Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל תשובה לגבי יבוא חלקים מחו"ל , לדוגמא הזמנת חלקים באינטרנט האם מחוייב במס, ואם כן מעל איזה סכום חשבונית

תודה

פורסם
אשמח לקבל תשובה לגבי יבוא חלקים מחו"ל , לדוגמא הזמנת חלקים באינטרנט האם מחוייב במס, ואם כן מעל איזה סכום חשבונית

תודה[/quote

50$ כולל משלוח!

דאג שתהיה חשבונית או מסמך מהמוכר בתוך החבילה שמפרטים את העלויות(מתחת 50 $):wink:

בהצלחה

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מעל 50 דולר כמה שידוע לי.

וזה טריקי - זה כולל בפנים את המשלוח וכו'.

ז"א שאם אתה רוצה לא לשלם, אתה צריך שהמוצר והמשלוח בייחד יעלו פחות מ-50 דולר.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
מה המכס על סכום גבוה יותר?

דני.

תלוי בסוג החלק. אבל בד"כ זה באזור ה-40%.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אפשר לייבא בלי מיסים עד 50 דולר לא כולל משלוח. במכס עמדו על כך כשביררתי את הנושא.

כך היה פעם אחרונה כשייבאתי חלפים לפחות.

מהפה שלך לאוזני המכס...

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אפשר לייבא בלי מיסים עד 50 דולר לא כולל משלוח. במכס עמדו על כך כשביררתי את הנושא.

כך היה פעם אחרונה כשייבאתי חלפים לפחות.

אני לא יודע על מה המכס עמדו לפני שנתנו לך את התשובה, אני יודע מה הם שתו...

קבל, ובכתב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=122822#post122822

$50 , כולל משלוח.

:-(

נמרוד

פורסם
אני לא יודע על מה המכס עמדו לפני שנתנו לך את התשובה, אני יודע מה הם שתו...

קבל, ובכתב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=122822#post122822

מוזר מאוד... הם לא רק נתנו לי אז תשובה אלא פעלו לפיה...:???:

באתר המכס אין לכך אזכור מפורש (ראה סעיף 6).

את התשובה הזו נתנה לי מי שמחייבת בפועל על החבילות בדואר המרכזי בת"א.

היא בדקה את התכולה ולא חייבה אותי במיסים, משום שעלות החבילה

היתה 47 דולר, לא כולל משלוח (עוד 22~ דולר אם אני זוכר נכון).

במקרה שני חוייבתי במכס, מע"מ ומס קנייה (:neutral: טוב שאין עוד איזה משהו לשנורר...)

לפי עלות החלקים, ללא המשלוח.

כל שאר המשלוחים שלי היו בסכומים קטנים יחסית ולא התבקשתי כלל להגיע לדואר.

אנסה לברר את זה, בקרוב הרבה חלקים יעשו דרכם לחופי ישראל בשביל ויני :razz:

פורסם

כנראה שבמקרה ואנשי המכס מחליטים לפתוח את החבילה ולבדוק - הם מחייבים על ערך כולל (מחיר+הובלה) של 50$ ומעלה.

אך בכל המקרים שהבאתי לארץ חלקים הם הגיעו לסניף הדאר הקרוב אלי ולא נראה לי שלמישהו היה איכפת אם שוויים 50$ או 80$.

אולם נראה לי שאת התשובה הריאלית נתן לך FIREBALL:

"אם אתה רוצה לא לשלם, אתה צריך לדאוג שהמוצר והמשלוח לא יעלו על 50$".

אתה הבנת את זה e49 ???

בהצלחה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

חד משמעית - הזמנתי הרבה דברים, המון דברים, המון (לפחות עשר) חבילות של פחות מ50$ מאמאזון, ואף פעם, אף פעם לא שילמתי מכס בגלל המשלוח. כלומר, זה 50$, ללא המשלוח, הלכה למעשה.

לא יודע מה הם כותבים באתר, וזה גם לא משנה. 50$, ללא משלוח. נסה ותראה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כנראה שהדבר היחיד הידוע מראש באשר לשיעור המכס הצפוי על הזמנת חלקים לארץ הוא ששום דבר לא ידוע מראש.

לפני מס' חודשים נשלחה אלי חבילה מ- MOSS אנגליה עם חלקים ל MG שלי. המחיר הכולל (כולל משלוח) היה 57.14 ליש"ט שזה בערך 490 ש"ח (קצת יותר מ- 100 $) ולא נדרשתי לשלם מכס בכלל.

1965 MGB

פורסם
כנראה שהדבר היחיד הידוע מראש באשר לשיעור המכס הצפוי על הזמנת חלקים לארץ הוא ששום דבר לא ידוע מראש.

לפני מס' חודשים נשלחה אלי חבילה מ- MOSS אנגליה עם חלקים ל MG שלי. המחיר הכולל (כולל משלוח) היה 57.14 ליש"ט שזה בערך 490 ש"ח (קצת יותר מ- 100 $) ולא נדרשתי לשלם מכס בכלל.

או, סוף סוף מישהו פה נותן תשובה נכונה ...

קבלתי כבר מאות חלקים מחו"ל, הכל תלוי במצב רוחו של הפקיד שבודק את החבילה שלך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם כבר עסקנו ביבוא אז אשמח לשמוע מנסיונכם על שאלה שיש לי.

במסגרת שיפוץ המנטה שלי הבאתי ואני מביא הרבה חלקים, חלקם עם מכס, מעמ וכו' חלקם בלי.

אבל... אני מתכונן להביא גיר 5 הילוכים לאוטו, האם יש צורך ברשיון יבוא מיוחד (כמו למנוע)?

במשרד הרישוי אמרו לי שמספיקה הצהרה אצל עו"ד שזה לשימוש פרטי, אישי ואז הם יאשרו את זה, מהמכס נמסר לי שאני חייב להוציא רשיון יבואן חלקי חילוף זמני, מה שאני לא מתכונן לעשות.

יש למישהוא נסיון?

ודא"ג אם מישהוא צריך חלקים לאופל מנטה הוא מוזמן להצטרף למשלוח.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...