Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אנשים... יש לי שאלה... שהאוטו עומד מונע בהילוך סרק , כמה דלק הוא צורך בערך? עם מזגן ובלי מזגן......

כי פשוט ממש מעניין אותי , הוא שותה הוא רק מטפטף דלק... מי שיוכל לענות לי אני יודה לא ..

יוצא לריס?

פורסם

בזמן עמידה כשמנוע הרכב פועל, תצרוכת הדלק הנה קטנה (אינך לוחץ על דוושת הדלק) כך שנכנסת למנוע כמות דלק מינימלית כדי שיסתובב לאט. אין צורך בכוח ולא בהזזת משקל הרכב ונוסעיו. אבל תצרוכת דלק קטנה זאת הנה בזבזנית כי הרכב לא מבצע דבר, לא נוסע ולא זז (אולי רק ממזג את היושב בתוכו).

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

הבנתי תודה...

למשל חבר שלי כל עצירה שאורכת 5 דקות גג מכבה את הרכב...

לפי דעתי רק ההתנעה כל פעם מחדש גומרת יותר דלק מהעמידה של ה 5 דקות...

יכול להיות?

תודה מראש תומר. :p

יוצא לריס?

פורסם

אם בהתנעה מחדש חברך לא לוחץ על דוושת הגז והמנוע מייד פועל אז יתכן והוא חסך כמה טיפות דלק. בינתיים הוא סבל מחוסר מזגן ושחק מעט את המתנע (סטרטר) וקצת קיצר את חיי המצבר. הצע לו ללכת ברגל במקום להחזיק מכונית ואז הוא יחסוך הרבה מאוד כסף.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

תודה רבה רפי...

הוא נוהג על ג'סטי (חסכן אמרנו לא ?) וכל שניה מחכבה אותה....

אני לאומת זאת שחם בצהורים או משהו כזה ישר בלי לחשוב מניע את האוטו ומתפנק במזגן...

אבל כל אחד והאדיאולוגיה שלו..

:p

יום טוב ושבת שלום וסעו בזהירות.

תומר.

יוצא לריס?

• תוכן חדש...