Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טורבו "חשמלי"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

נתקלתי באיביי במוצר שנקרא "טורבט חשמלי" , בגדול זה מנוע חשמלי עם וונטה שיושב בכניסה לקרבורטור.

המוכר מפרסם שם שזה מעלה את הכוח ב-25% ומוריד את צריכת הדלק.

האם זה נכון? מישהו מכיר את המוצר או התקין אותו ויכול לתת חוות דעת?

זה הקישור לדף מוצר:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Turbo-Supercharger-Volkswagen-Beetle-Classic-Beetle-New_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2556cf8adbQQitemZ160370232027QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

פורסם
עדיף לבנות AIR RAM זה ייתן הרבה יותר ממה שזה ייתן ויראה יפה גם

לא על סובארו DL שנת 87 שחולפת עליי פניי בדרך לעבודה :shock:

כבר חתמתי...

פורסם

אני דווקא חושב שהרעיון מאוד מקורי, לגבי התוצאות אני לא יודע.

זכמו בסרטים של פעם, היו לוחצים על כפתור "TURBO" והאוטו היה מזנק כמו שד :lol:.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לנושא הזה הייתי חייב להגיב.

אני אנסה לקצר את זה כמה שאני רק יכל.

אז ככה בגדול זה חרטה.

למה? כי זה רק יאט את זרימת האויר ולא יגביר אותה.

יש על זה חישובים ממש יפים עם גרפים וDYNO טסט באינטרנט אם תחפש אני בטוח שתמצא.

בעיקרון הונטה הקטנה הזאת לא יכולה להסתובב מספיק מהר מהמנוע הפיצי שיש לה בשביל להזרים יותר אויר ממה שגם ככה המנוע יונק. והמנוע יונק הרבה מאוד אויר.אז מה זה עושה? בדיוק עוצר את זרימת האויר וגורם להעלות את צריכת הדלק.

והינה מגיע החלק היותר יפה בסיפור שיש הרבה מאוד מוסכים "רצינים" בארץ שמוכרים את זה באלפי שקלים ליחידה.

אז אולי לא שווה להתקין את זה ברכב שלך אבל אני בטוח שיש לא מעט שיקנו את זה בחצי מחיר ממה שאותם מוסכים מוכרים.

אם אתה רוצה להעלות את עוצמת המנוע זה או טורבו או סופר צ'רגר. אחד שעובד על גזי הפליטה והשני שעובד מהרצועה של המנוע.

אלכס איצקוביץ 14083

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...