Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מומחה בהזרקות מכניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם מישהו יכול להמליץ על מומחה במערכות הזרקה מכניות: Bosch K-Jetronics ?

יש לי פורשה 928 ואני רוצה להעזר במומחה לפני שאני מתחיל שיפוץ כללי של מערכת ההזרקה.

תודה :wink:

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם
שלום לכולם

האם מישהו יכול להמליץ על מומחה במערכות הזרקה מכניות: Bosch K-Jetronics ?

יש לי פורשה 928 ואני רוצה להעזר במומחה לפני שאני מתחיל שיפוץ כללי של מערכת ההזרקה.

תודה :wink:

צלצל לכהן דורון מעבדה אלקטרונית בחדרה ,הוא לא מתקן אבל יסביר לך מה הבעיה (אני חושב)050-5600081 .

פורסם

תודה...את האמת אני דיי בטוח מה הבעיה. לפי מה שקראתי בספרות הטכנית ה fuel disterbuter כנראה סתום חלקית.

אני צריך מישהו שיאמת את זה וגם יעזור לי לשפץ אותו ולאחר מכן יעשה כיוון למערכת ההזרקה.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

הי

תפנה למוסך "מרכז איילון" רח' גינוסר 4 ת"א הם מתמחים וגם מתקנים מכוניות מסוג "פורשה"

השבוע ראיתי שם פורשה 911 טרגה אספנות

בהצלחה

מצא משה

פורסם
צלצל לכהן דורון מעבדה אלקטרונית בחדרה ,הוא לא מתקן אבל יסביר לך מה הבעיה (אני חושב)050-5600081 .

+1 (ואפילו +2)

וזאת לאחר היכרות של מספר עשורים.

הגון וישר , לזכרוני גם מתקן לאחר שמסביר.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

מצטרף להמלצה החמה על "מרכז איילון". הפורשה והמרצדס שלי מטופלות רק אצלם. מבחינת מכונאות לדעתי המוסך המקצועי ביותר שיש. ראובן בעל המוסך איש עם ידע עצום מההזרקות המכאניות (האמיתיות...) של מרצדסים משנות השישים והשבעים, עד לאלקטרוניקה הכי המורכבת של פורשה מרצדס וב אמ וו חדשות. בכל מצב נתון תראה אצלו כמה פגודות, פורשה אחת או שתיים, ועוד כל מיני דברים טובים. איש נהדר ומכונאי מופלא, וגם צוות המכונאים וותיק מאוד ומנוסה מאוד, שזה לא פחות חשוב.

ויש לי גם המלצה נוספת.

"חרמון קרבורטורים" מקום קטן ונחבא אל הכלים ברחוב הירקון 65 בבני ברק. עופר, בעל המקום הוא אוצר של ידע עצום, ויכולת לא פחות גבוהה בכל מה שקשור בקרבורטורים, הזרקות מכאניות והזרקות מודרניות, כל סוגי ההצתה, ובערך כל דבר אחר שהוא מניח עליו את היד. למרות שמדובר במקום שנראה קטן ורגיל, הוא מצויד בכל סוגי הדיאגנוסטיקה, ובכל המכשור האפשרי. בכל מה שקשור במכאניקה אני מטפל ב "מרכז איילון" ובכל מה שקשור בהזרקה - רק עופר. למומחיות והידע שלו פשוט אין תחרות, ולדעתי גם להגינות ולמחיר. הפורשה שלי שלדעתי יש לה הזרקה זהה לשלך מנגנת באופן מופלא בזכותו, וראיתי במשך השנים איך הוא מבצע עבודות על רכבים מסובכים להפליא כמו למשל סיטרואן מזראטי עם סוללת קרבורטורים בלתי נגמרת...ומה לא.

בקיצור, בשביל מה שאתה מחפש עופר הוא בדיוק הכתובת.

אם אתה צריך טלפון - בה.פ.

בהצלחה

• תוכן חדש...