדואר יודעים אם הרכב משועבד או לא.

והיה וכן, הפקיד יודיע לך ולא יוכל להמשיך את העברת הבעלות ללא אישור שלך.

פורסם
היות והכל היום ממוחשב, בזמן העברת הבעלות, הדואר יודעים אם הרכב משועבד או לא.

והיה וכן, הפקיד יודיע לך ולא יוכל להמשיך את העברת הבעלות ללא אישור שלך.

זה בפירוש לא נכון! אני ראיתי "שידור חוקר" עם רפי גינת, ובתוכנית דיברו על כך, שאין שום קשר בין משרד רישוי לבין רשם המשכונות. בתוכנית הציגו מקרים, בהם אנשים רכשו מכוניות, ביצעו בדיקות שיעבוד בדואר, ולאחר קניה מכוניתיהם הוחרמה עקב חוב של בעל הקודם. דבר כזה יכול להיות רק במדינה שלנו, שני הגופים הם ציבוריים, ואין קשר בניהם. לסיכום, בדיקת דואר לא מכסה 100 % .

פורסם

יואל, תתפלא, אבל לפחות במוסכים של צ'מפיון מספיק שתגיד שאתה מעוניין לקנות את האוטו (אפילו בטלפון) ותקבל מייד את כל העבר הטיפולי של הרכב.. בלי שום אישור של בעל הרכב.

• תוכן חדש...