Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט או מיאטה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי לא מעט הנעות-הנאות קידמיות ובינהם 205GTI פיגו RALLY ו SEAT CUPRA2

החלטתי לרכוש רכב ספורט נוסף אני מיתלבט בין MX5 03 04 לקליאו ספורט 01

מי יותר מהנה מבחינת נהיגה.אמינות ואחזקה כללית

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

לדעתי היתרון הבולט של המיאטה - הנעה אחורית, וניהוג מעולה.

מבחינתי, היתרונות של הקליאו הם שימושיות (אם זה פרמטר בשבילך) ורכב פחות בולט ומנקר עיניים.

שתיהן מכוניות מעולות, וההעדפה בינהן תהיה אינדיבידואלית ולא אובייקטיבית ונחרצת.

קני כתב:

יותר פוזה (קבריולט),
משום מה התרשמתי שMAGEN200 חובב נהיגה ולא פוזה, והמיאטה אינה קבריולה, אלא רואדסטר. (היא לא מבוססת על גרסה סגורה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש פה עניין של פרקטיות. אל תשכח -המיאטה דו מושבית , מצד שני אם בחישובים פרקטים עסקינן תקנה ניסן אלמרה.

בכל אופן, מבחינת הנאה, למרות ההבדלים בכוח הדחיפה ואפקט המשיכה של הקליאו ספורט כחמת מזג, הייתי בוחר במיאטה. הנעה אחורית , גג פתוח , לכל הרוחות, מה צריך יותר מזה..

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם

מר MAGEN200 יקר, האם יש סיבה מיוחדת שאתה מוצא לפרסם כמעט כל שרשור שאתה כותב

לפחות פעמיים?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=48839

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=48887

טוב תעשה אם בעתיד תקפיץ את השרשור הקודם שלך, במקום להעלות שרשור חדש. אני, אישית,

במקומם של המגיבים בשרשור הראשון, לא הייתי מעריך במיוחד אדם שהתעלם מהתשובה שנתתי לו ופתח

שרשור חדש, כאילו כלום - ובעתיד הייתי מתעלם ממנו.

ולעניין - אתה בטוח שאתה בכלל הולך לרכוש משהו? לא לגמרי ברורה לי ההתלבטות - אם אתה

מוכן לשלם על מיאטה שנת 2003, אז היא מתומחרת כמו קליאו ספורט 2003 - ולא כמו קליאו ספורט

2001. 2004 עוד יותר יקרה, באיזור 145.

לפני הרכב הנוכחי שלי (מיאטה), הייתה לי קליאו ספורט. שתי המכוניות האלו שונות מאוד. הקליאו

אכן שימושית, ובארץ גם נדירה למדי (במהלך השנתיים שהייתה בבעלותי קליאו ספורט, ראיתי

בודדות כאלה, בניגוד למיאטה שנהפך לרכב די נפוץ). היא לא בולטת מדי, ותאפשר לך להתנייד בשקט

ולחנות בכל מקום ללא עודף חשש (למרות שאנשים טובים דאגו לחרוט לי על מכסה המנוע ממש לאחר

רכישת הרכב, במקרה של המיאטה, כנראה שהייתי חוזר למצוא אין-גג).

הקליאו בעלת אחיזה טובה, מנוע לא פחות מנהדר, ומאובזרת באופן מרשים מבפנים. כיף לנהוג בה,

למרות ששיוט רגוע זה לא דבר שהיא מצטיינת בו. ההגה סביר, בעל משקל מתאים, ומספק פיד-בק,

למרות שלא תמיד אפשר לדעת מה הוא בדיוק מנסה להגיד. היא די מהירה, כמובן - בטוח יותר

מהמיאטה, ומהרבה רכבים אחרים גם-כן.

המיאטה רכב הרבה פחות שימושי ביום-יום (אבל למי איכפת...). הרבה יותר רגועה בשיוט, מנוע

די עגלתי, למרות שהוא ממש rev-happy (תענוג להוריד בו הילוך עם גז ביניים). אבזור - למי איכפת.

הגה נהדר (לא הייתי מתנגד אם הוא היה קצת יותר כבד), פיד-בק מצויין, ולא רק מההגה. היא לא

ממש אוחזת, אבל תעקוב בקנאות אחרי קו הסיבוב, במקום לספק תת-היגוי, תחליק את האחוריים החוצה

(בעדינות וסלחנות יחסית, יש לציין). הנעה אחורית, כמובן, ולכן תחליק גם לפי פקודה של רגל ימין,

תודות לאחיזה הלא גבוהה במיוחד מאחור.

אמינות? הייתי מנחש שהמיאטה.

הנאה מנהיגה? עניין אינדיבידואלי, תלוי מה אתה אוהב.

אחזקה? בהתאם למצב האוטו, ומה שתחסל. אני לא בטוח שיש הבדל רציני , כיוון שגם חלקי

המיאטה יקרים ותמתבלים (דיפ', גג, קלאצ' בעייתי), וגם הקליאו (ציריות, קלאצ').

עומר, ממתין בקוצר רוח לשרשור הבא שלך באותו נושא בדיוק :wink:

• תוכן חדש...