Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניצחון פירוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים,

לצערי ביומיים האחרונים אנו עדים לתגובות "בעייתיות" בשירשורים הקשורים לירושלים.

השירשור הרצאה במפגש מועדון החמש הירושלמי- 15.01.2010 - בית ההארחה הסקוטי

שננעל עקב תגובות לא רציניות ולא מאפשר תגובה למי שרוצה להתייחס לגופו של נושא.

והשירשור פרטי התקשרות עם אנטולי - פחח אומן מירושלים שהתגובות הילדותיות בו מבריחות את חברי הפורום שכבר מאסו בהתנהלות של הירושלמים.

הייחס המזלזל והפוגעני של המגיבים משני צידי המתרס (רחוב דוד המלך) פשוט מגעיל, לצערי התמונות שפרסמתי של המפגש הירושלמי גרמו להצתת המלחמה ולא זו הכוונה.

התוכנית לפרסם את צילום הוידאו של הרצאתו של אנטולי נגנזה מפאת החשש לתגובות לא הולמות שיפגעו באנשים לא מעורבים כפי שנעשה עד כה.

מי שחושב שניצח במלחמה טועה זהו ניצחון פירוס וכל החברים הירושלמים מפסידים.

הצחוקיה שנפתחה בשירשור האחרון מבישה וגורמת לי לחשוב פעמיים אם להמשיך להגיב בפורום ולפרסם תמונות וסרטים.

חברים יקרים, את רובכם אני מכיר ולמרות ה"פ ושיחות אתכם אתם ממשיכים וחבל.

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

רם, אני לא חושב שישנה בעיה עם פרסום הוידאו, אנטולי מוכר אצל שני המפגשים וגם מומחיותו, להיפך אני חושב שהבאת חומר ענייני שיכול להועיל לפורום הוא הכרחי ואף חובה.

למען הסר ספק מתחייב להעיר הערות ענייניות בלבד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

רם שלום.

נראה לי כי אתה מגלה רגישות יתרה שלא במקום.

בשרשור של אנטולי היתה שגיעת כתיב שגרמה לאחד הכותבים (נקרא לו למשל עודד),

להשחיל חידוד לשוני שלטעמו יכול להצחיק. ייתכן כי לא לקח לתשומת ליבו את מצב המלחמה שעדיין שורר בעיר הקודש.

עודד הנ"ל אינו ירושלמי ונוהג להתלוצץ בפורום בפרטים לשוניים כגון דא.

אין הוא שייך לאף אחד משני המחנות "הניצים".

הואיל וכך, איני חושב כי יש לך סיבה סבירה שלא להעלות את ההרצאה לפורום. ההיפך !

תודה

אבי נוף

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
רם שלום.

להשחיל חידוד לשוני שלטעמו יכול להצחיק. ייתכן כי לא לקח לתשומת ליבו את מצב המלחמה שעדיין שורר בעיר הקודש.

תודה

אבי נוף

אבי, תרשה לי להתלוצץ על שגי(ע)ת הכתיב שלך רק לצורך האיזון כשברור שאין כאן שום כוונת זדון.:lol:

כמו אבי, גם אני מבקש ממך רם, להעלות את ההרצאה לפורום. תודה

ארז רונן

פורסם

אכן, לא היתה לי כל כוונת זדון מעבר לתיקון (או הארת) שגיאת הכתיב.

אינני מעורב ב"וויכוח הירושלמי" (ולמזלי גם לא בכל ויכוח אחר...), ולא הייתי ער לרגישות הנושא.

אם, מבלי משים, פגעתי בנקודה רגישה כלשהי - אני מתנצל.

עודד

פורסם
זה בסדר לפעמים זה קורה שאותו אדם עשה שגיאת כתיב

לאותו אדם שעקב שגיאת הכתיב גרמה כאן למהומה כולם סולחים לך.

לפעמים אדם לא שם לב למה שהוא כותב, בגלל כל האותיות המפוזרות שעל המקלדת.

בן אדם צריך להכיר את המגבלות שלו. כשאני כועס, מתבלבלות לי המילים, לכן לא תראה אותי מסתובב עם מגה-פון בזמן הפגנה ולא אדחף קדימה בזמן ויכוח מילולי.

