Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחיעם,

אתה מתכוון לטרנספורטר או ל-Bus?

ראיתי BUS בפירוקיה בבאר שבע השבוע, לא התעמקתי יותר מדי... נראתה די שלמה.

אם מישהו ירצה אני יכול לשלוח בפרטי את המספר פלאפון של בעל הפירוקיה.

צחי.

No worries 8)

פורסם

לאיזה דגם אתה מתכוון ?

אם מדובר על T4 (שנות השמונים) אני מכיר אחת למכירה במצב גוסס...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש טרנספורטר - טנדר דאבל קבינה עומד בתל אביב

מדבקת טסט אחרונה - 95.

יהיה ממש קל לאתר את הבעלים שלו (כתוב עליו בגדול "הובלות" עם מספר טלפון, וחוץ מזה לידו עומד דוקאטו חדש של אותה חברת הובלות)

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

סוף שנות ה-70 ירוקה עומדת במוסך בצומת סגולה בפ"ת.

עגולה יותר נמצאת בגן החיות התנכי בי"ם, צבועה בצבעים פסיכודליים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

במושב נס הרים אצל אחד בשם אלי יש דאבל קבינה בלי סרן אחורי ובלי מנוע (המנוע אצלי), קשה לי לכוון אותך אבל נדמה לי שזו הפנייה הראשונה ימינה, תמשיך לנסוע, הכביש הופך לדרך עפר, סע עד סוף דרך העפר, היא שוכבת על צדה מצד ימין (צבע כתום), זו בגן החיות התנ"כי גם כן ללא מנוע. יש עוד דבל קבינה באזור התעשייה של נתניה, על הרחוב הראשי מצד ימין (מחזיקה שלט של חנות אביזרי חשמל וגם שייכת לבעליו) הוא לא מעוניין לתת חלקים אבל לך תדע לגבי מכירה. יש אחת בשדות של כפר הרא"ה ללא מנוע ולא בטוח מה מצבה, לא הייתי שם בטח שנתיים, אני יכול לברר לך פרטים עליה. לפני חודש בערך ראיתי אחת במצב טוב בכיכר מסריק בת"א עם שלט "למכירה" בחלון ויש לי טלפון של מישהו בצפון שמעוניין למכור (לא ידוע לי בכמה) גם כן במצב נסיעה, לא ראיתי את הרכב אבל נשמע שהבחור 'מבין עניין'

Jumping high is easy, try to land properly

The Bull Frog

פורסם

שבת שלום לכולם.

עברתי היום באיזור כיכר סירקין ןהוא אכן חנה שם ברחוב שטנד, מס' הטלפון שהופיע הוא 054-4990833 אין לי מושג מי האיש ומה מצב הרכב, שווה לבדוק, אגב, שנת 78'. שיהיה בהצלחה

Jumping high is easy, try to land properly

The Bull Frog

• תוכן חדש...