Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט VS מיאטה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתיהן ספורטיביות.

שתיהן מהנות מאוד.

הקליאו ספורט יותר חמה. המיאטה יותר קלאסה..

שניהן ממש שונות - הקליאו הרבה יותר לנהג שמחפש את המהירות והכל.

אבל ממש דומות - שתיהן ספורטיביות מהנות מאוד.

את מי הייתם לוקחים?

לשניהן מחיר דומה.

השאלה עלתה לי לראש אחרי שראיתי בבית קטלוג של מאזדה MX-5 בבית שלי, עם איזה תוספות מקבלים, עם כמה עולה תוספת צ'יינג'ר וכל זה. זה קטלוג לפני הזמנה. שאלתי את ההורים שלי לפרטים, לבנתים כלום... אולי הפתעה בשבילי? אולי סתם א.ח.י הביא את זה הביתה לבדוק משהו? לא יודע...

מה שבטוח, זאת שאלה שעלתה לי לראש ומעניינת אותי מי היה בוחר מה.

אחמד.

Back to the original - NC again.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שתיהן ספורטיביות.

שתיהן מהנות מאוד.

הקליאו ספורט יותר חמה. המיאטה יותר קלאסה..

שניהן ממש שונות - הקליאו הרבה יותר לנהג שמחפש את המהירות והכל.

אבל ממש דומות - שתיהן ספורטיביות מהנות מאוד.

את מי הייתם לוקחים?

לשניהן מחיר דומה.

השאלה עלתה לי לראש אחרי שראיתי בבית קטלוג של מאזדה MX-5 בבית שלי, עם איזה תוספות מקבלים, עם כמה עולה תוספת צ'יינג'ר וכל זה. זה קטלוג לפני הזמנה. שאלתי את ההורים שלי לפרטים, לבנתים כלום... אולי הפתעה בשבילי? אולי סתם א.ח.י הביא את זה הביתה לבדוק משהו? לא יודע...

מה שבטוח, זאת שאלה שעלתה לי לראש ומעניינת אותי מי היה בוחר מה.

אחמד.

בטח שאת המיאטה , אפשר להוסיף צ'יינג'ר לא ? :?

פורסם

מיאטה ללא ספק אולי לא מהירה כמו קליאו מ0-100 אבל היא לא נראית כמו מכונית משפחתית קטנה , יש לה גג נפתח , גיר קצר ונוח , הנעה אחורית לדעתי זה אוטו פשוט , טוב ומהנה זו הבחירה שלי .

לעומת זאת אמרת שהקליאו יותר מכונית למהירות ונהיגה ספורטיבית , אני לא יכול לאמת את זה אבל לדעתי הביצעוים של המיאטה די מספיקים .

XJR

פורסם

בחירה קשה. שתי תפיסות שונות לגמרי.

רודסטר קטנה, הנעה אחורית, ביצועים סבירים, מול האצ'בק קטנה, הנעה קדמית, ביצועים מעולים...

הלב אומר מיאטה השכל קליאו...

בכל מקרה, בשלב זה של חיי, אני מאמין שהמיאטה הייתה הבחירה שלי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בחירה קשה. שתי תפיסות שונות לגמרי.

רודסטר קטנה, הנעה אחורית, ביצועים סבירים, מול האצ'בק קטנה, הנעה קדמית, ביצועים מעולים...

הלב אומר מיאטה השכל קליאו...

בכל מקרה, בשלב זה של חיי, אני מאמין שהמיאטה הייתה הבחירה שלי.

רוני

אני לא רואה שום שלב בו אני מעדיף הוט-האטצ' הנעה קדמית על רודסטר דו-מושבית עם הנעה אחורית וחלוקת משקל של 50-50. השנייה יותר שתיקח לי מ-0 ל-100 "מפריעה" רק לאנשים עם בעיות אונות, לא לחובבי נהיגה :wink::p

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
אני לא רואה שום שלב בו אני מעדיף הוט-האטצ' הנעה קדמית על רודסטר דו-מושבית עם הנעה אחורית וחלוקת משקל של 50-50. השנייה יותר שתיקח לי מ-0 ל-100 "מפריעה" רק לאנשים עם בעיות אונות, לא לחובבי נהיגה :wink::p

תראה, אני חושב שזה מעבר ל"שניה", בגדול, אני מעריך שהקליאו תהיה מהירה יותר מהמיאטה בכל מצב, באופן מורגש. זה חשוב מכיוון שאין מה לעשות וכוח הוא משמעותי בכניסה ויציאה מסיבובים. מצד שני, בהנחה והמיאטה הידנית על ששת הילוכיה מסוגלת לנצל היטב את כוח המנוע שלה, אולי זה מספיק.

וכמובן יש את יתרונות הרודסטר וההנעה האחורית... וגם חסרונות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כרגע אני מאמין שהיתי הולך על המיאטה,

ברור שבהרבה תנאים הקליאו היתה הרבה יותר מהנה לנהיגה אבל, אני מאמין שמהסיבה שפשוט לא היתי מצליח למצות בארץ את כל הביצועים של הקליאו היתי הולך על הרודסטאר פשוט כי מהיותה קבריולט היתי יכול להינות יותר מאשר מהיותה של הקליאו ספורטיבית 8)

פורסם

אין פה בכלל תחרות, המיאטה זה רכב ספורט קטן וטהור , הקליאו במקרה הטוב ספורטיבית מעולה.