אצלך, כפי שאתה מתאר, מתבלבלות האותיות המפוזרות על המקלדת ואתה לא שם לב למה שאתה כותב אבל עדיין זה לא מפריע לך להתעקש ולשמש כביכול דוברו ומגנו של המפגש בבית ההארחה הסקוטי, דבר שכמובן מושך אש.

יש לי הצעה שאולי תתקבל מצידך בברכה, ביום שישי האחרון עליתי לירושלים למפגש ב"הטוביה" כדי להכיר את הנפשות הפועלות. אחד מהאנשים שפגשתי שם היה רם מילון והתרשמתי לטובה מאישיותו, מיכולת ההתבטאות שלו ומרצונו האמיתי להביא שלום לנחלתנו. אולי תניח לו לעשות את עבודת הדוברות?

אני מקווה שבשבועות הקרובים אמצא זמן להגיע גם למפגש בבית ההארחה הסקוטי. האם אנשים שלא חברים במועדון החמש גם כן מוזמנים?

כל טוב,

ארז

ארז רונן

פורסם
זה בסדר לפעמים זה קורה שאותו אדם עשה שגיאת כתיב

לאותו אדם שעקב שגיאת הכתיב גרמה כאן למהומה כולם סולחים לך. תודה הלילה כבר אשן בשקט.

לפעמים אדם לא שם לב למה שהוא כותב, בגלל כל האותיות המפוזרות שעל המקלדת. באמת הגזמה פראית

של מייקרוסופט בכמות האותיות והסימנים במקלדת.

אבל........ לא נסלח לאלה שראו שיש שגיאת כתיב, ובכוונה מצטטים אותך כדי לגרום לריב !!!!. - וואו, מסכים עם כל מילה!

(אל תספר ליורם)

לדוגמא: אותו בחור ("נחמד") שעשה השקה ללמברטה שלו בירושלים. שמו יוני והוא באמת נחמד מאד.

כנסו לכותרת ששמה מפגש מועדון החמש הירושלמי בתאריך 15.1.2010

ותראו שכתבתי שם מי שלא בא יעכזב במקום יאכזב.

והוא בכוונה ציטט אותי וכתב "אם כולם יתעכזבו מי ישאר".

ואני רוצה להגיד לאותו בעל הלמברטה שהוא צריך להתבייש !!!!!. אני כבר אדאג להעניש אותו, הוא ישפץ

את הלמברטה פעמיים![/quote]

כל מילה סלע (סלע קיומנו או סלע מחלוקת לבחירתך) -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק עקב העדר תרבות דיון וקריאות גנאי שאינן במקומן. אנא תגובות ענייניות בלבד. רז ***

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
רם שלום.

תודה

אבי נוף

כנסו לכותרת ששמה מפגש מועדון החמש הירושלמי בתאריך 15.1.2010

ותראו שכתבתי שם מי שלא בא יעכזב במקום יאכזב.

והוא בכוונה ציטט אותי וכתב "אם כולם יתעכזבו מי ישאר".

אני מקווה שבשבועות הקרובים אמצא זמן להגיע גם למפגש בבית ההארחה הסקוטי.

האם אנשים שלא חברים במועדון החמש גם כן מוזמנים?

כל טוב,

ארז

אבי, אין כאן שום רגישות יתר!

הדבר חוזר על עצמו שוב ושוב. גם לי יש שגיאות כתיב כמו לרבים בפורום אבל לאף אחד לא מעירים בצורה עוקצנית כזו.

לא אני הוא זה שנפגע (אם כך היה הדבר, וסביר להניח שלא יקרה, אזי כבר מזמן היתי מנתק מגע).

את עודד אינני מכיר, אבל שאר המגיבים (והיטיב לתאר זאת המפיונר) אני מכיר. רובם בעלי אינטרס בדיון.

כולם חכמים אחרי מעשה, את ההתנצלויות תפנו למושא תגובותיכם.

גם ההערות לגבי "הרכב המטושטש" בשרשור המקורי עלולות לפגוע במארגני המפגש ובבעלי הרכב (ואיני בטוח שהוא נמנה על קוראי הפורום).

בגללן נחסמה לי האפשרות להעלות את ההרצאה למקומה הטיבעי. למרות שביקשתי ממנהלי הפורום לפתוח את השירשור לא נעניתי, ואם יפתח אשכול זאת שוב.

