Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני ניזקק לעזרת המומחים, כידוע מצאתי את מיכל המים המקורי של החיפושית,

בדגם שלי המיכל נימצא אחרי הגלגל הרזרבי כאשר פתח המילוי יוצא ממרכז הגלגל

הרזרבי, למיכל עצמו שני בליטות המשמשות שסתומי פריקת לחץ ומניעת וואקום בעת שימוש

במיכל, השסתומים הנ"ל נכנסים לתוך חורי ברגי הידוק הגלגל הרזרבי וניצמדים אליו

בעזרת תותבים (מאין קליפסים כאלה) הצרה שאין לי תמונה שלהם, או אחד מהם על מנת

שאוכל להשיג או ליצר כאלה, האם מישהו מכיר, או אולי יש לו תמונה, או יודע כיצד החלק הזה

נקרא באנגלית/עברית, או ניראה, או יכול להשאיל לי על מנת שאייצר אחד כזה,

או לחילופין להעלות קישור באינטרנט לחלק כזה...

בקיצור איך מגיעים לחלק שאין לך מושג איך הוא נקרא או ניראה???

כל עזרה תתקבל בברכה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שושני המיכל יושב בשקע של הגלגל רזרבי

זאת אומרת שהשקע בגלגל פונה אליך והמיכל הזה יושב בין השקע ונתמך בדופן של בית הגלגל רזרבי

וזה מתחבר עם צינור לונטיל של הרזרבי משם הוא לוקח לחץ אויר כדי לדחוף את המיים לדעתי בתרומת לא תגיע

למיכל עובד רק חלק חדש יעשה את העבודה כמו שצריך כי אתה צריך גם את מתג ההפעלה שם הוא גם מתחבר עם צנרת

תבדוק אולי יש ללינקר או ב CIP1 פשוט יותר זה לחבר משאבה חשמלית

כי כשיש פנצר אתה תקוע גם בלי אויר ברזרבי בגלגל השפריצר

25.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
שושני המיכל יושב בשקע של הגלגל רזרבי

זאת אומרת שהשקע בגלגל פונה אליך והמיכל הזה יושב בין השקע ונתמך בדופן של בית הגלגל רזרבי

וזה מתחבר עם צינור לונטיל של הרזרבי משם הוא לוקח לחץ אויר כדי לדחוף את המיים לדעתי בתרומת לא תגיע

למיכל עובד רק חלק חדש יעשה את העבודה כמו שצריך כי אתה צריך גם את מתג ההפעלה שם הוא גם מתחבר עם צנרת

תבדוק אולי יש ללינקר או ב CIP1 פשוט יותר זה לחבר משאבה חשמלית

כי כשיש פנצר אתה תקוע גם בלי אויר ברזרבי בגלגל השפריצר

ועוד פרטים אתה יכול לראות

ב thesamba.com

26.jpg

27.jpg

p37.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

:screwy::brickwall::mm_nah::loco::puppydoge

למה אין סימלון שתופס את הראש וצועק "לאאאא!!!"

שמתם לב שיש חור מרובע בריצפה (כנראה לקחו פח להשלמות...) וגם ראיתי שם רק כיסא נהג....

ועדין, "לאאא!!"

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אודה לך אם תפנה אותי למישהו שיש לו מיכל כזה. נראה לי שזה מה שאתה מחפש. אם תרצה עוד תמונות מהמיכל ,אז אני נפגש כנראה ביום שישי עם בעל הרכב במפגש חיפושיות .אז תודיע לי אם תרצה עוד משהו.

IMG_0531.jpg

IMG_0532.jpg

IMG_0533.jpg

IMG_0534.jpg

IMG_0535.jpg

IMG_0536.jpg

פורסם

זה המיכל ואת שלי חיברתי לוונטיל ללא המשאבה החשמלית! אני אצלם תמונות והעלה לפורום שיבינו על מה אני מדבר...רן

פורסם

תנסה משאבה של פיאסטה דור שני.

אם המשאבה היא החלק האדום שבתמונה, אז זה לא רחוק מזה, כנראה שתצטרך קצת התאמה בחיבור של המשאבה למיכל.

רק אל תשכח לקחת את המשאבה עם הצמה והקונקטור(!)

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
מאיזה אוטו מפרקים משאבה חשמלית "טורית" מהסוג הזה?

אסף.

אתה מתכוון למשאבה האדומה?

אם כן יש ללינקר ,אני זוכר שקניתי ממנו לפני שנה משאבה כזאת כתומה ב60 שקל אני חושב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כל משאבה 12V תתאים לצורך העניין אפשר לקחת מפרוקיות מרכב אחרי תאונה.

היחוד של החיפושית במנגנון המיוחד שלא רציתי לוותר עליו, המחיר? בכל תידלוק ניפוח אויר ברזרבי...

עד עכשיו כמה ימים אחרי שהמערכת עובדת אין מחסור באויר בגלגל...

אגב ניתן גם למלא אוויר בלחץ ממשאבה ישירות למיכל, אבל זה מספיק למעט זמן, יש לי גם את

הוונטיל הנוסף המקורי, לצורך העניין, מחובר במיכל-רן

פורסם
היחוד של החיפושית במנגנון המיוחד שלא רציתי לוותר עליו, המחיר? בכל תידלוק ניפוח אויר ברזרבי...

עד עכשיו כמה ימים אחרי שהמערכת עובדת אין מחסור באויר בגלגל...

אגב ניתן גם למלא אוויר בלחץ ממשאבה ישירות למיכל, אבל זה מספיק למעט זמן, יש לי גם את

הוונטיל הנוסף המקורי, לצורך העניין, מחובר במיכל-רן

אני לא בטוח שניפוח המיכל לבדו מספיק רק למעט זמן.

החיבור אל הגלגל הרזרבי הופיע רק סביב שנת 66, לפני זה היה צורך בניפוח ישיר של השסתום שעל המיכל בלחץ 35psi .

זה היה הסידור בחיפושית 63 שהיתה להורי בנערותי (שעוד הספקתי לנהוג עליה - עם ובלי רשיון....), ולא זכור לי צורך בניפוח לעתים תכופות מדי.

נכון ששימוש במתזים היה "לוקסוס" (ולראיה - גודל המיכל ביחס למיכלים הענקיים במכוניות המודרניות), אך צורך במילוי אויר היה רק כשהתרוקנו המים במיכל.

ואני מצדיק אותך, רן, ברצון למקוריות. חיפושית עם משאבה חשמלית? הרי זה חילול הקודש!

עודד

• תוכן חדש...