Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערכתי חיפוש בפורום ומצאתי 2 שירשורים שעוסקים בסוגיה זו:

1. השרשור מאת נמרוד. :arrow:

2. שרשור מאת דורוןא :arrow:

קראתי את הכתוב אך עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית בנושא, האם מותר לייבא או שלא?

אם למישהו יש תשובה נחרצת ברורה יותר ויש לו מה לחדש בנושא אשמח לשמוע על כך.

במידה ולא אשמח לקבל הפניה, למי עלי לפנות כדי לברר סוגיה זו.

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל?!?:shock: החלטת להצטרף "רשמית"?:wink::twisted:

ותשובה רצינית- לדעתי, תלכי למשרד התחבורה, אלה, שיושבים ב... לא זוכר את הכתובת, הרחוב הקטן ליד המסגר, איפה שפעם הייתה סוכנות של פורד אני חושב, בנין הבא אחרי סוזוקי/קרייזלר, ותשאלי אותם שם- אני מניח, שיתנו לך את כל התשובות... ברמת עיקרון- אני לא רואה כל סיבה למה לא, אבל מכוון, שאני חיים במדינת הנסים והנפלאות- ...:roll::x

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ליטל?!?:shock: החלטת להצטרף "רשמית"?:wink::twisted:

ותשובה רצינית- לדעתי, תלכי למשרד התחבורה, אלה, שיושבים ב... לא זוכר את הכתובת, הרחוב הקטן ליד המסגר,רח' המלאכה 8 שיתנו לך את כל התשובות... ברמת עיקרון- אני לא רואה כל סיבה למה לא, אבל מכוון, איפה שפעם הייתה סוכנות של פורד אני חושב, בנין הבא אחרי סוזוקי/קרייזלר, ותשאלי אותם שם- אני מניח, שאני חיים במדינת הנסים והנפלאות- ...:roll::x

..................................................................................................................................

פורסם

יש טלפון/פקס של המשרד ברחוב המלאכה 8?

ישנו מענה אנושי בטלפון?

*כן גינדי:) עלה לי רעיון לראש, אולי אוכל ליישם אותו.

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

*כן גינדי:) עלה לי רעיון לראש, אולי אוכל ליישם אותו.

כל הכבוד... דרך אגב - למה לא רואים אותך במפגשים?

בהצלחה:wink:

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

תודה אמיר, מקווה באמת להצליח בתכנית שמונחת לפני.

לא הזדמן לי להגיע בחודש האחרון למפגשים מכיוון שיש לי הרבה דברים להספיק,

והבעיה היא שיש לי זמן קצוב.

אני אחזור בקרוב מאוד, המפגשים מאוד חסרים לי.

:)

ל'

פורסם

ל'

ואת חסרה לנו

פורסם

אפשר לייבא רכב מירדן. חבר קיבל על כך תשובה רשמית ממשרד התחבורה, שהורו לו להעביר את הרכב בגרירה למכס נמל חיפה לצורך שחרורו. בסוף הוא לא ייבא את הרכב מסיבותיו שלו.

פרט לכך, אם תרצי יש לי טלפון של ישראלי שמכיר ושולט בכל ענייני הרכב בירדן (סוג של מעאכר) , שלחי לי ה"פ אם זה מעניין אותך.

אסף.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אז הבנו שמותר לייבא מירדן.

יש בעמאן לנד-רובר סדרה III במחיר מגוחך ששמתי עליו עין.

אך האם מישהו מכיר מישהו שכבר ייבא רכב מירדן?

אשמח לשמוע והתייעץ

פורסם

ל'

מאוד מסקרן אותי איזה רכב את מתכננת להביא

בזמנו עשיתי המון תיקונים ברבת עמון כולל חלפים

• תוכן חדש...