Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחו לי מכתב לשחרר את החלק

התקשרתי, אמרו לי במשרד התחבורה להכנס לאתר שלהם ולהוריד טופס שנקרא "בקשה ליבוא חלקים לצריכה עצמית" או משהו דומה.. הפכתי את האתר ולא מצאתי את הטופס

מי יכול לשלוח לינק לטופס הנכון (למי שכבר עשה את זה ) ???

תודה ויום טוב

רביב

פורסם

אני גם קיבלתי השבוע הודעה מהדואר לשחרור פנסים לקפרי, מצורף פתק שצריך קודם ללכת למישרד התחבורה להביא אישור,

התקשרתי למישרד הרישוי וביקשו ממני בסה"כ להביא ת"ז, רשיון רכב ואישור קניה כל שהוא.

כנראה שאת הטופס שביקשו ממך הם אמורים להביא אצלם במישרד.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אתמול הוצאתי אישור כזה לחלקים - לקח 5 דקות והיו ממש נחמדים אלי.

הכי טוב זה לגשת אישית ואז תצא במקום עם האישור ולא לשלוח בפקס - אם כי גם זה אפשרי.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

מה נחמדים מה?

בשביל חתיכת פנס או פס קישוט צריך להתעסק עם כל הביוקרטיה הנוראית הזו?

לא יודע מה איתכם אבל לפחות אני צריך לעבוד ושעות רבות ובין היתר גם כדי לשלם את המיסים על יבוא החלקים שאני צריך לרכביי. אז אני מבין שצריך מיסים כדי לממן את הדרוש מימון אבל למה הדרישה המטופשת הזו להיזקק לביורקטים שעולים לנו כסף ובעיקר זמן? מה בדיוק עושה הפקיד במשרד התחבורה ש"מאשר" את החלק? מיהו בכלל? מה הוא מבין? הוא בודק ויזואלית את החלק? הוא מתעמק בספרות כדי לראות שהפנס הוא אכן מהדגם וסדרת היצור המתאימה?

למה אני צריך להתעסק עם טפסים או חלילה לבזבז זמן במשרדי משרד התחבורה?

מה האסון שקרה לפני שהחלו באכיפת הגזירה?

חלם,חלם,חלם וביוקרטיה. זה מזכיר תקופות אפלות שהיה צריך לקבל חותמת על כל דבר רק כדי להפגין כוח ושררה שלטונית/פוליטית מצד אחד ולספק פרנסה לבן של... מצד שני שכן אין ג'וב טוב יותר מהג'וב של הנפת החותמת..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
מה נחמדים מה?

בשביל חתיכת פנס או פס קישוט צריך להתעסק עם כל הביוקרטיה הנוראית הזו?

לא יודע מה איתכם אבל לפחות אני צריך לעבוד ושעות רבות ובין היתר גם כדי לשלם את המיסים על יבוא החלקים שאני צריך לרכביי. אז אני מבין שצריך מיסים כדי לממן את הדרוש מימון אבל למה הדרישה המטופשת הזו להיזקק לביורקטים שעולים לנו כסף ובעיקר זמן? מה בדיוק עושה הפקיד במשרד התחבורה ש"מאשר" את החלק? מיהו בכלל? מה הוא מבין? הוא בודק ויזואלית את החלק? הוא מתעמק בספרות כדי לראות שהפנס הוא אכן מהדגם וסדרת היצור המתאימה?

למה אני צריך להתעסק עם טפסים או חלילה לבזבז זמן במשרדי משרד התחבורה?

מה האסון שקרה לפני שהחלו באכיפת הגזירה?

חלם,חלם,חלם וביוקרטיה. זה מזכיר תקופות אפלות שהיה צריך לקבל חותמת על כל דבר רק כדי להפגין כוח ושררה שלטונית/פוליטית מצד אחד ולספק פרנסה לבן של... מצד שני שכן אין ג'וב טוב יותר מהג'וב של הנפת החותמת..

מה קרה? יש כמה חברה ''טובים'' שגאים להתרברב מעל דפי הפורום עד כמה הם מצליחים ''לעבוד'' על המכס.

מישהו נכנס וקורא ומשם השמועה עוברת כמו אש בשדה קוצים.

מזל שמישהו דאג להסיר את השרשורים הללו..

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

אני מסכים שזה מרתיח את הדם שצריך אישור לכל נשימה במדינה הזו - ובייחוד בתחום התחבורה.

אבל לפחות אפשר להגיד עליהם שהם עושים את עבודתם (שהיא לכשעצמה נראית לי מיותרת) מהר וביעילות - זאת בניגוד מוחלט לפקיד המכס בשדה התעופה שלקח לו הפסקה של שעתיים לאכול, להתפלל ולדבר עם המשפחה והחברים שלו לפני שאיפשר לי לפתוח את החבילה ברשותו האדיבה. :evil:

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
מה קרה? יש כמה חברה ''טובים'' שגאים להתרברב מעל דפי הפורום עד כמה הם מצליחים ''לעבוד'' על המכס.

מישהו נכנס וקורא ומשם השמועה עוברת כמו אש בשדה קוצים.

מזל שמישהו דאג להסיר את השרשורים הללו..

מה הקשר?

מה הקשר בין מכס (או נכון יותר תשלום מיסים) ולבין "רישיון יבוא" לאיזה חלק חילוף מינורי וחסר חשיבות אמיתית?

מי יצא כאן נגד החיוב במס?פקיד משרד התחבורה אינו קובע את שיעור המיסים,הוא לא קשור למכס, אני יצאתי נגד הביוקרטיה שלחלוטין מיותרת ושאין בה שום דבר,היא לא מקדמת דבר וכל כולה הטרדה נוראית של האזרח שנאלץ לבזבז זמן בהורדת טפסים,הכנתם,שליחתם,צירוף עוד מסמכים,ריצה למשרדים,לפעמים המתנה ל"תשובה" והכל בשביל מה? בשביל כלום,הפקיד/ה אפילו לא מסתכל על הטופס,לא ממש מעניין אותו מה רשום שם,גם אם מעניין אותו אין לו מושג על מה באמת מדובר וממילא אינו יכול לבדוק דבר,הוא לוקח את הטופס,מסתכל עליו מימין,משמאל,מניף את החותמת ושולח אותנו לדרכנו עייפים אך לא מרוצים.

למה אין פקיד המכס (עוד ביוקרט) יכול לתת במקום את רשיון הייבוא ורק במקרים חמורים (מגיע מנוע טורבו שמחובר לחצי רכב...) ישלח את האזרח האומלל משרד התחבורה,כל מה שצריך לתת לו זה את הטופס וחותמת..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...