Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HOW LOW YOU CAN GO - סט תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן לבימר הכי נמוכה שיש, מילים לא יתארו את ההשקעה, גנה נהנתי מאוד ביום הזה, ניתן לתמונות לדבר:

zn2okimz4hat.jpg

nmmkj2vzm2yu.jpg

kddyzz4nlztc.jpg

rdyhinfiywzo.jpg

guzdmnehyy5n.jpg

ognyud2q13mi.jpg

3zmd5tiuzyzn.jpg

jniznxdojbdg.jpg

yzexdgnmzxlh.jpg

nxjmjtydzndc.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוטו מדהים ותמונות מדהימות :lol:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תמונות מדהימות אין מילים!!!

הרבה זמן לא ראיתי רמה כזאת :-o

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תמונות מעולות!

וזה אמור להיות How low can you go :wink:

אכן, תראה באיזה שעה בתרד פורסם ותבין בשעות כאלה המוח לא כל כך תיפקד.:lol:

חברים מת עליכם הנה עוד קמצוץ - חשוב לציין שאתמול היה חם אש בשעות שצילמנו והשמש הרגה לי את התמונות אבל אין מה לעשות אלו השעות שעמדו לרשותנו:

גג סגור

oyuytzkmf3gm.jpg

0omcqzdny0td.jpg

mj4yi4n5dcmk.jpg

פורסם

הרכב נראה מדהים, מטופח, ושמור בצורה מטורפת. כל הכבוד לבעלים!

אלכס צילומים מצוינים, אהבתי יותר את העדכון השני. ההשתקפות של הריצפה על צידי הרכב, פשוט מדהים. צולם בשילוב של מספר תמונת במקרה?

JEP.

:-)

• תוכן חדש...