Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

לפני 3 שבועות מכרתי רכב, הקונה היה לחוץ על הקניה ואף שילם תוך 12 שעות את כל הכסף במזומן ועשינו העברת בעלות.

 

אבל... מאחר ולרכב אין טסט והוא מפורק בחלקו (אין עליו כנפיים) הקונה צריך לגרור אותו מהשטח שלי.

 

עד היום, עברו 3 שבועות, הקונה לא בא לקחת את הרכב, אני מנסה גם ליצור עימו קשר טלפוני אך כלום, הוא לא עונה (בכל 3 המספרים!)

 

מה לדעתכם עלי לעשות ? אני חייב את המקום בו עומד הרכב (בגלל זה מכרתי אותו)

 

תודה.

פורסם

ישלך שם ושם משפחה, אזור מגורים וכו'?

צור קשר עם קרוב משפחה, אולי קרה לאיש משהו...

אם הבן אדם מתחמק קח לך עוד שבוע ואחרי זה תוציא את הרכב החוצה או שתמכור אותו לפרוק...

 

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שלח SMS ועדכן אותו על פינוי הרכב , אלא אם סוכם אחרת בינכם אתה לא מחויב לשמור לו על הרכב יותר , או גבה ממנו דמי אחסון =)

פורסם

קיבלת את התשלום, עשית העברת בעלות. אסור לך לפרק את הרכב - הוא כבר לא שלך! אסור לך אפילו להוציא אותו מהחצר שלך כי אז עשוי להיגרם לו נזק.

אני מניח שאת העסקה עשיתם ברוח טובה, ואם מקום לא חסר לך- חכה בסבלנות... הוא בסוף יגיע.

 

אסף.

פורסם

לדעתי 3 שבועות עדיין ייחשבו כמסגרת זמן סבירה לפינוי,לדעתי תמתין ואל תנקוט בשום צעד לפני שתעבור תקופה שתיחשב לא סבירה לדעתי האישית משהו כמו 3 חודשים.

פורסם

זה נראה, כאילו קרה משהו עם בן אדם! הרי, "לדפוק" אותך הוא לא דפק, את הכסף קיבלת- אז, מה האינטרס שלו להיעלם סתם ככה? לו זה היה הפוך- לקח רכב, לא שילם ונעלם- זה עוד היה הגיוני, אבל ככה-...:roll: אז, עם כל זה, שאתה צריך מקום- לזרוק את האוטו לא הייתי זורק בתקופה כו קצרה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מצטרף לעצה , פשוט לבדוק ולהמתין , למכור את הרכב או לזרוק אותו החוצה לרחוב זה פשוט לחפש צרות ותביעות משפטיות.

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

- תנסה לברר את הסיבה לכך שהאיש לא הגיע, עשה זאת בעדינות כי יתכן שקרה לו משהו לא נעים.

- אם זה לא עזר, שלח לכתובתו מכתב רשום ותרשום שאתה מבקש ממנו לפנות את הרכב.

- אחרי מכתב תזכורת נוסף, לדעתי (אינני עו"ד !!!) אתה תוכל לפנות את הרכב משטחך.

פורסם

הועלה פה הרעיון של שליחת מכתב רשום ולפי דעתי זה הפתרון הכי זול והכי נוח שיש. תשלח את המכתב בעוד שבועיים [בשביל שיהיה לך חודש שהרכב עדיין נמצא אצלך] ופשוט כל 15 ימים [חצי חודש] תשלח מכתב תזכורת. אין לך הרבה מה לעשות חוץ לחכות לו. ממליץ גם לצלם את הרכב ולשלוח בתוך במכתב תמונות [לא שחור ולבן אלא צבעוניות באיכות גבוהה ולא ממצלמת פלאפון]. הסיבה להוספת התמונות היא שיראה שלא נגעת ולא הרסת את הרכב מיום השליחה של המכתב.

בעצם עדיף לשלוח לו הכי מוקדם שאפשר את המכתב עם התמונות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עכשיו כשאני חושב על זה בשנית...

 

יש אפשרות שהקונה התלהב.. קנה...

 

ועכשיו הוא מפחד מאישתו :lol::lol::lol::lol:

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

באיזה רכב מדובר? אם אפשר לשאול?

3 שבועות זה זמן מאוד לא סביר בעייני, גם אם קרה חס וחלילה משהו ומישהו נפטר זה מקסימום 10 ימים כולל שבעה (לא עלינו).

אם זה מספר של סלקום כתוב לי בפרטי אני אנסה לאתר לך את הכתובת שלו...

עד כמה שאני זוכר בפתק של העברת בעלות רשומות הכתובות של הקונה אצל המוכר, ושל המוכר אצל הקונה.

מצד שני לך תדע מי זה הבן אדם ובמה עוסק, אולי ברח לחו''ל, אם באמת יעברו יותר מחודשיים אז תפנה למשטרה לדעתי, ספר את המקרה ובקש לדעת מה עושים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

האם הקונה יודע שחשוב לך לפנות את מקום החניה? בכל מקרה כל זמן שהרכב נמצא אצלך בחניה את ה"שומר" שלו - מותר לך לגבות שכר על החניה אבל יש לך אחריות מלאה על כל מה שיקרה לרכב.

כמו שהציעו כאן, אתה יכול, ולדעתי כדאי שתשלח דואר רשום לקונה ותודיע לו שאתה זקוק לחניה. אתה יכול גם לפנות את הרכב לחניה אחרת ולשלם עליה - במקרה כזה הקונה יצטרך לשלם על החניה כשהוא יבוא לקחת את האוטו - ומותר לך לעכב את הרכב אצלך עד שהוא ישלם את התשלום על החניה. (אתה מוזמן לעיין בחוק השומרים לעניין שומר שכר, חוק עשיית עושר ולא במשפט המתייחס לעשיית מעשה לטובת אחר)

אם הקונה יתעכב חודשים ארוכים - וזה עדיין לא המקרה, אתה יכול לפרסם הודעה בעיתונות (שגם התשלום עליה תהיה על חשבונו של הקונה) ולהודיע כי אם הרכב לא יפונה תוך X ימים, אז הרכב יועבר למקום אחר.

 

מקווה שעזרתי קצת,

 

זיו

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

במידה ואתה עושה ביטוח מומלץ לשלוח עם המכתב גם את אישור הביטוח על הרכב, וכשהוא חוזר לקחת אתה יכול לדרוש ממנו להשלים את הסכום שירד מהסכום שהכנסת לביטוח.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
×
×
  • תוכן חדש...