Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוערך ע"י מי ?

סביר מאוד להניח שאם הוא באמת נשמר ומראש נכנס לשם במצב טוב אז מחירו יהיה גבוה יחסית .

עדיין נראה לי ש27 אלף דולר זה מחיר שמישהו בוואי נט הנפיץ , או ששוטר אמריקאי זרק.

(לא קניתי / מכרתי רכב כזה מעולם ואני לא מכיר מקרוב אף עיסקה כזו אך זו דעתי לפי המחירים שאני כן מכיר בארץ ומהפרשי המחירים בנינו לבין ארה"ב)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ספליט,עם הגברת כוח נוסף לגיר על הציריות ליד הגלגל מאחור.

זה רכב נדיר בעיקר אלו עם מנועי ה1600 .

רעשן גדול.

לא אוהב חום יתר.

אבל מבוקש .

פורסם
מוערך ע"י מי ?

סביר מאוד להניח שאם הוא באמת נשמר ומראש נכנס לשם במצב טוב אז מחירו יהיה גבוה יחסית .

עדיין נראה לי ש27 אלף דולר זה מחיר שמישהו בוואי נט הנפיץ , או ששוטר אמריקאי זרק.

(לא קניתי / מכרתי רכב כזה מעולם ואני לא מכיר מקרוב אף עיסקה כזו אך זו דעתי לפי המחירים שאני כן מכיר בארץ ומהפרשי המחירים בנינו לבין ארה"ב)

זה טיבו של אינטרנט,על חירטוט אין מיסים.

פורסם

לא תשיג ספליט שמור במצב טוב בפחות מזה. השוק מטורף, אין לי מילה אחרת. ההיצע כל כך נמוך, המכוניות האלו הן ברובן מסחריות שעברו חיים קשים מאוד ונרקבו בסופו של דבר, כך שממש מעטות שרדו, ומתוכן בודדות ממש במצב טוב ומקורי. הביקוש מטורף, כי זה אוטו שמסמל הרבה מאוד.

אסף.

פורסם

נכון שהספליט מבוקש, במיוחד דוגמאות שמורות ומקוריות, אך עדיין ניתן להשיג ספליט יפה ומקורי בארה"ב בטווח שבין 12-20 אלף דולר כך שה"הערכה" בכתבה ככל הנראה מוגזמת...אלא אם כן מדובר על דגם סמבה 23 חלונות עם 12,000 קילומטר מקוריים אשר היה שמור בתנאי אח"י מאז שנגנב לפני 35 שנה ועד היום...לא נראה לי.

שבוע טוב,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

יש לו ערך מוסף של הסיפור+העובדה שיודעים בדיוק מה קרה איתו.

בארה"ב אין יותר מדי ואין פחות מדי. יש הכל ומה שאתה רוצה. אם רוצים למכור ב27 ימכרו ב27 ולו רק בגלל שהשוטר אמר, קצת יחסי ציבור לפני מכירה פומבית של הרשויות וזה יהיה כפול מ27, תביא איזה ג'י לנו, תצמיד תוית של צדקה לעניין וימכרו גם ב100.

אמריקה :)

פורסם
לא תשיג ספליט שמור במצב טוב בפחות מזה. השוק מטורף, אין לי מילה אחרת. ההיצע כל כך נמוך, המכוניות האלו הן ברובן מסחריות שעברו חיים קשים מאוד ונרקבו בסופו של דבר, כך שממש מעטות שרדו, ומתוכן בודדות ממש במצב טוב ומקורי. הביקוש מטורף, כי זה אוטו שמסמל הרבה מאוד.

אסף.

מה מסמל האוטו הזה ? הרבה מאוד

פורסם

זה האוטו עצמו:

50325082.jpg

הכתבה עצמה כאן.

הציטוט ב ynet אופייני לעתונות בארץ. בידיעה המקורית מצוטט חוקר משטרת התנועה של קליפורניה, שמספר שחברת הביטוח אולסטייט שילמה פיצוי של $2500 , והיום האוטו שווה $25000 . לכל קורא ברור שלא מדובר בהערכת שווי אמיתית, אלא רצון להדגיש את עליית ערכו של האוטו עם הזמן. בתרגום זה הלך לאיבוד.

נמרוד

• תוכן חדש...