Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש חרט לייצור חלק מסויים לגולף בכמות של 2 יחידות, מישהו יכול לעזור בכיוון איפה לחפש בעל מקצוע שיהיה מוכן לבצע את העבודה בכמות לא מסחרית?

כמובן באזור המרכז.

מצ"ב שרטוט של הציר, המידות במ"מ, מדובר בשני צינורות כאשר אחד משמש כפין והשני תותב שמחזיק אותו ומאפשר סיבוב.

תודה

ציר.JPG

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
אם אתה מוכן להצפין לחדרה יש לי מישהו בשבילך.

אין בעיה, איך אפשר ליצור איתו קשר לקבל הצעת מחיר?

חבר מועדון 13925

פורסם

הוא לא הכי חזק בעברית אבל חבר שלי עובד אצלו הוא עשה כמה עבודות פה לחבר פורום יקר ששיפץ BMW קטנה כזאתי(לא זוכר את הדגם פשוט..)

תרים מחר טלפון לעובד שלו מחר ודבר איתו

0574301295

פורסם
הוא לא הכי חזק בעברית אבל חבר שלי עובד אצלו הוא עשה כמה עבודות פה לחבר פורום יקר ששיפץ BMW קטנה כזאתי(לא זוכר את הדגם פשוט..)

תרים מחר טלפון לעובד שלו מחר ודבר איתו

0574301295

תודה,

חבר מועדון 13925

פורסם
היתי מציע לך לעשות שירטוט תיקני באוטוקאד כי זה ממש לא יהיה ברור לחרט!

זה לא השרטוט שישלח לחרט, זה ברור, גם האיכות כאן נמוכה מאוד.

השרטוט הזה הוא רק כדי לתת אינדיקציה על מה מדובר.

ד"א, לצערי חרט שלא יבין את השרטוט הזה לא ראוי להיות חרט, לפני עידן האוטוקאד שירטטנו עם עיפרון ודף, פתאום כולם נהיו ממוחשבים?:shock:

חבר מועדון 13925

פורסם
זה לא השרטוט שישלח לחרט, זה ברור, גם האיכות כאן נמוכה מאוד.

השרטוט הזה הוא רק כדי לתת אינדיקציה על מה מדובר.

ד"א, לצערי חרט שלא יבין את השרטוט הזה לא ראוי להיות חרט, לפני עידן האוטוקאד שירטטנו עם עיפרון ודף, פתאום כולם נהיו ממוחשבים?:shock:

השרטוט ברור וממש אין בעיה לייצר, אפילו פשוט מאוד!

רק אני לא מבין לגבי החו"ג, יש הבדל עצום בין אוקולון לנירוסטה ולפלדה, למה משמשים הצירים?

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
השרטוט ברור וממש אין בעיה לייצר, אפילו פשוט מאוד!

רק אני לא מבין לגבי החו"ג, יש הבדל עצום בין אוקולון לנירוסטה ולפלדה, למה משמשים הצירים?

ישראל

היי ישראל

נכון יש הבדל עצום בחו"ג.

אני אסביר מה היעוד של הציר, אחד השגעונות שאני מנסה ליישם בגולף הוא מראות צד מתקפלות, בניתי כבר את כל המנגנון והוא עובד יפה, הבעיה היא שיש לי חופש (נדנוד) בין המראה עצמה לבין הבסיס שלה נקרא לבסיס "זרוע".

התותב החיצוני אמור להיות מקובע בתוך הזרוע ואילו הפנימי אמור להיכנס לתוך התותב ולמנוע את הנדנוד, התנועה הסיבובית למראה עצמה תעבור מהראש המשושה למטה בציר אל השייבה העליונה שתהיה מקובעת לגוף המראה.

לגבי חומרי הגלם, זה יכול להיות מכל סוג, החיסרון היחיד במתכת הוא האפשרות לחלודה עם הזמן והיתרון באוקולון או פלסטיק הוא שבירה במקרה של מכה במראה מבלי להעביר את עוצמת המכה לזרוע או אפילו לפח.

במידה וייוצר ממתכת אני מתכוון להרכיב מתאם שביר כדי שמכה במראה לא תעבור לפח.

אני יודע שזה פרוייקט קצת משוגע אבל גם אני:lol:.

