Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנוע טריומף 650

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת טריומף 650 אספנות.

כרגע אני עם וספה ראלי 1970, כך שמבחינת טיפולים וחלפים זמינים בארץ - אין בעיה.

מה מצב החלפים של טריומף בארץ? האם ישנם מוסכים שמטפלים באופנועי טריומף.

מה רמת האמינות של אופנועי טריומף?

עצות והערות בכל הקשור לנושא יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

יש לי טריומף 650 בונוביל 73, אתן לך קצת אינפרמציה על האופנוע. האופנוע אצלי משנת 1992

בארץ אף מוסך לא מתעסק באופנוע הנ"ל גם לא מבינים בו הרבה וגם אין חלקים בנימצא יש מיספר קטן של אנשים פרטים שיודעים לטפל ולתקן את האופנוע הנ"ל. לא ניתקלתי במוסך בארץ שיודע ומוכן לתקן אופנוע כזה.

חלקים בארץ היו בזמנו לאופנועית, ולזקן ששמו אונירי אין לי מושג אם הוא עוד פעיל, בערך בזה מסתכם פה בארץ נושא החלקים אולי לאנשים פרטים יש אבל לגבי זה אין לי מושג (דרך עגב יש לי חלקים למנוע טריומף 500)

באנגליה יש ה כ ל רק תשלם.

אמינות יחסית טובה כל עוד הכלי מתוחזק כמו שצריך, גם נוסע יחסית טוב לדגמים של חברות אחרות מהשנים האלה כולל יפנים עם 4 צילדרים.

בהצלחה טל

פורסם

יש לי חבר שמשפץ על אש קטנה טריומף. החלקים באים מאנגליה. יש מכונאי שעזר לו, בחיפה, שבעצמו מחזיק אחד. אבל כיוון שאין לך בעיה בעבודה עצמית, וכיוון שמדובר באופנוע אנגלי - כלומר יש הכל לקנות - לא תהיה לך בעיה.

אסף.

פורסם

אסף! אתה פה...

תודה על התשובות.

האם מישהו יודע מה ההספק של הדגם 650 עם קרבורטור בודד?

בנוסף,

עלתה האופציה של הונדה cx500. אשמח לקצת דיעות בנוגע לדגם הנ"ל - אמינות, זמינות חלקים בארץ, מוסכים בארץ וכו'.

תודה.

פורסם

עלתה האופציה של הונדה cx500. אשמח לקצת דיעות בנוגע לדגם הנ"ל - אמינות, זמינות חלקים בארץ, מוסכים בארץ וכו'.

תודה.

דבר עם משתמש "honda cx500"

הוא בוודאי מבין בזה :-o

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

שלום boaziko,

כפי שישי ציין, יש לי מעט נסיון עם האופנוע הזה כפי שמעיד שמי.....:wink:. מצורפת תמונה של הפציינט לאחר תום השיפוץ.

גם ron cx חברי הוא הבעלים של cx רק ששלו הוא דגם d בעוד שלי יש דגם קסטום (אתה יכול לראות את האופנוע של רן ברקע של האופנוע שלי.

אתה מוזמן לשאול כל שתרצה ואני אשתדל לענות כמיטב יכולתי. בכל מקרה, מדובר באופנוע מצויין, שפע חלקים בחו"ל, לא מסובך מכאנית ומהנה לרכיבה.

אתה יכול לפנות אלי בשרשור הזה או בהודעה פרטית או אל טלפון 0507-429966 בשעות הערב.

שלומי

P4170067.jpg

• תוכן חדש...