Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף בבעיה שנראה שאין לה פתרון. אולי למישהו יש רעיון מוצלח?...

הפורשה שלי באה עם שילוב בד + וויניל (סקאי) מוזר ביותר, ויש אומרים מזעזע (אני לא אתווכח) הבעיה היא שכל הריפודים מלבד הכסאות והדשבורד במצב חדש לחלוטין, אז לשנות את הכל תהיה משימה שמאוד לא נראית לי נכונה או פרקטית.

בעצם מה שאני צריך זה את סקאי כתום עם גריין שחור בתוכו, צורת סקאי שהבנתי שהיתה נפוצה גם בפולקסוואגן. אמצע המושבים הוא בד "פלאייד" או בשמו האחר "טרטן".

חיפשתי, הפכתי, צלצלתי, כתבתי התחננתי...בארץ וגם בחו"ל, וכלום. בעצם חוץ ממקום אחד באנגליה שהסכים בטובו רק לתפור לי כאלה ולא למכור את החומר, במחיר צנוע שהיה יכול לכסות קניית פורשה אספנות נוספת.

הצרה הנוספת היא שגם אם אוותר איכשהו על המקוריות (וזה לא קל נפשית!) לא חושב על שום דבר סביר שישתלב עם הצבע המופלא של יתר הריפודים, ובכל מקרה זה לא פותר את בעיית הדשבורד.

בקיצור, די לקשקש. הנה התמונות.

אגב, אופציה נוספת היא זוג רקארו, ספארקו, או כסאות של מיצובישי איוו, במחיר סביר, או כל דבר דומה לפחות באופן זמני עד שימצא פתרון לריפוד. אז אם למישהו יש במקרה זוג - נא להודיע.

פורסם

אני חושב שזוג רקארו או ספארקו יעשו פלאים לרכב,

תנסה להשיג אולי בספארקו ישראל או באספיר

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אפשרות נוספת היא להשיג מפירוקיה מושבים ישנים של מרצדס שחוטה (היה להן ריפוד מאד דומה בשנות ה-80) ולהשתמש בחתיכות הבד ע"מ לרפד את החלק השחור. ויניל כתום לא נראה לי שתהיה בעיה למצוא, והמושבים המקוריים נראים במצב טוב, כך שאני מניח שבשלד שלהם ניתן להשתמש. כך תוכל להגיע לאינטריור כמעט מקורי.

פורסם

למה לא לעשות את כל הכסא בריפוד עור בגוון האדום הזה? ולהפטר מהמשבצות.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

שני קישורים למשבצות מקוריות של פולקסווגן שנות ה 70:

http://www.vwheritage.com/bbt/Stock-Aircooled/Fabrics-Colour-Samples/Westfalia-Plaid/?templateID=bbt

https://pointer.webappcabaret.net/busdepot/details.jsp?partnumber=FABRIC4

יש כמה סוגים בשביל למצוא את הדוגמה המדוייקת, אם בכלל, אתה יכול להעזר ב:

http://john-perry.com/vw/plaid.html

(אני, אגב, החלטתי להיפטר מהמשבצות במושבים הקדמיים לטובת משהו יותר "רגוע" שעוד לא החלטתי מה יהיה)

אסף.

פורסם

אין ספק שמדובר באחד הריפודים המזעזעים שראיתי :shock: מי הפסיכי שהזמין את זה כמקורי ?

אני לא רואה שום גריין שחור על הסקאי הכתום, ובמקומך הייתי מוותר מעט על המקוריות ועושה את כל הריפוד מהסקאי הכתום, שאני לא חושב שקשה להשיג בארץ (היית בז'ק ורון בחולון ?)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מי זה "ארל"??

בכל מקרה, תודה לכל מי שענה.

בקשר לבד, באמת אפשר אולי ללכת על משהו של פולקסוואגן שדי דומה. רעיון מצוין שלא חשבתי עליו.

מי הזמין את הדבר המוזר הזה, זו שאלה מצויינת. כשחושבים על זה שבשנות השבעים אנשים הלכו עם תסרוקות מנופחות, אהבו ירוק מזעזע במטבח ובמנורות, וסנדלי פק פק היו שיא האופנה. אחרי זה, לא מפתיע שהם בחרו ריפוד כזה לאוטו!

בכל מקרהבשנות ה 70 לפורשה , ולא רק לה, היו ריפודים הרבה יותר מזעזעים מזה. בד בסגנון פאשה, וראיתי בד משבצות כזה בירוק קיא שנראה כמו חייזר חולה. זה חלק מהתקופה, חלק מהמקוריות, ולכן קשה לוותר על זה למרות שתכל'ס, יפה זה לא...

עד כמה שזה ישמע מוזר, למצא את הויניל הכתום זה עוד יותר קשה. כבר קניתי רול של ויניל כתום אבל הוא בכלל לא דומה בגוון. חשבתי לצבוע אותו, כך שאם למישהו יש נסיון בצביעת עור, אשמח לשמוע איך עושים את זה.

הבעיה הנוספת, שאם אוציא את הבד ואעשה את הכל כתום, אני אסתנוור...חייב משהו לשבור את כל הכתום הזה!

ובכל מקרה, עוד תמונה שמראה את הגריין השחור.

מצומצם 5.JPG

מצומצם 6.JPG

פורסם

אוי ואבוי!!

אגב, מישהו יודע למי יש סטוק ישן של סקאי של פולקסוואגנים ישנים? רפדים זקנים טענו שהיו לא מעט חיפושיות עם גוון יפה כזה...

• תוכן חדש...