Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים! :-D

אני צריך ייעוץ קליל..(לא בשבילי..)

בכותרת רשומות מספק דרישות:הנאה מנהיגה,אוטומט :? ,תקציב 50K..

ויש עוד מספר דרישות -אמינות סבירה,שנתון כמה שיותר חדש..ורצוי גם אחזקה זולה.

כן,אני יודע שיש יותר מדי דרישות..:roll:

אבל האם קיים איזשהו רכב שעונה עליהן?

כל עזרה תתקבל בברכה.

מיכאל.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
אין חיה כזאת

שיט. :?

ואם נוותר על הקטע של השנתון כמה שיותר חדש..ועל האמינות הסבירה..ועל האחזקה הזולה..

אז...? :roll:

פורסם
שיט. :?

ואם נוותר על הקטע של השנתון כמה שיותר חדש..ועל האמינות הסבירה..ועל האחזקה הזולה..

אז...? :roll:

אולי רנו מגאן קופה אוטומט?

חשבתי גם על סיוויק האצבק /קופה - לא ניראה לי מהנה לנהיגה אבל אין לך הרבה אפשרויות אחרות

אני יחשוב עוד על משהו ויחזור אליך :-D

פורסם

סיטרואן קסנטיה שנת 99-00 יכנס לך בתקציה יופי. אוטו בלי מחירון אבל הרבה יעידו שהוא מהנה לנהיגה, והאמינות שלו דווקא טובה בניגוד לסטיגמה הרובצת עליו..

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם

איך הקסנטיה מבחנת אמינות,עלויות אחזקה..(דלק,ביטוח וכו')?

בקשר להצעות של המגאן קופה\סיוויק האצ' או קופה - אי אפשר קופה..

זה רכב שאמור לשמש משפחה,לכן צריך 4\5 דלתות.

(והוחלט משום מה שהוא גם צריך להיות "כיפי" ואוטומטי :? )

חוץ מזה - הייתה לי סיוויק לפני שנים...אין באוטו הזה שום דבר מהנה.

אולי היא קצת מהירה..וזהו.

מה עם פיז'ו 306 כלשהי?

שמעתי עליה דברים טובים..המון שבחים על ההגה שלה.

פורסם
ב.מ.וו 325

וגולף VR6.

אחזקה זולה :roll:

תבדוק אולי אפשרות של 306 S 16 5 דלתות

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
ב.מ.וו 325

וגולף VR6.

אמנם אמרתי שאפשר להתפשר על האחזקה הזולה...אבל לא עד כדי כך. :shock:

אני אתייחס להצעות:

פוקוס - לא.כי זה מה שיש לה עכשו..("לה" = לאחותה של חברה שלי,שלה אני מייעץ...בעזרתכם כמובן :wink: )

וולקן אוטו' - מעניין מאוד..לא ידעתי שיש וולקן אוטו'..(כל יום לומדים משהו חדש. :lol: )

היא אמינה בצורה מספקת? בעיות כרוניות? מחלות ילדות?

צפוי שיפור משמעותי ביחסים עם המוסכניק? :lol:

פורסם
אמנם אמרתי שאפשר להתפשר על האחזקה הזולה...אבל לא עד כדי כך. :shock:

אני אתייחס להצעות:

פוקוס - לא.כי זה מה שיש לה עכשו..("לה" = לאחותה של חברה שלי,שלה אני מייעץ...בעזרתכם כמובן :wink: )

וולקן אוטו' - מעניין מאוד..לא ידעתי שיש וולקן אוטו'..(כל יום לומדים משהו חדש. :lol: )

היא אמינה בצורה מספקת? בעיות כרוניות? מחלות ילדות?

צפוי שיפור משמעותי ביחסים עם המוסכניק? :lol:

הוולקן מאוד מהנה לנהיגה, כמובן שהתיבה האוטומטית הורסת קצת את הכיף אבל אם אי אפשר להתפשר על ידני אז זו האופציה הכי טובה. אני לא זוכר בדיוק באיזה שנתונים היא נמכרה אבל מה שכן ברוב המקרים המחירון שלה קרוב לחצי מהתקציב שלכם. אומנם יורדים בשנתון אבל לפי דעתי הוולקן יכולה להתחרות בהרבה רכבים חדשים. הוולקן אף פעם לא הייתה אמינה יותר מדיי, כמובן שבגיל הזה הדבר היחיד שקובע זה איך הרכב טופל. מכיוון שאנחנו בקושי מנצלים חצי מהתקציב ישאר הרבה כסף בבנק לטיפולים ויישר קו.

נ.ב. אני לא הייתי פוסל כ"כ מהר את ה-VR6. האמינות שלה תהיה פחות או יותר אותו הדבר כמו כל רכב ספורטיבי בן כמעט 10 שנים. פה מגיעים לחשבון נפש שצריך לעשות לפני שננעלים על רכב ספציפי. האופציה שלפי דעתי נראת הכי טוב היא לקנות רכב ספורטיבי (כגון וולקן או VR6) בכ-75% מהתקציב ובשאר ליישר קו ולהשאיר בצד לכל צרה שלא תבוא. האופציה השניה היא ללכת "על בטוח" כלומר רכבים כאילו ספורטיביים כגון מגאן קופה, הודנה סיויק, פוקוס וכו'.

אני חושב (שוב, זו הדעה שלי וכל חבר פורום יכול לחשוב אחרת) שאם הולכים לכיוון כלשהו אז ללכת עד הסוף, אני לא אוהב רכבים שמנסים לשלב בין 2 העולמות ובשבילי יש ללכת על רכב ספורטיבי או ללכת על איזה קורולה שתתן לך ראש שקט (כלומר לא תדע אפילו את השם משפחה של המוסכניק שלך).

לסיכום, אתה רוצה רכב מהנה לנהיגה ??? סבבה, יש הרבה אופציות שישאירו את הלסת שלך על הרצפה אבל מצד שני מנהל הבנק שלך לא יאהב את המינוס בגלל הכניסה המרובה למוסכים. רוצה רכב אמין ??? קנה לך איזה קורולה או אימפרזה שיתנו ביצועים סבירים אבל מצד שני יהיו אמינות מאוד.

להחזיק רכב ספורטיבי זה לא צחוק וזה ממש לא דומה להחזקה של קופסת שימורים יפאנית, לכן אני ממליץ לך לשבת עם מי שאתה מנסה לעזור לו ולהחליט לאיזה כיוון אתם הולכים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טוב,אני אעביר לה את ההמלצות שלכם..ונראה מה היא תגיד.

בקשר לVR6 - אני חושש שבכ"ז צריך לפסול אותה..VR אוט' תצרוך פשוט יותר מדי דלק.. :?

• תוכן חדש...