Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע ל-MGB/Hanomag

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש ראש מנוע ל-MGB, לאחר שהנוכחי נפח את נשמתו. לפני שאכניס הזמנה יקרה להחריד לאחד מהספקים שלי בממלכה המאוחדת, ניתן צ'אנס לארץ הקודש:

מדובר בראש של מנועי מוריס/אוסטין מסידרה B, נפח 1800 סמ"ק. מספר ההרכבה הוא 12H2708, והמספר המוטבע על היציקה של הראש (ליד השסתומים) הוא 12H2709. קוטר שסתומי היניקה צ"ל 1.625 אינטש. מצ"ב תמונה להמחשה.

בנוסף ל-MGB, המנועים האלו היו מורכבים גם במוריס מרינה 1800, אוסטין מקסי, ומסחריות הנומג-הנשל מסוף שנות השישים/תחילת השבעים.

אני כמובן אשמח לקבל מידע גם על מנוע קומפלט.

סיבוב על ה-MGB מובטח למי שימסור מידע שיוביל אותי אל האושר. תשאלו את ירון פרץ - בשבוע שעבר, גם עם ראש דפוק היא נסעה כמו טיל...

אבקש לשלוח מידע בה"פ - בשבוע הבא אני בחו"ל, אבל תהיה לי גישה לאינטרנט. מישהו מכיר חנות לחלפים של MG בהודו?... :-)

בברכה,

קובי

0507958708

mgb-head.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אם אתה בהודו אז הסתכל היטב סביבך כי שם מייצרים ומרכיבים רכבים המבוססים על מכוניות שנות ה60 וה70 האירופאיות כמוריס אוקספורד, פיאט 1100 וכו'. סביר מאוד שתמצא שם ראש מנוע מתאים.

קח איתך את מידותיו המדויקות כי יתכן והוא מיוצר כיום במפעל הודי ולא עם אותם מספרי היצרן המקוריים.

בהצלחה - רפי לין :-)

פורסם

מישהו ניסה פעם להרים את ראש המנוע הזה...זהו אחד המנועים הכבדים ביותר שניתקלתי בהם בחיי,הוא הצליח להוריד את המיתלים של טנדר איסוזו בצורה מכובדת.למוריס אוקספורד יש מנוע 1.5,והרבה שנים אוסטין ומוריס לא עושים שימוש במנוע הזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ראש המנוע ירד מהמידה (גובה) . ולכן נדרשים לראש מנוע חדש.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
ראש המנוע ירד מהמידה (גובה) . ולכן נדרשים לראש מנוע חדש.
תוספת פרטים למתעניינים:

גובה סביר של ראש כזה צריך להיות 80-81 מ"מ. הראש שלי עבר כל-כך הרבה השחזות ( "שלייפים") שהוא ירד ל-78.5 מ"מ. אם משתמשים באטם ראש סטנדרטי, הקומפרסיה כל-כך גבוהה עד שהמכונית מצלצלת כמו כנסיה ואי-אפשר לכוון אותה. בפעמיים האחרונות שפתחתי ראש, ייצרו לי במיוחד אטם יותר עבה, אבל אורך החיים שלו קצר מאד, ועכשיו צריך עוד שלייף... תוסיף לקינוח גם 2 שסתומי פליטה שרופים, ולפחות 2-3 תושבות חדשות ("זיצים") שצריך לשתול, והמסקנה היא שאין יותר מה להתעסק עם הראש הזה.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אם לא מותקן ממיר קטליטי במכונית,אין כמעט שום תועלת במעבר לדלק "ירוק"(95).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שלום.

ניסיתה לחפש ב"איבי". ,תיכנס ותראה!!! http://motors.search.ebay.com/MGB_Engines-Components_W0QQsofocusZbsQQsbrftogZ1QQsaspiZ2QQfromZR10QQsamcmZ6028QQsacatZ33612QQcatrefZC6QQftrtZ1QQftrvZ1QQsadisZ200QQfsopZ1QQfsooZ1

אני מחר אנסה לברר אים יש לי ראש כזה לא מבטיח ולא זוכר אני אבדוק.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

ניסיתה לחפש ב"איבי". ,תיכנס ותראה!!! http://motors.search.ebay.com/MGB_Engines-Components_W0QQsofocusZbsQQsbrftogZ1QQsaspiZ2QQfromZR10QQsamcmZ6028QQsacatZ33612QQcatrefZC6QQftrtZ1QQftrvZ1QQsadisZ200QQfsopZ1QQfsooZ1

אני מחר אנסה לברר אים יש לי ראש כזה לא מבטיח ולא זוכר אני אבדוק.

בברכה בני ל.

אני מבקר ב-EBAY כמעט כל יום... ראיתי את הראש הזה. הוא ללא שסתומים, ואין לדעת בוודאות מה מצבו. אם אני אכנס לסיפור של יבוא ראש-מנוע מחו"ל, עדיף ללכת על-בטוח ולהביא ראש קומפלט אחרי שיפוץ בסדנא מסודרת. קח בחשבון שעלות המשלוח גבוהה מאד גם עבור ראש משומש ו"חשוד". יציקת הברזל הארורה שוקלת כמעט 20 קילו כולל השסתומים והקפיצים.

אם אתה מוצא כזה ראש, אשמח אם תשאיר לי הודעה פרטית.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

"האינגלים אשמים בהכול!" כך היה טוען עד ימיו האחרונים הזקן שהיה גר בצריף, בקצה המושב, זוכר את הקולוניאליסטים הארורים... אבל אתה יכול גם לחפש בגרמניה/שוויץ את החלק, דרך מועדוני האנומג-הנשל; כך תשלם פחות משום שהיורו עדיין לא הגיע לטירוף של הלירה סטרלינג. אולי תחסוך כמה שקלים.

בהצלחה.

פורסם

קובי שלום,

בזמנו פרסמתי מודעה בפתיל של הענתיקות בדרכים ובחצרות על מוריס מרינה כחולה מודל 77 שראיתי למכירה במרכז ראשל"צ, אבל אני לא מוצא אותה בחיפוש (זה היה עוד בפורום במבנה הישן)

אבל כן מצאתי משהו על מרינה טנדר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=311489#post311489

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
קובי שלום,

בזמנו פרסמתי מודעה בפתיל של הענתיקות בדרכים ובחצרות על מוריס מרינה כחולה מודל 77 שראיתי למכירה במרכז ראשל"צ, אבל אני לא מוצא אותה בחיפוש (זה היה עוד בפורום במבנה הישן)

אבל כן מצאתי משהו על מרינה טנדר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=311489#post311489[/quote]

זה אני שדיווחתי על הטנדר, ראיתי אותו שוב לפני כחודש.

בכביש ת"א חיפה הראשי, אחרי הכניסה לשכונת שער העלייה מביטים מצד ימין, חונה טנדר מרינה ירוק.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...