Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון הקרוב, ערב חג השבועות,

בשעה 12:00 ייתקיים מפגש ראשון, ב - י.ש. מוסכי גליל בע"מ - במפרץ חיפה, רחוב האשלג 19 מול קניון לב המפרץ שיכלול הסברים ויתכן גם הדגמות בשטח לגבי עניין החיפוש אחר נווט.

מוזמנים להגיע גם אחרים המעוניינים לקבל הסברים על מהות מירוצי הראלי בארץ, על מצב החוק, על הצטרפות לעמותת הנהגים, על הצטרפות כמרשלים וכדומה.

במפגש יוצגו 3 מכוניות שנבנו אצלנו למירוצי ראלי (106 ראלי 1.3, 106S16 ו - 205GTI1.6).

ייתכן שיוצגו מכוניות נוספות.

בנוסף אלי, אנסה להביא למפגש נהגים נוספים - כגון, מישל גדז', קובי כהן, ישראל הלפרין ואחרים. (היות ועדיין לא ביקשתי מהם - ייתכן שבסוף תתקעו רק איתי).

מפגש נוסף יערך בהקדם - הודעה תמסר בפורום.

אלון

ע"מ להיערך בצורה טובה (כמות מקומות מוגבלת) - נא לאשר הגעה מראש בהודעה פרטית אלי עד מוצאי שבת בחצות.

אלון

אני מוסיף:

יש כבר מספר חברה שנענו להזמנה ומגיעים. חלק רוצים להגיע ואין להם תחבורה מהמרכז והדרום. מי שמגיע עם רכב יכול לפרסם פה ואולי תתארגנו כמה חבר'ה ביחד ברכב אחד. (ככה גם נוכל להכיר אחד את השני). לפי כמות הנענים כרגע - לא הרבה - ניתן יהיה לאפשר לכולם להתנסות בנסיעה ברכב ראלי בשטח. שימו לב, כתבתי בנסיעה - לא בנהיגה! יחי ההבדל הדק!

:wink:

אלון

פורסם

בעקבות נסיעה שלי מחר לחיפה אני מחפש להכשיר נווט שיעזור לי להגיע לשם.

דרישות:

1. נהג בעל רישיון וניסיון - לא נהג חדש ורצוי מישהו שעבר נהיגה מתקדמת כזו או אחרת.

2. יכולות קיבה גבוהות - שלא יקיא לי באמצע.

3. כוונה להשתלב בעתיד במירוצי הראלי/ספרינט ראלי בארץ - יתרון!

4. יכולת להשקיע זמן בנושא.

5. המלצות ממנהלים בפורום יעזרו (למשל של SרוניS).

בקיצור, אם מישהו מעוניין להצטרף אלי מחר - אני יוצא מת"א בשעה 13:00 (הודעתי מראש שאאחר, המפגש מתחיל ב-12:00).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

איך מגיעים?

מת"א:

נוסעים על כביש החוף עד מחלף זכרון. יורדים בזכרון ונוסעים לכיוון יוקנעם. ביוקנעם שמאלה לכיוון צ. יגור. אחרי צומת יגור ממשיכים ישר לכיוון לב המפרץ (מפרץ חיפה). ממש לפני לב המפרץ (כשרואים את הקניון) יש ירידה ימינה לאיזור התעשיייה. יורדים ימינה ובצומת הראשונה פונים ימינה (לא שמאלה מתחת לגשר אלא ימינה!). ממשיכים ישר עד שמגיעים ל T מול מוסך ארז וולבו ופונים שמאלה. לאחר כ - 200 מ' מצד ימין - י.ש. מוסכי גליל.

לחפש אותי - אלון.

מחיפה:

נוסעים עד לצ'ק פוסט. שם פונים צפונה (נווטים לא?) לכיוון הקריות (עולים על הגשר). מייד לאחר הצומת הראשונה המרומזרת מול קניון לב המפרץ פונים ימינה ונכנסים ישר לאיזור התעשייה. ממשיכים ישר 400 מ' (לא במקביל לכביש שעליו הגעתם אלא במאונך פנימה) ומצד שמאל מגיעים ל - י.ש. מוסכי גליל.

לחפש אותי - אלון.

מהקריות ועכו:

נוסעים לכיוון הצ'קפוסט דרומה. לפני הצ'ק פוסט, ממש מול קניון לב המפרץ פונים ברמזור שמאלה לתוך איזור התעשייה. ממשיכים ישר 400 מ' (לא במקביל לכביש שעליו הגעתם אלא במאונך פנימה) ומצד שמאל מגיעים ל - י.ש. מוסכי גליל.

לחפש אותי - אלון.

050-6286-973

אלון

פורסם

כשאני קורא דברים כאלה עוברת לי מילה אחת בראש "קיבינימאט!"

כי אין לי רכב\אופנוע (רשיונות יש :evil: ) ..

אז למה בעצם אני מגיב בשרשור?

כדי לברך את אלון וכל העוסקים בנושא ולאחל להם בהצלחה בהמשך!

תודה לכולכם על מה שאתם עושים למען הספורט המוטורי בארץ!

:mm_yeah:

hope for the best, expect the worse.

פורסם
אני מעריך שנהיה עד שעה 1600. בכל מקרה מתוכננים לצאת גם קצת לשטח...

:wink:

אלון

:)

אני מקווה להגיע.

ו...שטח? שאני אדע אם לבוא עם האוטו (שרייד, אפשר קצת להשתולל) או של אבא (רק תזהר ליסוע 40 על באמפר!), שטח עביר או שטח שטח?

• תוכן חדש...