Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לשנה

חזקי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טסט ב20/9/09

קבלתי חידוש לחצי שנה.

אם אחכה עד ל 1/10/09 אקבל לשנה?

תודה

חזקי

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
יש לי טסט ב20/9/09

קבלתי חידוש לחצי שנה.

אם אחכה עד ל 1/10/09 אקבל לשנה?

תודה

חזקי

זה מה שכולנו מקווים,

על פי ההגיון, החל מנובמבר/דצמבר החידושים שיגיעו (ביום עליית הרכב לכביש) יהיו לשנה.

כל החידושים לחצי שנה שישלחו בתאריכים הללו ימשיכו להיות בתוקף לחצי שנה.

שווה להמתין חודש ולבקש כפל רשיון ולראות מה יהיה מועד החידוש הבא.

דוגמא: אם תאריך העלייה לכביש של רכב יהיה באפריל - החידוש שיקבל כעת יהיה לחצי שנה,

ובאפריל 2010 (תאריך העלייה המקורי לכביש) - החידוש יהיה לשנה תמימה. קפיש?

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

אני מרגיש קצת דביל, אבל לא הבנתי מה הולך להיות.

תאריך הרישום ברשיון הוא 16 למרץ.

כרגע אין רשיון בתוקף. אני מבין שאם אני מוציא עכשיו רשיון, הוא יהיה רק עד 16 למרץ, נכון?

האם זה בגלל שהתקנה בפועל עוד לא מיושמת? כלומר- אם אני אחכה עד שיתחילו ליישם את התקנה, נגיד עוד שבוע-שבועיים, הרשיון יהיה לשנה, או שזה לא משנה, ובכל מקרה תאריך המבחן השנתי יהיה במרץ (כלומר אין לי דרך לחמוק מביקורת חורף וגם טסט בכל שנה) ?

אסף.

פורסם
זה מה שכולנו מקווים,

על פי ההגיון, החל מנובמבר/דצמבר החידושים שיגיעו (ביום עליית הרכב לכביש) יהיו לשנה.

כל החידושים לחצי שנה שישלחו בתאריכים הללו ימשיכו להיות בתוקף לחצי שנה.

שווה להמתין חודש ולבקש כפל רשיון ולראות מה יהיה מועד החידוש הבא.

דוגמא: אם תאריך העלייה לכביש של רכב יהיה באפריל - החידוש שיקבל כעת יהיה לחצי שנה,

ובאפריל 2010 (תאריך העלייה המקורי לכביש) - החידוש יהיה לשנה תמימה. קפיש?

אבל, אני חושש מאד, שהרישונות, שמבחינת המחשב כבר הופקו (וההפקה נעשית אני מאמין לפחות כחודש-חודשיים לפני התום הרישיון הקודם)- יעדיין ישארו עם התוקף הישן... :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אבל, אני חושש מאד, שהרישונות, שמבחינת המחשב כבר הופקו (וההפקה נעשית אני מאמין לפחות כחודש-חודשיים לפני התום הרישיון הקודם)- יעדיין ישארו עם התוקף הישן... :roll:

גינאדי, אין מה להפסיד - חוץ מנלסות!

ומשהו על הגברת:

פורסם
אני מרגיש קצת דביל, אבל לא הבנתי מה הולך להיות.

תאריך הרישום ברשיון הוא 16 למרץ.

כרגע אין רשיון בתוקף. אני מבין שאם אני מוציא עכשיו רשיון, הוא יהיה רק עד 16 למרץ, נכון?

האם זה בגלל שהתקנה בפועל עוד לא מיושמת? כלומר- אם אני אחכה עד שיתחילו ליישם את התקנה, נגיד עוד שבוע-שבועיים, הרשיון יהיה לשנה, או שזה לא משנה, ובכל מקרה תאריך המבחן השנתי יהיה במרץ (כלומר אין לי דרך לחמוק מביקורת חורף וגם טסט בכל שנה) ?

אסף.

תאריך המבחן השנתי לעתיד לבוא יהיה תמיד במרץ.

סביר להניח שבחודש פברואר אם תבקש רשיון לחידוש,

התוקף שלו יהיה למרץ 2010

ומשהו על הגברת:

• תוכן חדש...