Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא מבית שמש ויש לו מחירים בשמיים

הוא רצה ממני 70 אלף ש"ח לעשות פחחות לטריומף שלי :roflmao: אומן אומן אבל יש גבול לכל תעלול

במיוחד שהבאתי חצי אותו בחלקי פח חדשים והוא לא עושה ניקוי חול

בכסף שהוא רוצה אני לוקח את הרכב לאנגלייה פעמיים , פעם אחת לשיפוץ ופעם אחת לסיבוב דאווין לביג בן

בקצב הזה תהיה לו "הרבה עבודה"

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
הוא מבית שמש ויש לו מחירים בשמיים

הוא רצה ממני 70 אלף ש"ח לעשות פחחות לטריומף שלי :roflmao: אומן אומן אבל יש גבול לכל תעלול

במיוחד שהבאתי חצי אותו בחלקי פח חדשים והוא לא עושה ניקוי חול

בכסף שהוא רוצה אני לוקח את הרכב לאנגלייה פעמיים , פעם אחת לשיפוץ ופעם אחת לסיבוב דאווין לביג בן

בקצב הזה תהיה לו "הרבה עבודה"

נכון אתה צודק הוא מבית שמש.

העבודה שהוא עוסק בה זה שחזור הרכב לא שיפוץ.

רציתי שיעשה לי פחחות לחיפושית שלי והוא העריך במחיר 20 אלף שקל,

בלי ניקוי חול ואפילו לא פרוק הרכב לחתיכות רק.

באחד ההרצאות שלו הוא הראה בתמונה איזה רכב הוא שיפץ משהוא מיליון דולר.

אבל ניהיה מציאותיים המחירים שלו ממש שוד לאור יום.

אני בכל אופן ממליץ עליו מבחינת עבודה !!! מבחינת עלות תזרקו את הרכב לפח תעשו ייבוא אישי !!!

גם אם תצא פרייר עדיין הנזק יהיה נמוך.

פורסם
רציתי שיעשה לי פחחות לחיפושית שלי והוא העריך במחיר 20 אלף שקל,

בלי ניקוי חול ואפילו לא פרוק הרכב לחתיכות רק.

...

אני בכל אופן ממליץ עליו מבחינת עבודה !!! מבחינת עלות תזרקו את הרכב לפח תעשו ייבוא אישי !!!

גם אם תצא פרייר עדיין הנזק יהיה נמוך.

אפשר לדעת מה היו עלויות הייבוא של החיפושית שלך? (באופן כללי, לא צריך לפרטי פרטים)

תודה,

ארז

ארז רונן

פורסם

יש קשר ישיר בין בעלי המקצוע, רמתם ויכולותיהם לבין מחיר שעת העבודה על כך.

קשר דומה קיים בין כמות בעלי מקצוע אלו ותרבות הרכב הקלאסי בארץ נתונה.

ולראייה, מחיר שעת העבודה של POST VINTAGE אסטון מרטין כ-60 ליש"ט לשעה. שחזור מכונית DB כ-1500 שעות עבודה ומה קיבלנו - 90K ליש"ט. ולא לשכוח +מעמ.

במרחק ארבעים וחמש דקות משם - NORTHERN HEALEY CENTRE ניחשתם נכון אוסטין הילי BN1-BJ8 וכל מה שביניהם 40 ליש"ט לשעה כ-1500 שעות ליצירת האוטו מחדש - מה קיבלנו - 60K. +מעמ. למכונית שתזכה בקונקורס להילי בבריטניה יכול המחיר בקלות להגיע גם לאזור ה-100K.

וביניהם גם במרחק וגם במחיר הסדנא בה אני עובד , לא מזמן סיימתי פיאט דינו ספיידר שלדה מס 180 משנת 67' יצא קרוב ל-900 שעות. (הייתה במצב לא רע כנקודת התחלה).

יקר? הכל שאלה של נקודת מבט.

כשיהיו בישראל עוד עשרה אנטולי לפחות והתגובות יהיו יותר על העבודה ופחות על הכסף, סימן שיש שינוי מהותי בתרבות הרכב הקלאסי בישראל

פורסם

סליחה על הבורות המדהימה

מה זה "תרבות הרכב הקלאסי בישראל" ואיך זה קשור לאנטולי?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כשיהיו בישראל עוד עשרה אנטולי לפחות והתגובות יהיו יותר על העבודה ופחות על הכסף, סימן שיש שינוי מהותי בתרבות הרכב הקלאסי בישראל

במידה ואחליט להשתמש ב 100 אלף השקלים שחסכתי בעמל רב לצורך רכישת השכלה לילדי, לשיפוץ המרצדס שלי, האם זה יעיד

על שינוי בתרבות הרכב הקלאסי בישראל?

לדעתי זה יעיד על חוסר שפיות זמני בלבד.

ארז רונן

פורסם
סליחה על הבורות המדהימה

מה זה "תרבות הרכב הקלאסי בישראל" ואיך זה קשור לאנטולי?

לבני שלום,

שיחזור רכב קלאסי הוא חלק מתרבות הרכב הקלאסי.בודאי יותר מהקשר בין מדחס לתרבות הרכב הקלאסי.

הדיון על מחירי העבודה הוא שולי וחשוב לדעת מה רמת הדרישות בשיקום רכב קלאסי.

אם מי מהקוראים מעוניין לדעת את הדברים לאשורם לא נותר לי אלא להזמין אותו למפגש של מועדון החמש בירושלים במלון הסקוטי.

הוא יתקבל בברכה.

באם יתאפשר לנו להעלות את ההרצאה לפורום יהנו מכך גם החברים שנבצר מהם להגיע למפגש.

יורם

• תוכן חדש...