Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מה שקשור להזרקות וקרבורטורים, לעניות דעתי - עופר מימון מ"מכון חרמון" הוא הטווב ביותר. מי שיודע להוציא מתחת ידיו מנוע מזראטי עם סוללת קרבורטורים אינסופית, יגוארים, מרצדסים ואלפות (כולם מדגמים מיוחדים, רובם אספנות) כשהם מאוזנים ומנגנים כמו ביציאה מהמפעל, הוא אחד שלא הייתי מחליף בעד שום הון. האיש נושם דלק...לדעתי הטוב ביותר.

רח' הירקון 65 ב"ב

0526694446

בהצלחה

פורסם

עופר ביצע עבודת קרבורטור בפיאט טמפרה שלי ברמות שונות של איכות ואפרט.

המכונית היא שנת 1991 ועם כ 190000 ק"מ וזאת הפעם הראשונה ששופץ ונוקה הקרבורטור וזה בוצע כראוי.

מכיוון שמרים הטורים המקורי (בעל 2 תפקודים) לא פעל, עופר החליפו בתחליפי משומש שכוון לטורים גבוהים (כשהמזגן מופעל מדי ונאלצתי לחזור אליו לכוון נוסף.

הסיבה העקרית שבאתי אליו הייתה בגלל ריח גזים חריף היוצא מאחור מצנור הפליטה (אגזוז) והריח החריף נותר גם לאחר כל טיפולו.

כשחזרתי אליו בשנית הוא כוון (ע"י דפיקות פטיש) את מרים הטורים וכשאמרתי לו על הריח ובקשתי שיבדוק את גזי הפליטה הוא מייד תחב את צנורית מכשיר 4 הגזים (של סאן) לצנור הפליטה שהראה לי שהנתונים תקינים.

הוא שכח שאני מבין עניין וגם מכיר היטב את מכשיר 4 גזים של סאן שהיה כבוי בצד והוא הדליקו ומייד בימע את "בדיקת" הגזים, כאשר צריך לאחר הדלקת המכשיר לתת לו להתחמם כ 10 דקות ורק אח"כ, לאחר שהוא מתאפס, ניתן לבצע איתו בדיקות מדויקות.

מהלך משיכת המשנק "צ'וק" התקצר והוא טוען שזה בסדר, מה שמאלץ אותי לתת 3 לחיצות מהירות על דוושת התאוצה, למשוך המשנק ורק אז הרכב מניע כראוי, בבוקר קר.

אני מוכן להיות סלחן על עבודה לא מושלמת וטעויות אבל לא על רמאות כמו ב"בדיקת" הגזים שבוצעה ללא חימום ואיפוס המכשיר ולכן כמובן שתוצאותיה טובות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ינקו קרבורטורים והזרקות ברחוב המלאכה בחולון

בן אדם מקצועי מאין כמוהו בתחום הזה וגם ישר מאוד.

אם הוא לא יודע לעשות משהו הוא לא ימרח אותך סתם.

• תוכן חדש...