Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סוזוקי סמוראי שנת 84 ברשיונות רכב רשום הנעה 2*4 הרכב הוא כמובן 4*4 למישהו יש מושג למה כך כתוב והאם יעשו לי בעיות להעביר את הרכב טסט

פורסם

עלולים בהחלט להוריד את הרכב מהכביש- זה שינוי מבני משמעותי.

יחד עם זאת הבוחן עשוי לא לשים לב..

לדעתי צריך לטפל:

אם שיבוש- במשרד הרישוי .

אם התקנה "פרטית " -זו עברה פלילית!.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

לא יוצרו סוזוקי סמוראי שהם 2*4 בלבד.

ייתכן שהכוונה לכך שההנעה הרגילה שלהם אחורית ולא 4*4 קבוע.

לדעתי הדבר לא יהווה בעיה בטסט.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

יש כן סמוראים 2X4...

היה דגם לארצות מסויימות (יפן :wink: ) שההגבלה על נפח המנוע היא קריטית, והנפח הוא 600CC...

אותו סמוראי הוא 2X4 עם מנוע 600 + מגדש...

מי אמר שאנחנו המדינה היחידה עם "מוזרויות מוטוריות"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

גם אצלי בטנדר 87 מופיע ברשיון : 4X2 , עברתי כבר שלושה טסטים ואף אחד לא שאל .

לגבי הסמוראי מיפן - גם אני רררווווצצצצצההההההה .

מדובר בדגם הראשון שעד כמה שאני יודע היה לו מנוע שני צילינדר , שתי פעימות ומגדש .

הרכב הזה נדיר מאוד וכך גם מחירו .

אילן

פורסם

לפני כשלוש שנים, קניתי אודי 100 קוואטרו (יעני - 4X4 קבוע) מודל 87'.

ברשיונות של הרכב, לא היה מצויין הסאן-רוף המקורי, צמיגים במידה שגויה (קטנה יותר), ובעייתי יותר - היה מצויין בהנעה 2X4.

אודי 100 עם הנעה כפולה נדירה מסמוראי, כיוון שכל הסמוראי'ם שנכרו בארץ שווקו עם הנעה כפולה.

לגבי אודי 100 87'? לך תסביר שיש גם בריה כזו... (נעילת דיפרנציאל מרכזית, נעילת דיפרנציאל אחורית...רכב מעניין וחביב)

הגעתי עם הרכב למשרד הרישוי בחולון.

הבוחן הגיע: הבין עניין, ראה שמדובר במע' מקורית/ אינטגרלית של הרכב - ותוך זמן קצר שיחרר אותי לדרכי, עם רשיון רכב מתוקן כנדרש.

פורסם
לפני כשלוש שנים, קניתי אודי 100 קוואטרו (יעני - 4X4 קבוע) מודל 87'.

ברשיונות של הרכב, לא היה מצויין הסאן-רוף המקורי, צמיגים במידה שגויה (קטנה יותר), ובעייתי יותר - היה מצויין בהנעה 2X4.

אודי 100 עם הנעה כפולה נדירה מסמוראי, כיוון שכל הסמוראי'ם שנכרו בארץ שווקו עם הנעה כפולה.

לגבי אודי 100 87'? לך תסביר שיש גם בריה כזו... (נעילת דיפרנציאל מרכזית, נעילת דיפרנציאל אחורית...רכב מעניין וחביב)

הגעתי עם הרכב למשרד הרישוי בחולון.

הבוחן הגיע: הבין עניין, ראה שמדובר במע' מקורית/ אינטגרלית של הרכב - ותוך זמן קצר שיחרר אותי לדרכי, עם רשיון רכב מתוקן כנדרש.

שכחת לציין את הבליטה של האקדח ושני הענקים שהיו מאחוריך...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...