Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע למה , אבל הוא מעניין אותי.

הסיפור של האוטו לא מי יודע מה חיובי , כמובן שהוא יבוא אישי , יד 18 (:shock:) , מנוע 2000 , דגם שלוש דלתות ,

אוטומט , יחסית למה שציפיתי לראות הוא נראה טוב , המנוע נשמע טוב אבל מרגיש מאוד מאוד חלש וחנוק יחסית למנוע 2000,

מרגיש כאילו הוא קטן יותר , לא יודע למה, ג'נטים 13,

ההגה מרגיש הרבה יותר קל מכל הגה כח אחר (בגלל שזה דגם אמריקאי אולי?)

הוא יד 18 כאמור , אז רוב הסיכויים שעבר אצל מישהו בפורום בשלב כלשהו, מישהו יכול לתת קצת הסטוריה?

יודעים אולי לתת לי קצת נתונים על האוטו?

מישהו מזהה את המנוע הזה ? זה מנוע 12 שסתומים , איפה מספר המנוע נמצא אגב?

orig_BAF47E36EFDA4D70AF6102685324EEAD.JPG

orig_489E8AE7BE3740108DBD5CC1346A27F7.JPG

תודה:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפרלוד דור שלישי (החל מ-87) היה מנוע קרבורטור 2.0 12V עם בסביבות 105 סוסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מעוניין לרכוש , אבל חושש מהיד האסטרונומית ומזה שהאוטו לא זז למרות שהמנוע נשמע טוב.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

לפי דעתי ליד ממש אין פה חשיבות הוא יכול להיות גם יד 28 . לדעתי שני השיקולים שצריכים להנחות אותך זה כמובן המחיר הנדרש כי בכל זאת לא נראה לי שזה רכב החלומות האולטימטיבי שלך והאם תהיה מוכן להשקיע בו ,כי רכב כזה בהחלט ידרוש השקעה-גם של זמן וגם של כסף.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אתה בטוח שהרכב שבתמונה הוא הונדה פרלוד? זה לא נראה ככה.

אולי הונדה אקורד?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר , ככל שאני נובר יותר ברשת , מסתבר שאתה כנראה צודק.

המוכר הטמבל לא יודע מה יש לו ביד בכלל :lol:

בכל אופן , נראה שזו אותה גברת בשינוי אדרת.

פורסם

הרכב היה בבעלות בחור שאני מכיר מערד.

מנוע קרבורטורים של וובר עד כמה שזכור לי (יש מצב שאני טועה), רכב אוטומטי.

בדוק טוב טוב את הבאגז', זכור לי הרבה חלודה שם.

JEP.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...