Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברה בערך שנה מאז שצבעתי את הרכב. הרכב עבר צבע-פחחות ויצא כימעט וללא גלים בצדדים. אני שומר עליו מאוד ואין עליו מכות דלת ושום דבר בסגנון, אבל משום מה שמתי לב שהופיעו גלים שניתן ליראות אותם כשמסתקלים מהצד.

יש למישהו הסבר לזה או מה ניתן לעשות כדי להחזיר את הרכב למצב שהוא היה אחרי הצבע?

יש לציין שעבדו על הרכב מעל חודש ימים, לא היה לי חלודות ברכב ושילמתי סכום של קצת מעל 10 אלף ש"ח. אצלי גם לא קיים גג ככה שניתן להסיק שהעבודה שנעשתה לא ברמה הכי גבוהה אבל גם לא פחחות בשקל מה שנקרא.

הינה תמונה שגם אתם יכולים ליראות את הרכב כשבוע אחרי הצבע:

P1010115.jpg

יש עוד הרבה תמונות שניתן ליראות השתקפות ישרה על הרכב ואני גם הייתי זוכר אם היה גלים.

והינה הרכב היום, בתמונות מלפני שבוע:

nmmkj2vzm2yu.jpg

kddyzz4nlztc.jpg

גם אתם יכולים ליראות כאן השתקפות לא ישרה כתוצאה מגלים שהופיעו.

:cry:

פורסם

שים לב להשתקפות בצד של הרכב. לא מדבר עכשיו על התוספות שהוספתי לו מאז אלא על זה שהופיעו גלים בצד. רואים את זה בהשתקפות.

פורסם

בן אדם שמתי לב לא יודע אם זה משנה משהו ביופי של הרכב לכן רשמתי לך את ההודעה למעלה,לא ניתקלתי בתופעה כזו.

(סה"כ הצבע עדיין ניראה טוב מאוד)אולי זו זוית הצילום שמשפיעה על המראה של הצבע.

אין לך תמונה שצילמת היום או בשבוע האחרון?

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

התמונות הן בישבילכם. אני רואה את זה במציאות ובוודאות רואה הבדל בין מה שהיה למה שזה היום. 99 אחוז מהאנשים לא שמים לב לדברים האלה או שפשוט לא איכפת להם אבל לי אישית זה מאוד מפריע. אם היה לי כסף הייתי צובע מחדש את הרכב כי זה עד כדי כך מציק לי.

ויש תמונות מהשבוע האחרון, תקרא טוב את התרד ותשים לב לבד.

פורסם

בתמונות בשרשור השני, לא נראים גלים בצבע. תסתכל בתמונה השנייה בהודעה 13, ההשתקפות מושלמת!!

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

זה גם מה שאני חושב בחלק מהתמונות ההשתקפות פשוט מושלמת הכל עיניין של זוית הצילום או ההסתכלות וגם אז זה לא ניראה כל כך נורא.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

חברה, זה שיש השתקפות יפה לא אומר שאין גלים על הרכב. בתמונות מלפני שנה אתם יכולים ליראות השתקפות "ישרה" של כל מה שמסביב לרכב. בתמונות שצולמו לפני שבוע רואים השתקפות אבל בהשתקפות עצמה כל העצמים מעווותים. בגלל הגלים שהופיעו.

טוב, יש לי שריטה ואני שם לב לדברים האלה מקילומטר. בגלל זה נורא קשה להרשים אותי עם רכב שיצא מצבע כי אני רואה את כל המינוסים ישר.:-)

אני מקווה שמישהו יסים לב לזה כמוני ויסביר לי למה זה קרה. אה ואני לא מוכר.:lol:

• תוכן חדש...