Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט בשרון

hrgold
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הרבה שירשורים על צרות בטסטים אשמח לקבל המלצה על הכנה וביצוע טסט באזור השרון.

הדילמה: האם לתת למוסך שגם ככה צריך להרוויח כמה גרושים מאישור בלמים לנעביר את הרכב טסט, וזאת בתקווה שלא יבקש להחליף את המנוע בדרך לרישוי או לחילופין, ללכת לטסט לבד ולקבל רשימה משוגעת כמו שראיתי בשירשורים אחרים כמו דרישה לפנסי רוורס ועוד רעיונות כאלו

תודה על התגובות

רוני

רוני והטאונוס

פורסם

אני כבר שנים לא הולך לבד לטסטים.

במקרה האחרון, "דרך השטח בשרון" קיבלו את הרכב לבדיקה ואישור בלמים, ועל הדרך גם לקחו אותו לטסט (תמורת תשלום הוגן). מומלץ בחום.

אסף.

פורסם

''מבדק'' הרצליה. נקודה.

מנחם וגיא הבעלים (אבא ובן) מבינים עניין ויודעים להעריך ולכבד רכבי אספנות

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

שלום.

מיכיון שאני מנהל מוסך בפועל אגיד לכם מה אני חושב!

לא צריך נציג מוסך ולא עו"ד!!!

רוב המכונים יודעים מה זה רכב אספנות ויודעים מה צריך ומה לא!

אור רברס או איתות על הכנפיים וכו'.

בכול מכון יש תקנון ששם ניתן לראות מה צריך לאיזה מודל ומה לא.

בנוסף אם הרכב תקין אז יעבור טסט ואם לא שלא יעבור!!! שיתוקן הרכב כמו שצריך ולא צריך לא קוסמים לא מכרים ולא מוסכניקים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מכוני טסט באזור השרון ???

טוב אז אני אגיד לך אני מכיר שניים בנתניה

בתחנת דלק אמיתי

ובאזור התעשיה החדש" אלישע"

אני עושה באלישע בעיקרון אני מכין את האוטו לטסט כמו שצריך

ולא מחפש קומבינות כשצריך לתקן מתקן וזהו

פורסם

"מבדק" הרצליה, הכי קל. נקודה.

בנוסף, אם התעקשו איתך על משהו ביזארי, אל תוותר, לך לרב בוחן. הרבה פעמים הבוחנים לא מבינים מספיק, ושיחה עם הרב בוחן מסדרת את הענין, מנסיון.

בכל מקרה, אם אתה מכיר מוסך מספיק שנים ותמורת תשלום סימלי + הם מעבירים אותך טסט כשרות, ברור שזה עדיף אבל אם אין לך אחד כזה, לך לבד.

פורסם

אני ממליץ בחום על טסט הכוכבים בכניסה לטייבה מכמה טעמים:

א. המכון פתוח בשבתות כך שלא צריך לבזבז יום עבודה.

ב. המכון ממוקם באזור תעשיה כך שבמידה וצריך לתקן ליקויים יש מבחר מוסכים זמינים.

ג. הרב בוחן, בחור בשם מיקי, חובב רכבי אספנות ושמח לעזור במידה וצצים חילוקי דעות.

ד. בשעות הבוקר תנועת הרכבים דלילה והמבחן עורך דקות ספורות בלבד.

ה. קרוב מאוד למכון ממוקם מוסך בשם "אטאללה" שבודק את הדרוש בדיקה לצורך קבלת

אישור מוסך לרכב מיושן, מפנה אותך למכון ובמידה ונמצאו ליקויים נוספים, מתקן אותם במחירים נוחים.

כל טוב

ארז

ארז רונן

פורסם

תודה לכל המגיבים, אני מבין שכל אחד יש לו נסיון שונה, קצת מצחיק שלפני הטסט עוברים בדיקת בלמים שבעצם אומרת שאין נזילות אבל לא הרבה יותר מזה, היה הגיוני שמי שיודע לתקם בלמים יידע גם לבחון את כושר הבלימה שלהם אבל בשביל לבדוק זאת צריך לגשת למכון טסטים אני אקח את ההמלצה וייתן למוסך להעביר את האוטו טסט מה שבטוח שזה משפר את התקשורת בין הבוחן לרכב

רוני והטאונוס

פורסם
שלום.

