Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דודג' פאואר ואגון צהוב בחצר בית בכרכור.

פיאט כרומה 1988 חונה בתחנת "דלק" בעוספייה.

טנדר מוריס מארינה בחניית בית בקרית שפרינצ'ק חיפה (ניתן לראות מהכביש המהיר).

שברולט מאליבו קופה 78-79 ברחוב הרצל ברחובות.

פולקסווגן קרמן-גיה לבנה אספנות יפה מאוד, ליד המגרש כדורגל בבת-גלים.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

נצפתה - למכירה (בר"ג)

פיאט 128 קופה - ספורט (3 דלתות) מנוע 1300 שני קרבורטורים

הרכב בצבע אדום, נראה במצב טוב מאוד,

שנת 78 יד חמישית.

לפי דברי המוכר - מנוע וגיר במצב מצויין.

המחיר שהוא מבקש 15K.

אני סתם התקשרתי כדי לשמוע במה מדובר, ולכן אני גם לא יודע אם המחיר גמיש.

מי שמעוניין, אני אתן מספר טלפון בפרטי.

פורסם

למי שמעוניין יש שברולט אל קמינו זרוקה בזיכרון יעקב בחצר, האוטו נראה שלם ובמצב טוב, אחד הדגמים האחרונים שיובאו לארץ. הרכב נמצא בצד המזרחי של הישוב, נכנסים לזיכרון מכביש זכרון\יקנעם, לוקחים ימינה לזיכרון, עולים למעלה, נכנסים ימינה לכיוון היקב ואז שמאלה באחד הרחובות הסמוכים. הוא כחול ויש עליו מדבקות של חברת קבלנות בנין. מי שמעוניין בעוד פרטים שישאיר לי ה"פ.

פורסם
ברחוב חרות ברמת גן חונה כרמל דוכס שלמה לחלוטין בחנייה של ביניין.לפי לוחיות הרישוי שלה היא לא משה ממקומה מאז ימי יצחק שמיר יבדל"א.

כתבתי על הסוסיתא הזו, וגם העלתי תמונה לפני שנה ומשהו:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=5950

שווה ללכת לנג'ס קצת - אולי התרצו..

נמרוד

פורסם

הרבה זמן כבר לא תרמתי לשרשור הזה ...

היום בקרתי בתל השומר (צבא, לא בית חולים חס וחסה), ועמדה שם קאמרו לבנה ממש חמודה. הייתה לה לוחית של רכב אספנות עם מספר ממש מדהים- 360K (או למי שלא הבין 360-000) ...

הרכב לא מושלם, מתחילה טיפה חלודה באזור של החלונות אבל הרכב נראה במצב נסיעה.

למי שרוצה הסברים איך להגיע אליה, נכנסים משער "שלכת" פונים בצומת שמאלה ואז ממשיכים קצת ישר ואי אפשר לפספס אותה ...

בקרוב אני אבקר שמה שוב אז אני אעדכן פה אם היא עדיין עומדת באותו מקום או שהיא זזה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מרצדס 180/190 צורה עגולה בקיבוץ גינוסר במצב מוזנח.

מרצדס 250 הצוךה עם הכנפיים, באילנייה (סג'רה).

פיאט 600 במצב זוועתי במוסך מוסטוביץ בנס ציונה.

סובארו SVX לבנה יפה נצפתה בחניה של אוניברסיטת חיפה.

amit

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.3 1995

פורסם
הרבה זמן כבר לא תרמתי לשרשור הזה ...

היום בקרתי בתל השומר (צבא, לא בית חולים חס וחסה), ועמדה שם קאמרו לבנה ממש חמודה. הייתה לה לוחית של רכב אספנות עם מספר ממש מדהים- 360K (או למי שלא הבין 360-000) ...

הרכב לא מושלם, מתחילה טיפה חלודה באזור של החלונות אבל הרכב נראה במצב נסיעה.

למי שרוצה הסברים איך להגיע אליה, נכנסים משער "שלכת" פונים בצומת שמאלה ואז ממשיכים קצת ישר ואי אפשר לפספס אותה ...

בקרוב אני אבקר שמה שוב אז אני אעדכן פה אם היא עדיין עומדת באותו מקום או שהיא זזה ...

היא שייכת לנגד מהבסיס וחונה שם קבוע, לפעמים נשארת שם גם בלילה. בעבר היא חנתה בצריפין.

(לפי הלוחית היא רכב אספנות, וזה עדיין לא מונע ממנו להכנס לבסיס ב 8:00 בבוקר, אפרופו הדיונים שהיו כאן על הגבלת שעות לרכבי אספנות.)

פורסם

ביום שישי טיילנו בשוק הפשפשים ביפו, מקום שהוא חובה לכל אספן ובעל סנטימנטים ,

לא רק למכוניות ענתיקות .

ובכן ,בינות לדוכנים , בעיקר ברחובות הצדדים ,נצפו מס' מכוניות מעניינות. לכולן מדבקת טסט בתוקף !

תהנו.

יניב.ש

בשוק הפשפשים 005.jpg

בשוק הפשפשים 004.jpg

בשוק הפשפשים 003.jpg

בשוק הפשפשים 002.jpg

פורסם

פיאט X1\9 במצב לא ממש טוב בצבעים של כחול לבן וחלודה נצפתה בחנייה פרטית ברחוב בר כוכבא בתל אביב, קצת לפני בוגרשוב.

פורסם

ברמלה - לנצ'יה פריזמה 1987 נראית לא משהו.

בבאר יעקב - פיאט פונטו קבריולט 1997 צהובה.

ואני יודע על אופל אסקונה 83 למכירה גם.

אם מישהו יהיה מעוניין, אני יכול לרשום טלפונים.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.3 1995

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...