Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי רנו 5 מודל 1986 עכשיו אני רוצה לעשות לפנסים הקידמים משקפיים איך אפשר לעשות את זה? ואיך אפשר לעשות גריל מפיבר תודה לעונים

שי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
שלום רב

ברשותי רנו 5 מודל 1986 עכשיו אני רוצה לעשות לפנסים הקידמים משקפיים איך אפשר לעשות את זה? ואיך אפשר לעשות גריל מפיבר תודה לעונים

שי.

עכשיו??? ומה יהיה מחר? כבר לא תרצה? אז אולי עדיף לך לחכות טיפה, אולי זה יעבור לך...

היות ואתה מישתמש חדש יחסית הייתי ממליץ לך לעיין בחוקי הפורום לפני שאתה שואל...

הנה מספר דרכים לעבוד בפיבר

1. זה
  2. וגם זה
  3. ואולי זה יעניין אותך
  4. הנה החיפוש עם המילה "פיבר"
  5. הנה הקישור היתה צריך לקרוא בהתחלה...

בהצלחה!

ותלבש כפפות כשאתה עובד עם זה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שלום

קבל תגובה קצת יותר חברותית

בעבודה בפיבר יש דרך קצרה {יחסית} ודרך ארוכה ויותר איכותית

דרך קצרה תבנה מודל של הצורה שאתה מעוניין בה (תחפש באינטרנט הרבה תמונות להשראה)

ולצפות אןתה בפיברגלס בדרך הזאת :מריחת אפוקסי על המודל הנחת יריעה תחזור על זה 3 פעמים ומעלה יחס ישיר לחוזק ייבוש 24 שעות והמוצר מוכן ונשאר הרבה עבודת מילוי ועיצוב סופי אחרי זה צבע ובלה בלה בלה.

דרך 2 : הדרך המיקצועית נעשת כך ואני מאמין שלא תבחר בה מטמי מורכבות.

מכינים מודל מקלקר או מחומר שנקרא פולירטן שמגיע כקוביה וניתן לחיתוך ושיוף בקלות רבה לאחר שהכנת את המודלשהוא זהה למוצר הסופי(הוא נקרא "זכר") ושייפת אותו פיקס צובע אותו ולאחר היבוש מורח אותו ב ווקס ומנגב 5 פעמים ואז מורח עליו אפוקסי ושם יריעה של פיברגלס לפחות שלוש יריעות

ממתין לייבוש כ24 שעות (תלוי בסוג האפוקסי) שולף את המוצר שלך החוצה מהמודל

מה שקיבלת היא תבנית ("נקבה")לייצור החלק שרצית לבנות עכשיו עם התבנית יצאה פיקס פיקס כל שעליך לעשות הוא למרוך עליה את ווקס לפחות 5 פעמים ולצבוע אותה בצבע המבוקש שרצית לאוטו

לאחר ייבוש הצבע בתבנית תמרח אפוקסי+פיברגלס 3 שכבות לפחות כנ"ל פונקציה של חוזק

ולאחר ייבוש של 24 שעות אתה שולף את החלק צבוע וחלק לחלוטין מהתבנית

עוד כמה הערות:

1 ישנם מ"ס סוגי בד פיבר לא כדאי להשתגע המחירים נעים ביחס לצפיפות החומר (צפיפות סיבים לשטח} לא שווה לקנות פיבר יקר מדי

2 ישנם מ"ס סוגי אפוקסי הם מגיעם כמקשה וחומר בסיס ויחס העירבוב משתנה ממוצר למוצר מה שחשוב לך חוץ מהמחיר הוא זמן העבודה עם החומר מרגע שעירבבת אותו (אל תערבב כמות גדולה כי סתם תיזרוק בסוף)

3 חנויות שאני מכיר אלמור ו mc פולימרים

בהצלחה טם תהיה זקוק לעוד אינפורמציה תפנה בפרטי

ליאו

פורסם

זה נראה לי קצת מסובך:roll: מישהו יודע כמה עולה בערך זוג מסכות לפנסים הקידמים לרנו בסדנה כול שהיי ? תודה רבה לעונים

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...