Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ירד ממכבש הדפוס, כך נהוג לומר, גיליון חדש של כתב העת "האבטומוביל" והוא כבר עושה את דרכו לבתי כל המנויים (כל חברי מועדון החמש). בגיליון 52 עמודים צבעוניים בנושאים המעניינים את כולנו. במדור "חדשות וישנות" על ההשקות של שברולט בל אייר 1956 ופורד קורטינה 1974, על העדלאידע ברמת השרון, על השוקעתיק ועל טיול מועדון דה-שבו לרמת הגולן וב"לוח הישן" 66 מכוניות ואופונעים למכירה.

עוד בגיליון החדש חמש כתבות מצולמות:

1. "הנסיך הקטן" - ליאור ברוך מספר על פרינץ NSU ועל טיול ירח הדבש שלו, עם הפרינץ כמובן.

2. "הילד בן 30" - סדרה 3 של BMW חוגגת יומולדת 30.

3. "פרויקט אסקורט" - נמרוד ועמרי רחמימוב ממשיכים לשפץ את הפורד אסקורט, לתעד ולהוסיף ידע בפרק השלישי של "המדריך לשיפוץ עממי של רכב אספנות".

4. "הפיני המעופף" - ראיון בלעדי ל"האבטומוביל" עם ראונו אלטונן, נהג המרוצים האגדי, שניצח בראלי מונטה קרלו 1967 עם מיני קופר קטנטנה (אבל גדולה...)

5. "רכבת לירושלים" - תערוכה חדשה ודי דינאמית במוזיאון מגדל דוד בירושלים מביאה את סיפורו של קו הרכבת הראשון בארץ ישראל.

אז איך שמים יד על האבטומוביל ?

האבטומוביל רואה אור 6 פעמים בשנה ומחירו של כל גיליון 30 שקלים. מנוי שנתי עולה 180 שקלים כולל מע"מ ודמי משלוח.

הדרך הנבונה ביותרהיא להצטרף למועדון החמש ולהפוך למנוי אוטומטי על האבטומוביל וגם לחזק את קהיליית האספנים ואת כוחו של המועדון. כשעושים חשבון פשוט של דמי החבר למועדון מחד גיסא ומנוי להאבטומוביל מאידך גיסא מתברר שהצטרפות למועדון היא צעד חשוב בכלל ובעל היגיון כלכלי בפרט.

ואפשר גם לרכוש מנוי שנתי להאבטומוביל במחיר של 180 שקלים אצל קרול בטלפון 02-6521222.

קריאה מהנה וחג עצמאות שמח,

איל פלד

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם
אני נרשם למועדון החמש במהלך השבוע הבא, האם נקבל את הגיליון הזה או שנצטרך לקנות אותו בנפרד?
הי וחג שמח בעוד כמה שעות

תקבל אותו יחד עם כל החומר שמקבל מצטרף חדש, או שישלח לך בדואר אחרי, בכל מקרה תקבל אותו

אירית

פורסם

שלום ,אפשר לדעת איזה אסקורט נמרוד משפץ,מודל ,דגם,וכו" תודה.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

Guest shlomimycars
פורסם

זה פשוט מאוד

תצטרף למועדון ותוכל לקרוא ב"האבטומוביל" על האסקורט ועל הרבה דברים מעניינים נוספים

ואם אני לא טועה כל מצטרף חדש למועדון מקבל שלושה גליונות קודמים

ושם תוכל לקרוא על כל מהלך השיפוץ של האסקורט של נמרוד

מקווה שעזרתי

שלומי

פורסם

מצטרף להמצלתו של שלומי להצטרף למועדון החמש.

בכל מקרה, חיפוש בארכיון הניב את השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=35629

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרגע יצא מתיבת הדואר.

אני גוזר על עצמי יומיים של התנזרות**

להתראות ביום שישי!

**(נא לגלות התחשבות אם אני מגיע לא מגולח/מקולח ועיניים אדומות...)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

הרגע קראתי מעניין מאד התהליך של שיפוץ האסקורט של נרוד רחמימוב ובנו,

התאכזבתי לראות שלא הוזכר וצוטט עיקרי השיחה של דוד נמרי בנושא אוקטן 95 , בהרצאה שהוא נשא ברמת אביב!

מי שהוא יכול להבהיר לי מדוע?

בני הספל או אירית?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
התאכזבתי לראות שלא הוזכר וצוטט עיקרי השיחה של דוד נמרי בנושא אוקטן 95 , בהרצאה שהוא נשא ברמת אביב!

דבריו של מר נמרי נכללו בקלאסיקון הקודם.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
הרגע קראתי מעניין מאד התהליך של שיפוץ האסקורט של נרוד רחמימוב ובנו,

בני הספל או אירית?

בברכה

צביקה

צביקה ואני כמובן מדברת בשם עצמי כמי שהייתה שם פעם,

הקלאסיקון משמש בעיקר להעביר מידע לחבר בנושא אירועים עתידיים או מידע חיוני שנוגע לנושא האספנות,

שינויים , הרחבות וכו, לגבי נושא - דלק נטול עופרת הייתה התיחסות נרחבת של החבר עודד פירסט בקלאסיקון קודם, ובתום ההרצאה המעניינת ללא ספק של דדי נמרי , נאמר כי יהייה שידור חוזר ברגע שיתאפשר לכל הצדדים המעורבים.

אירית

פורסם

הקלאסיקון משמש בעיקר להעביר מידע לחבר בנושא אירועים עתידיים או מידע חיוני שנוגע לנושא האספנות,

שינויים , הרחבות וכו,

מהסיבה הזו אני חושב שהקלאסיקון צריך לצת בנפד מהאבטומוביל ויעדכן את חברי המועדון אחת לחודש לפחות.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
צביקה ואני כמובן מדברת בשם עצמי כמי שהייתה שם פעם,

שינויים , הרחבות וכו, לגבי נושא - דלק נטול עופרת הייתה התיחסות נרחבת של החבר עודד פירסט בקלאסיקון קודם, ובתום ההרצאה המעניינת ללא ספק של דדי נמרי , נאמר כי יהייה שידור חוזר ברגע שיתאפשר לכל הצדדים המעורבים.

אירית

אירית אני מאד מודה לך ומוקיר את התיחסותך, ומצטרף לבקשתו של משה אזולאי , ולהוציא לאור את הקלאסיקון אחת לחודש, ונפרד מהאבטומביל!

בכבוד רכ

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...