במקרה הגרוע אני יכול לבנות הכל מצינורות נחושת 1/2-3/8 את הראש המשושה מבורג 8 מ"מ ולהלחים שייבה למעלה או לעשות הפשלה לצינור עצמו, אבל זה במקרה שהמחירים לחריטה יהיו מטורפים מדיי.

בני

חבר מועדון 13925

פורסם

עכשיו הבנתי מה אתה רוצה.

א. חומר הגלם המתאים לדעתי הוא אלומיניום, נירוסטה יהיה טוב יותר אבל יקר. חומר הגלם צריך להיות בקוטר גדול בגלל ה"פיטריה" שתיכננת, וזה אומר שאתה מבזבז חומר יקר.

ב. זה לא חלק מסובך ולא צריך מומחה. קח בחשבון את הסיבולת בין שני החלקים.

אסף.

פורסם
עכשיו הבנתי מה אתה רוצה.

א. חומר הגלם המתאים לדעתי הוא אלומיניום, נירוסטה יהיה טוב יותר אבל יקר. חומר הגלם צריך להיות בקוטר גדול בגלל ה"פיטריה" שתיכננת, וזה אומר שאתה מבזבז חומר יקר.

ב. זה לא חלק מסובך ולא צריך מומחה. קח בחשבון את הסיבולת בין שני החלקים.

אסף.

את הפיטריה ניתן לבצע משייבה שתרותך למעלה, לא חייבים לחרוט מחומר עבה.

חבר מועדון 13925

פורסם

אני יודע למה יהודים לא מז... ברחוב אבל בכל זאת לא יכול להתאפק:

1) עובי הדופן של הצינור החיצוני נראה לי דק מדי - 1 מ"מ... נראה לי בעייתי .(עשית חור קוטר 6 לגירוז - איך תעשה הברגה לפיטמה על עובי דופן מ"מ?)

2) בד"כ לחלק שמסתובב בתוך בית נותנים פחות רווח מ- עשירית שנתת. אנחנו כשאנחנו מייצרים דברים כאלה - נותנים 5 מאיות +.ברווח של עשירית בתוספת לתעלות הגירוז היפות שנתת + אבק - זה יכול להיתפס.

השרטוט מצוין - כל חרט שמכבד את עצמו וששווה את התואר "חרט" יבין אותו.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם
אני יודע למה יהודים לא מז... ברחוב אבל בכל זאת לא יכול להתאפק:

1) עובי הדופן של הצינור החיצוני נראה לי דק מדי - 1 מ"מ... נראה לי בעייתי .(עשית חור קוטר 6 לגירוז - איך תעשה הברגה לפיטמה על עובי דופן מ"מ?)

2) בד"כ לחלק שמסתובב בתוך בית נותנים פחות רווח מ- עשירית שנתת. אנחנו כשאנחנו מייצרים דברים כאלה - נותנים 5 מאיות +.ברווח של עשירית בתוספת לתעלות הגירוז היפות שנתת + אבק - זה יכול להיתפס.

השרטוט מצוין - כל חרט שמכבד את עצמו וששווה את התואר "חרט" יבין אותו.

1. אין בעיה עם עובי הדופן, למען האמת אין בעיה גם אם הדופן תהיה עבה יותר, מאחר והתותב יהיה יצוק באפוקסי ולא יוכל לזוז.

החור הוא לא לגירוז אלא למעבר חוטי חשמל מהמראה לתוך הדלת, אם יהיה צורך בגירוז אני אפרק את המראה (2 ברגי פיליפס) אגרז ואחזיר למקום:wink:

2. יתכן ויש באמת צורך ברווח של 5 מאיות ואחת לא מספיקה, חשוב לי שלא יהיה חופש אבל אשמח לשמוע לעצתו של החרט:wink:.

3. תודה על המחמאה לשרטוט:lol:

4. צירפתי שרטוט סכמתי של איך כל העסק אמור להיות מותקן כי נראה לי שלא ממש הובנתי עד לעומק העניין.

אשמח להמלצות הערות והארות ממביני עניין והתייחסות לנקודות תורפה אם ישנן.

ד"א VOLVO, כתבת: "כשאנחנו מייצרים דברים כאלו":roll: יש מצב שתוכל לעזור?

תודה

הסבר כללי מראה.JPG

חבר מועדון 13925

• תוכן חדש...