ארז, שמחתי מאוד להכירך בירושלים, מפגש המועדון פתוח לכולם, מגיעים רבים שאינם חברי מועדון ואני מצטט מתוך ההודעה הרישמית בשירשור החסום:

חברי מועדון החמש וחובבי הרכב הקלאסי והאספנות מוזמנים להיפגש ולהנות .

נשמח לפגוש אותך שוב, ואולי גם את החברי הטובים מטוביה, אחרי שבשבועות שעברו ביקרו רבים מהמועדון את המפגש בטוביה.

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

אינני מעורב ב"וויכוח הירושלמי" (ולמזלי גם לא בכל ויכוח אחר...), ולא הייתי ער לרגישות הנושא.

יצא המרצע מן השק.

מהכרות עם עודד, ברור שלא מדובר בכוונת זדון אלא בחידוד בענין השגיאה.

לענין אחר - משרשור זה מחקתי קריאות גנאי מעולם החרקים והביוטופ בכיתה ו'. אנא שמרו על תרבות דיון וכבוד הדדי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יצא המרצע מן השק.

מהכרות עם עודד, ברור שלא מדובר בכוונת זדון אלא בחידוד בענין השגיאה.

לענין אחר - משרשור זה מחקתי קריאות גנאי מעולם החרקים והביוטופ בכיתה ו'. אנא שמרו על תרבות דיון וכבוד הדדי.

רז המדביר-ישר כוח (וסבלנות)-רן

exterminator-logo.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

וואי וואי, לא מאמין איך נגררתי לכל הבוץ הזה :(

אין לי בתגובה שגיאת כתיב, למרות מה שכתב ארז שכני.

המילה שגיעות נכתבה כפי שנכתבה, בכדי לקבל משמעות כפולה: של שגיאה ושל שיגעון.

אבי, תרשה לי להתלוצץ על שגי(ע)ת הכתיב שלך רק לצורך האיזון כשברור שאין כאן שום כוונת זדון.:lol:

כמו אבי, גם אני מבקש ממך רם, להעלות את ההרצאה לפורום. תודה

כאמור, ברור כי כוונת זדון לא היתה.

רם - זהו בדיוק עודד.

לגבי הגניבה של חברים ממפגש למפגש - זה לא לענין.

האם מדובר בילדים קטנים ללא שיקול דעת? מדובר באנשים מבוגרים שיש להם כנראה תמורה טובה במקום החדש (הרצאות, מסיבות, ימי הולדת ואיני יודע מה עוד...) ולמרות שאיני מקבל את הדרך (שלדעתי אינה ראויה), בה נוצר המפגש בראשיתו, זכותם המלאה להנות מכך. זהו טיבם של דמוקרטיה ושל תחרות.

מישהו כתב: (עריכה: נראה לי שבינתיים נמחק) - שהברירה היא שישארו או שני מפגשים או אף אחד? איני מסכים למסקנה זו של מי שכתב אותה.

יש אפשרות שלישית !

אבל חברים, לדעתי גם בירושלים יש מקום לשני מפגשים. איני מסכים שהקהל בה מצומצם עד כדי כך. למפגש נחמד מספיקים 20 רכבים, ובעיה"ק יש הרבה יותר מארבעים רכבי אספנות.

לא כדאי לחובבי הנושא לריב, עדיף שכל אחד יחיה במקומו ועל פי השקפתו.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

בעוד שאיני מכיר אף אחד מחובבי הרכב הקלאסי בירושלים(בכוונה השתמשתי במינוח זה ללא שיוך מועדוני), נגעה לי באיזשהו מקום הודעתו של רם מילון.

צר לי עליכם, חברים.

צר לי על שבמקום לעסוק בתחביב אהוב אתם מכלים את זעמכם במקלדת ובשנאת אחים.

צר לי על העובדה שאיבדתם את היכולת להדבר ולהתפשר.

צר לי על העובדה שכנראה תאלצו לשירותי מגשר.

קצת מזכיר לי את מלחמות היהודים,

שחיסלו את הספורט המוטורי של שנות השמונים.

אתם יכולים רק להתבייש. בעצמכם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ר' עקיבא אמר:

"סייג לחכמה שתיקה (אבות פ"ג י"ג) "

אמנם הוא שייך לסניף הצפוני אבל בהשראת המשפט הסופר חכם הזה אני נועל את השירשור.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...