אם זה לנהיגה נטו, אין פה בכלל תחרות, שמתווספים פרמטרים של שימושיות וכיו"ב, ההחלטה קשה יותר.

פורסם

גם אני הייתי הולך על מיאטה.... - היא יפנית! :lol:

בכל מקרה אני לא אחזור על כל מה שאמרו קודמי.. (למרות שכבר עשיתי את זה שאמרתי מיאטה...)

כל זה תקף כל עוד מדובר כמובן על הידנית! במידה ומדובר על האוטומטית הייתי בוחר מידית בקליאו ספורט (שאין אוטומטית...).

גיא.

פורסם

בכללי הייתי מעדיף את הפוזה בלי שום קשר להינהגות ולחווית הנהיגה.

קצת לא במקום אבל,אני הייתי לוקח את הרכב עם הכי הרבה מקום לרגלים......

עדיין לא נסעתי על המיאטה ככה שאני לא יודע. :oops:

חשיבה של גבוה,אין מה לעשות על מיקום של הרגלים אני לא מתפשר!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

תראה, אני חושב שזה מעבר ל"שניה", בגדול, אני מעריך שהקליאו תהיה מהירה יותר מהמיאטה בכל מצב, באופן מורגש. זה חשוב מכיוון שאין מה לעשות וכוח הוא משמעותי בכניסה ויציאה מסיבובים. מצד שני, בהנחה והמיאטה הידנית על ששת הילוכיה מסוגלת לנצל היטב את כוח המנוע שלה, אולי זה מספיק.

וכמובן יש את יתרונות הרודסטר וההנעה האחורית... וגם חסרונות...

רוני

אני חושב שאתה מגזים במקצת :?

למיאטה לא חסר כוח להכנס ולצאת מסיבובים, ועל מסלול למשל היא מהירה יותר מהקליאו ולו בגלל שלדה עדיפה משמעותית. עם כל הכבוד שיש לי לקליאו - ויש הרבה, היא פשוט לא ברת השוואה למיאטה (1.8 ידנית) בכל הנוגע להנאה מנהיגה.

למעט שימושיות ורצון לרייסים, אני לא רואה ש-ו-ם סיבה להעדיף קליאו על מיאטה לחובב ההגה.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
אני חושב שאתה מגזים במקצת :?

למיאטה לא חסר כוח להכנס ולצאת מסיבובים, ועל מסלול למשל היא מהירה יותר מהקליאו ולו בגלל שלדה עדיפה משמעותית. עם כל הכבוד שיש לי לקליאו - ויש הרבה, היא פשוט לא ברת השוואה למיאטה (1.8 ידנית) בכל הנוגע להנאה מנהיגה.

למעט שימושיות ורצון לרייסים, אני לא רואה ש-ו-ם סיבה להעדיף קליאו על מיאטה לחובב ההגה.

תראה, לא נהגתי במיאטה החדשה... נהגתי קצת בקודמת, והיא לא חזקה במיוחד... אני גם לא יודע אם היא מהירה יותר על המסלול, לא בדקתי... אני גם לא בטוח שהשלדה שלה עדיפה משמעותית...

אבל ההנעה האחורית, תצורת הרודסטר... זה בהחלט עושה את זה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם לי זה נראה שהקליאו תיהיה מהירה יותר בכל מסלול מאשר המיאטה.

מה גם, שיש לה עוד מקום מאחורה, לכל מקרה. ככה שאם צריך, יש מקום ליותר מסתם חבר\ה אחת.

לא נסעתי אומנם על המיאטה, אבל היא לא נשמעת לי חלשה במיוחד. 146 כ"ס, גלגלים טיפה רחבים יותר מאשר בגירסה האוטומטית, ו 6 הילוכים. לפי מה שהבנתי, יש לה 5 הילוכים ספורטיביים, קצרים, והילוך 6 ארוך. לשיוט. דבר מ-ע-ו-ל-ה. הנע(א)ה אחורית, ופוזה. המון פוזה. וגם נוחות לא חסרה לה...

לועמתה הקליאו. 170 כ"ס, הנעה קדמית, יציבות מעולה, חזקה מאווד, ולפי מה שהבנתי, גם יותר מהירה מהקליאו בכל מסלול\ישורת.

השאלה היא מה מחפשים....את הנוחות, פוזה, והנאה של המיאטה, או הכח והספורטיביות של הקליאו. וואי, אם היה לי את הכסף - התלבטות קשה ביותר!

מה גם, המיאטה בקושי מאבדת מהערך שלה. שנת 95, עולה כ 75 אלף ש"ח! האוטו כ 9 שנים על הכביש, ולא איבד יחסית הרבה מחיר בכלל. למשל הקליאו, שנת 2001, 6 שנים יותר חדשה עולה כ 85 אלף ש"ח. הבדל עצום בירידת ערך.

Back to the original - NC again.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...