מיכיון שאני מנהל מוסך בפועל אגיד לכם מה אני חושב!

לא צריך נציג מוסך ולא עו"ד!!!

רוב המכונים יודעים מה זה רכב אספנות ויודעים מה צריך ומה לא!

אור רברס או איתות על הכנפיים וכו'.

בכול מכון יש תקנון ששם ניתן לראות מה צריך לאיזה מודל ומה לא.

בנוסף אם הרכב תקין אז יעבור טסט ואם לא שלא יעבור!!! שיתוקן הרכב כמו שצריך ולא צריך לא קוסמים לא מכרים ולא מוסכניקים.

בברכה בני ל.

בני, את איש המוסך לא צריך כדי שיעביר דברים לא תקינים. כן צריך כדי למנוע בילבולי מוח. איתו לא ישחקו משחקים של "ריפוד קרוע" (קרע של שני ס"מ, מה לעשות, ריפוד ישן, אבל לא עובר טסט? ), "חלודה במכסה תא מטען" (נקודה של ס"מ אחד בקוטר, שהבוחן הגדיר בפנים חמורות כ"סכנה" ו"מרכב לא תקין" ), או "אין כפפות בתא כפפות" (טוב, את זה המצאתי). יש בוחנים שמבחינתם רכב ישן צריך לרדת מהכביש, אספנות או לא.

עם רכב מיושן גם ככה צריך לעבור במוסך כדי לקבל אישור על תקינות הבלמים, אז מבחינתי לשלם על עוד שעתיים עבודה כדי לחסוך לי את בילבולי המוח, שווה. מה עוד שבזמן הזה אני לא שם, אלא בעבודה, ומישהו אחר מבלה במכון רישוי.

מצד שני, אם למישהו יש את הזמן הפנוי ויש היכרות עם מכון רישוי שהבוחנים בו לא מבלבלים את המוח, לכו על זה.

אסף.

פורסם

מכון אלישע בנתניה, איפה שאיקיאה. לא מחפשים שטויות, ונחמדים באופן כללי. הברנדה עברה שם מכה שנייה (פסים זוהרים ואור ברקס שהפסיק לעבוד פתאום.)

בפעם הראשונה שהייתי שם עבר במכה ראשונה לאחר שלרכב לא היה טסט 8 (!) שנים.

פורסם

יש למישהו איזושהיא היכרות בנושא עם מכון אלן בחולון?

את המונית שלי אני מעביר שם טסט אבל לגבי אספנות אין לי מושג

פורסם

מי שבא עם אוטו זבל ומחפש קומבינות שלא יתפלא שיוצא עם רשימות.

מי שבא עם רכב תקין ומבין שהטסט בישבילו. יצא עם רכב בטוח.

מה שכן לקוות ליפול על בוחן מבין עיניין. ועם שיקול דעת שמבחין בין סתם אוטו זבל לרכב אספנות אמיתי.

המלצה (גם לרכבים מתקדמים).

1- תגיעו עם רכב נקי (בפנים ובחוץ).

2- אפוד זוהר, סל אשפה, משולש אזהרה, ומטף. שימו על השטיח ליידכם.(לא להציק לבוחן זה פה זה פה..).

3- אישורים כמו שצריך. לודא שהמוסך מילא- מספר רכב. חתימת המנהל המקצועי וחותמת המוסך.

4- יש בוחננים שלא מכירים דגמים של רכבים ישנים. תעברו עם גיר על מספרי המנוע והשילדה (או לפחות תדגישו או שתראו את מיקומם).

5- תבדקו עם קרוב משפחה/חבר ויזואלית שכל המנורות עובדות. וישרים במצב תקין. שהצמיגים לא יבשים. או שחוקים. את כל הדברים הקטנים.

אל תפריעו לבוחן למלא את תפקידו. זה בשבילכם.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...