Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב , בשביל נסיעה פעם בשבוע מאזור המרכז לירושלים + נסיעות קצת בעיר

עכשיו אני מאוד אוהב חיפושית ואני רוצה לקנות כזאת

אני כמובן יודע שצריך להשקיע ברכב אספנות , השאלה האם ההשקעה היא חד פעמית ז"א אני מטפל בבעיות פח ומנוע וכל מה שצריך ואז אני יכול להיות בשקט איזה תקופה או שברכב כזה תמיד צריך להשקיע עד בלי די?

אשמח לכל עצה ועזרה שיתנתנו לי כאן!

ואהבת לרעך כמוך

פורסם
אני מעוניין לקנות רכב , בשביל נסיעה פעם בשבוע מאזור המרכז לירושלים + נסיעות קצת בעיר

עכשיו אני מאוד אוהב חיפושית ואני רוצה לקנות כזאת

אני כמובן יודע שצריך להשקיע ברכב אספנות , השאלה האם ההשקעה היא חד פעמית ז"א אני מטפל בבעיות פח ומנוע וכל מה שצריך ואז אני יכול להיות בשקט איזה תקופה או שברכב כזה תמיד צריך להשקיע עד בלי די?

אשמח לכל עצה ועזרה שיתנתנו לי כאן!

זה מאוד תלוי אם הרכב טופל באהבה אצל הבעלים הקודם או לא, אם כן אז סביר להניח שלאחר שתעשה איפוס מצב על כל הבעיות העכשוויות של החיפושית, היא תשרת אותך תקופה ארוכה ללא בעיות מיוחדות.

עם היא עמדה תקופה ארוכה ובאופן כללי הוזנחה, יש לצפות שכל פעם יהיה לך כשל במשהו אחר ויקח זמן וסבלנות עד שתגיע למצב תחזוקתי והאמינות שאתה מבקש.

נ.ב. תמיד צריך להביא בחשבון שגם פורד פוקוס 2009 עומדת לצד הדרך ומחכה לגרר - ז"א כל רכב מתקלקל מידי פעם.

אז אתה צריך להגדיר מה סביר בעינייך.

פורסם

אני מעוניין לקנות חיפושית שבמצב סביר ולא גרוע

אני יסביר יותראת עצמי , אני מעוניין לקנות חיפושית להשקיע בה כמה שצריך , ואז שאני יוכל לנהוג בה בביטחון ובכיף , ולהרגיש שהגשמתי חלום...

ז"א שאני לא יצתרך לשפוך כל חודש איזה 1000 ש"ח במוסכים למינהם

הבקשה שלי מהרכב הגיונית ?

או שאני ירד מהרעיון?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אני יסביר יותראת עצמי , אני מעוניין לקנות חיפושית להשקיע בה כמה שצריך , ואז שאני יוכל לנהוג בה בביטחון ובכיף , ולהרגיש שהגשמתי חלום...

או שאני ירד מהרעיון?

הבקשה שלך מאוד הגיונית, חיפושית זה רכב האספנות האמין ביותר למיטב ידיעתי.

פורסם

תראה בשרשורים למטה יש המון מידע על התחזוקה והקנייה של החיפושית .

אם לאחר שקראת יהיו לך שאלות תשאל ונשמח לענות.

החיפושית היא הכי אמינה והכי פשוטה ,אין שם מקום לתקלות.

אני ממליץ לך להתייעץ בפורום חיפושיות בתפוז ולהגיע למפגשים ולשאול את המומחים שם את כל השאלות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

או שאני ירד מהרעיון?

מוסכים?

:shock:

אם תהיה לך חיפושית, מוסך אתה תראה רק פעם בשנה, בשביל אישור בלמים לפני הטסט. רכב כזה דורש ממך להיות המכונאי שלו. זה גם לא מסובך מדי, גם כיף, וגם יחסוך לך המון כסף. אבל הכי חשוב- יגרום לך לאינטימיות עם הרכב שלך- וזה דבר חשוב כשנתקעים, רק שניכם, באמצע הלילה.

אסף.

פורסם

אם אתה מאזור המרכז ,פשוט תגיע בשישי הקרוב למגרש חניה של אצטדיון רמת גן בערך ב16:30 , תוכל לשאול שם הכל על חיפושיות.

תוכל לראות מה ההבדלים בין הדגמים , ותוכל לראות רכבים ברמות תחזוקה שונות ( מלפני שיפוץ רק לנסוע כמו שלי, ועד רמת תצוגה).

אנחנו שם כל שישי .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

evyatar11111 שלום וברוך הבא:

עצם המחשבהלשמר מכונית ישנה, מוכיחה שאתה בעל רגשות מתאים.

שנית חיפושית זה רכב אמין וקל לאחזקה בייחוד שאתה חדש.

:wink: ואל יאוש במיקרה של תקלה ראשונה, תמיד יש לך מנוע רזרבי מאחור בבגז' בדגם הזה.:lol::lol:

שיהיה בהצלחה :-):-):-)

שיפשוף נעים, ושתמשיך להיתיישן ברכבי אספנות לאט לאט יותר מסובכים.

סקטור הגה מכני, חרא של הגה.:evil::evil::evil:

ההמר הזועם :twisted:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה, אני התחלתי לחפש רכבים ולאסוף מידע על רכבי אספנות, כרגע החיפושית עומדת על הפרק,

אבל...

עדין לא נחה דעת על לקנות רכב אספנות מאשר רכב מודרני...

נ.ב. יש כזה דבר חיפושית עם מזגן?!?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

ניתן להתקין אך זה די יקר.

העלות היא בין 5K -10K. כי אין תשתית.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...