Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

לאחר הסרת האלומניום המרוג מדלתות האלפא, צריך להכין חיפוי חדש לדלת.

מאיזה חומר להכין? במה לרפד?

היכן המקור המועדף לחומרים?

כל עיצה תתקבל בברכה...

תודה,

סער.

פורסם

הי,

תודה,

אכן מחיר טוב, אבל כחול ומתאים עד 85...

הרכב שלי חדש, מודל 88 :-)

ואני מעדיף ריפוד פנימי שחור

תודה,

סער.

פורסם

אכן מחיר טוב, אבל כחול ומתאים עד 85...

הרכב שלי חדש, מודל 88 :-)

ואני מעדיף ריפוד פנימי שחור

אני חושב שהכוונה היתה לתת לך חכה, ולא לדוג עבורך דגים.

גם אני מצטרף לדעה שלהשיג דיפון מקורי עדיף בהרבה על יצור תחליף אצל הרפד.

נמרוד

פורסם

סער,

מקורי מקורי ורק מקורי.

גם אם תקנה כחול או כל צבע אחר אתה יכול לשנות את הצבע שלו לבד ע"י צביעה עם משחה יעודית וזולה מאוד.

ושוב מקורי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מקורי זה טוב, חשוב לבדוק אטימה טובה של החלונות על מנת שלא להרוס את החדש,

במידה ואתה לא מוצא לנסות אצל רפד, ולשדרג לעור, בצורה התואמת את המקור, ככה גם תהיה יותר איכות

וגם איכות חומר יותר טובה! הרכב ישדר יותר יוקרה! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה,

אני לא בטוח שמקורי הוא הטוב ביותר.

הפלסטיק האיטלקי לא ממש נודע באיכותו בשנים האלו :roll:

אני שוקל בחיוב "שידרוג" לעור (או "עור תעשייתי" באיכות גבוהה)

השאלה היא מאיזה חומר הכי נכון להשתמש עבור הבסיס לריפוד.

דיקט? "קרטון ביצוע" עבה?

באיזה עובי?

בסה"כ, הדלת ישרה למדי כך שלא אמורה להיות בעיה להתאים ריפוד שאינו מקורי.

תודה,

סער.

פורסם

החומר הנכיון הוא מזונית. הצד החלק, לכוון פנים הדלת. חורר בו את כל החורים שצריך, לפי הקוטר של מה שיכנס לחור, עליו תדביק בעזרת כמה פסים של דבק מגע, ספוג דק מאד ורק אחר כך תלביש את ה"ריפוד".

אם אתה מחבר את הדיפון עם קליפסים ולא ברגים, הכנס אותם לחורים לפני שאתה מדביק את הספוג הדק. כך הם ישארו שם כל הזמן.

לפני שאתה מתקין את מה שייצרת, כדאי להדביק על כל הפתח הפנימי של הדלת עם סיליקון, נילון שקוף עבה, לאחר שעשית בו את כל החורים הדרושים לידית של החלון/פתיחת דלת/ברגים/קליפסים

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

תודה על התשובה המפורטת.

היכן ניתן לרכוש "מזונית"? (פעם ראשונה שאני שומע את השם הזה)

לגבי סיליקון,

לפי מיטב זכרוני סיליקון אינו מומלץ למטרה זו כיון שהוא חומצי ומעודד חלודה.

יש חומר אחר מתאים, לצערי איני זוכר את שמו, אבל אברר...

תודה,

סער.

פורסם

מזונית זה דיקט כמו בגב של ארונות,

צד אחד שלו לבן חלק והצד השני חום מחוספס.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני מניח שתוכל למצוא מזונית אצל ספקי עץ למיניהם. החומר שימש/משמש כדופן אחורית של ארונות. כשכתבתי סיליקון, התכוונתי לסיליקון שחור, זה המשמש לזגגי רכב. החומר המקורי, הוא בכלל סוג של מסטיק אפור. בהצלחה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

בחיפושית שהיתה, אני עשיתי כך, רק הדבקתי את הספוג (של 2 מ"מ) על גבי העור התעשייתי לפני ההדבקה על המזונית, עם ספריי דבק מגע. אחרי זה אתה יכול על העור המעובה ליצור פסים עם מכונת תפירה למראה יותר מושקע.

לגבי הדבקת הניילון העבה- קודם כל זה חובה, לא מומלץ. במיוחד באלפא. תגזור את הניילוון ככה שחלל הדלת הפנימי יהיה אטום ככל האפשר.

החומר המתאים ביותר הוא sikaflex שהוא סילר רב שימושי מאוד לרכב, ומתאים גם בתור דבק זגגים וגם לצרכי הדבקה. יש חומרים יעודיים יותר, הרבה סוגים, אבל אני מוצא שהsikaflex הוא רב שימושי ומצויין.

אסף.

פורסם
החומר הנכיון הוא מזונית. הצד החלק, לכוון פנים הדלת. חורר בו את כל החורים שצריך, לפי הקוטר של מה שיכנס לחור, עליו תדביק בעזרת כמה פסים של דבק מגע, ספוג דק מאד ורק אחר כך תלביש את ה"ריפוד".

אם אתה מחבר את הדיפון עם קליפסים ולא ברגים, הכנס אותם לחורים לפני שאתה מדביק את הספוג הדק. כך הם ישארו שם כל הזמן.

לפני שאתה מתקין את מה שייצרת, כדאי להדביק על כל הפתח הפנימי של הדלת עם סיליקון, נילון שקוף עבה, לאחר שעשית בו את כל החורים הדרושים לידית של החלון/פתיחת דלת/ברגים/קליפסים

דורון, מצטער על הבורות, אבל למה הניילון?

תודה,

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

• תוכן חדש...