Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.. רציתי לשאול האם יש פה מישהו שבנה לבד ספולייר... אם כן מאיזה חומר?

עץ? פיברגלס? פלסטיק? כמה עלו ההוצעות והאם הוא החזיק..?

פורסם

בד"כ, ספוילר בונים מפיבר או מקרבון בכדי שיקבל מראה וחוזק.

מפיבר מומלץ לבנות תבנית ע"י יציקת ספויילר קיים או לבנות עפ"י התאמה ואז ליצוק חומר/לצפות ביריעות.

תריץ חיפוש בפורום לגבי איך עובדים עם פיבר ועם קרבון, דנו בזה לא מעט..

היו כאלו שבחרו בחומרים אחרים:

caradvantage.jpg

203.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אל תעשה את זה... באמת לא כדאי לך. תשקיע כסף כדי לקנות אחד אמיתי (אני מעדיף בכלל לא אבל זה כבר עניין אחר)

פשוט חבל שהמכונית שלך תיראה כמו אחת מהתמונות שהביא ליאור.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

צודק...

תאמין לי הזול הוא היקר ביותר

אתה תבנה (אני לא מזלזל באף אחד) יצא לא יפה ואז תגיד שאתה כל כך רוצה לקנות ספוילר אז עדיף כבר מעכשיו להשקיע כסף ולקנות את הספוליר מאשר להשקיע גם עבודה גם כסף ובסוף מה מקבלים אכזה

עוד פעם אני לא מזלזל באף אחד ויכולת הבניה שלו אבל לבנות ספוילר נראה מוגזם ומגושם

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

בניה מפיבר מתחילה בידיעה שרק הבניה הרביעת או החמישית שלך תראה כמו משהו שיכול להיתלות על הרכב, את הראשונה אתה תבקש ממישהו לזרוק בשבילך לפח כדי שלא יראו אותך מיסתובב עם זה...

בניה מתחילה משלד, לרוב קלקר. את הקלקר אתה מגלף לצורה הרצויה (בעזרת סכין חמה, קשת חשמלית - מיתר חם, או ממיסים). אחרי שאתה מגיע לצורה המקורבת, אתה מחליק אותה בעזרת פילר. לאחר היבוש צריך לשייף ולתת לזה צורה אחידה. לבסוף מורחים על זה פוליאסטר ומניחים פיבר גלס ועליו מורחים שוב פולירסטר ושוב יריעת פיבר, מנגבים את שאריות הפוליאסטר וממתינים ליבוש מלא.

אחרי היבוד מלטשים (עם מיגון לעינים ולדרכי הנשימה), ממלאים במרק פחחים איפה שיש שקעים, שוב מחכים ליבוש ומשייפים. יש לחזור על התהליך עד שהתוצאה חלקה ואין שקעים...

אחרי שיוף בנייר גס (60-80), מנקים עם סמרטוט לח ומיבשים.

מורחים שיכבה של קומפק פילר ומחכים ליבוש, ומשייפים על להחלקה מלאה (נייר 200 בהתחלה ואחרי זה 400, נייר מים!)...

צביעה בצבע יסוד, יבוש, שיוף בנייר 800 (מיים) צביעה בצבע, כמה שכבות.

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...