Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ,

אמנם לא מדובר ברכב אספנות , אבל נתקלתי בבעייה מרגיז מאוד .

קניתי הונדה אקורד מודל 86 .

כמובן שהרכב הוא ביבוא אישי .

אחרי הרכישה ניגשתי לעשות טסט (רשיונות הופשרו וקיבלתי אישור של 48 שעות לנוע) , כמובן שבטסט ביקשו ממני ביטוח חובה .

העניין הוא שאין לי ביטוח חובה , להלן הסיפור :

פניתי לסוכן הביטוח שלי , מסרתי לו את את פרטי הרכב (הונדה אקורד ,מנוע 2000 , מודל 86 , מספר רישוי ,האצ'בק וכו' וכו' ) ,

אחרי בירור קצר הוא מסר לי שאין קוד דגם לרכב ולכן אין אופציה לעשות לו ביטוח כרגע ומסר לי את מפסר הטלפון של יצחק לוי (שמאות).

מסתבר שיצחק לוי הם היחידים בארץ שרשאים לתת קוד דגם לרכב .

התקשרתי אליהם ובטלפון נמסר לי שגם אם אי פעם ניתן קוד דגם לרכב ,

אז הוא תקף רק לשנתיים ובכל מקרה אפשר למסור פרטים על קוד הדגם רק בפני מי שבעצם שילם עבור קבלת קוד הדגם (בעלים קודמים לצורך העניין).

האיש ממנו קניתי את הרכב לא ביטח את הרכב והקפיא את הרשיונות , כלומר ממנו אני לא יכול לקבל פרטים הקשורים לנושא.

כמובן , שיצחק לוי מאלץ אותי להוציא הערכת מחיר לרכב שלי ויש לי הרגשה שהם יחייבו אותי להשתמש רק בסוכן שלהם .

בגלל שאין טסט בתוקף , אי אפשר לעשות העברת בעלות בנתיים.

את הטסט בעקרון סיימתי , אבל לא אקבל את האישור הסופי ללא רשיון .

איך אני פותר את העניין הזה , עם מי אפשר להתייעץ?

תודה רבה :-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

קודם כל- מישהו הרי בטוח עשה לו פעם ביטוח- תנסה להגיע ל"מישהו" הזה, או לפחות לחברה או סוכן, שדרכם עשה! דבר שני- תנסה לבדוק בכמה מקומות, לכולם יש חברות שונות, אולי מישהו יצליח! בהצלחה!

דבר שלישי- מזל טוב, אני שמח, שבסוף מישהו לקח אותה, כי חבל היה, שהיא תלך לפרוק- אוטו נדיר בארצינו, ובמצב לא רע, ממה שראיתי!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תתקשר לחברת ביטוח אחרת אל תמלא אותה בפרטים תן לה רק מה שהיא צריכה או שתפקסס להם רישיון והם כבר ישברו את הראש. פעם ראשונה שאני שומע כזה דבר. אם אתה עושה גם צד ג' הסוכן ביטוח שלי יעשה לך אני כמעט בטוח.

פורסם

OK , אני אזכור את זה ואם אתקל בבעייה אפנה אליו.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

שלום לך ,

זאת בעיה שאכן קיימת עם רכבים מיוחדים או/ו מיושנים .

ניתן לפתור את הבעיה בעזרת שתי פרתונות :

1. לגשת ליצחק לוי , לעשות שמאות לרכב , לקבל קוד דגם חדש - ולדרך ..... הבעיה היא שהערכת שמאי עצמאית יכולה להגיע ל-800 ש"ח . הוצאה לא קטנה בכלל .

2.לתת קוד דגם של אקורד חדשה דומה אך לציין שנת דגם ישן - מכן יכול לקרות 2 דברים :

א. התוכנה תזהה שהשנתון אינו תואם את קוד הדגם ותיתן לבחור בין קוד הדגם הקיימים בניתנים לבחירה .

ב. לערוך את הביטוח על קוד דגם אחר , שכן קיים . אך עם המספר רכב והפרטים המדוייקים שלך , דגם הרכב אינו פרט

מהותי בביטוח חובה , שכן הביטוח מכסה נזקי גוף בלבד . על כן , לא יהיה טענות מצד חברת הביטוח כקרות מקרה

ביטוח .

במידה ותתקל בבעיות תפנה אליי ואעזור לך .

BMW 1602 '77

BMW E30 335

BMW E36 318IS

BMW ///M5 E28

פורסם
דגם הרכב אינו פרט

מהותי בביטוח חובה , שכן הביטוח מכסה נזקי גוף בלבד . על כן , לא יהיה טענות מצד חברת הביטוח כקרות מקרה

ביטוח .

אתה מוכן לחתום על זה?

• תוכן חדש...