Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רחוק מביתי, על חוף ימה של סנטה ברברה ישנו עסק תיירות קטן המפעיל את "כריש היבשה" land shark רכב אמפיבי המורשה לסוע ככל רכב נוסעים על הכבישים, ובעל כל האישורים לתפקד כסירה. הקבינה היא של פורד F350.

מה הסיכויים לקבל רישוי להפעלת רכב חדש כזה בארצנו הקטנטונת?

שאלה נוספת. ראיתי למכירה רכב אמפיבי משנות ה70. האם ניתן יהיה להכניסו לארץ הקודש כרכב אספנות? (או אולי סירת אספנות)

שאלה כמעט רטורית, אבל אולי אופתע לטובה.

sb3.jpg

sb2.jpg

sb4.jpg

sb5.jpg

sb6.jpg

sb7.jpg

פורסם

עם בטבריה היתה טילת כמו בשאנזאליזה

אז אולי :)

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

יש פה יתרון גדול, לא צריך קונטיינר, הוא יכול להגיע עצמאית...:lol:

מה אתה מסבך את פקידי המכס בבירוקרטיה מיותרת, בקושי הם מסתדרים עם רכבים קונבנציונליים.

נראה לך שיאשרו?

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

לפני שנים היה באילת רכב אמפיבי של החברה הגיאוגרפית. היה זה רכב שבעברו היה של הצבא באמריקני. הרכב היה בנוי על שילדה GNC (זה שאנחנו קראנו לו six). ניקרא בחיבה"דאק" באנגלית dukw.- כן אני יודע, לא כך כותבים ברוז, אבל אלה ראשי התיבות של שם הרכב. הרכב מצולם יוצא בנסיעה מהמים בסרט כץ וקרסו.

הייתי מאד רוצה אחד כזה לאוסף כלי האכב הצבאיים...אלא שמבירור שערכתי הככלים ששרדו באילת הוטבעו לצורך הקמת מזח.

וחבל

אריה

פורסם
שאלה נוספת. ראיתי למכירה רכב אמפיבי משנות ה70. האם ניתן יהיה להכניסו לארץ הקודש כרכב אספנות?

למה בעצם לא? הרי מדובר ביבוא רכב אספנות רגיל לכל דבר ועניין - זה שהרכב "יודע" גם לשחות לא צריך לעניין אף אחד... אם יהיה חוקי עבורו להיכנס למים או לא, זה כבר סיפור אחר.

זה סתם לעניות דעתי.

פורסם

מי יודע,שוקה

אולי אתה תיצור תקדים.

סוף סוף תרוענן קצת השממה המוטורית שלנו...

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

מה גם שתצטרך לעבור קורס סקיפרים בעלות מוערכת של כ 12 אלף שקל על מנת להשיט כלי שיט כזה

ומה הוא צריך לעבור בעצם טסט או כושר שיט ? או שמא גם וגם ?

פורסם

פעם היה את האמפי-קאר, שהוא, אם אני לא טועה, הרכב האמפיבי היחידי שיוצר בצורה מסחרית מלאה. הוא יוצר לאורך שנות ה60 השמחות. לדעתי אי אפשר יהיה להכניס רכב שהוא גם סירה אלא אם כן שניהם עומדים בקריטריונים של היבוא לשניהם (אני לא יודע אילו חוקי יבוא יש לסירות). בגדול, לא ניראה רעיון ישים, אם כי משעשע... גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

את נושא רישוי השיט מעריך שאצליח לפתור. הנושא דיי פרוץ בארץ בקשר לתקינה, ארץ ייצור, יצרן וכד'. כל עוד הכלי אינו כלי צבאי זה הליך ביירוקרטי בלבד. מה גם שאנו לא מדברים על כלי מאולתר, אלא מקו ייצור מסודר עם תקן אמריקאי.

השאלה אליכם, עורכי הדין והמשפטנים שבינינו בפורום ובמועדון. במידה ומשרד התחבורה לא יאשר, מה שככל הנראה יקרה. האם אוכל לעתור לבג"צ? ומה הסיכויים, או שמדובר במלחמה בטחנות רוח?

פורסם

שוקה, אותי שכנעת, אני הופך את ה subaru xt שלי ל sub xt:

subXTa.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סיפור הרכב האמפיבי dukw שהוטבע באילת כדי שישמש שונית.

ומה קורה איתו היום (הוא לא נמצא במקום המקורי שהטביעו אותו).

מפורט בפורום אספני הרכב הארצישראלים.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

• תוכן חדש...