Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו HGT 1.8?

BeNtzZz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה, עד היום נהגתי ב206 1.4 אוט' של המשפחה מצטער להגיד שהתאכזבתי קשות הגדרה אחת ויחידה שאני יכול לתת לגיר זה - טיפש. וממשיך בזה שטיפלנו במוסך פג'ו וכל טיפול יצאנו עם משכנתא.

ועכשיו לעניין, אני רוצה לקבל קצת מידע לגבי הפונטו HGT 1.8 בעיקר אמינות ועלות חלפים! קראתי פה הרבה עליה ואנשים אמרו שהם לא מרוצים מההיגוי ומהשליטה ברכב אבל זה משהו שאני מוכן להתפשר עליו תמורת מחיר כזה ושוב אני לא הולך לקנות את האוטו במטרה להכנס איתו למסלול (אבל זה כיף שיש את הכוח הנוסף הזה כשרוצים אותו - בגלל זה אני לא הולך על רכב עם נפח נמוך) בגלל הטראומה שיש לי מהפג'ו בXS אני לא מוכן לגעת וכל הגרמניות 1.8T קצת כבדות לתקציב שלי והבנתי שגם בדלק הן לא ירחמו עלי, הHGT זאת אופציה שעלתה לי אתמול כשדיפדפתי ביד 2.

אני צריך את הרכב לנסיעות של 240 קילומטר בשבוע פחות או יותר בעיקר בין עירוניות.

אשמח לקבל מידע מאנשים שמכירים או יש להם

תודה והמשך שבוע טוב

(רכב ראשון)!

יש לי אחלה ברקסים!

איך הביטוח שלך?:x

פורסם

ב-30K לא תוכל למצוא HGT במצב סביר+.

במידה והרכב מטופל הוא יציג אמינות טובה מאוד, אצלי הרכב שנה ו-4 חודשים ולא הייתה לי ולו תקלה אחת.

עלות חלפים וטיפולים זולה ביחס לספורטיביות אחרות.

אגב, גם במסלול היא לא מאכזבת למרות ההגה שפחות מתקשר, אבל מתרגלים די מהר.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן.

פורסם

אתה נוסע עם האוטו בנסיעה יומיומית? איזה שנה הרכב שלך ועם כמה קילומטרים? והאם יש הבדל בשנים 2001\2002 וכו

ראיתי ביד 2 המחירים של 2001 נעים בין 30-38 2002 40

אם יש עוד משהו שאתה תוכל להוסיף שלא חשבתי עליו אני ישמח לשמוע....

תודה וסליחה על החפירה

יש לי אחלה ברקסים!

פורסם

הרכב משמש לנסיעהיומיומית , שנת 02, עבר 81K ק"מ. צריכת הדלק הממוצעת נעה סביב ה-11-12 ק"מ לליטר בנסיעה מעורבת.

באמצע שנת 02 הגיע דגם המכונה יורו 3, יש לו מצערת אלקטרונית במקום מכנית, נוסף דוד למערכת הפליטה על מנת להפחית את הזיהום, אומרים שיש גם הבדל בהתנהגות של האוטו והוא כוייל קצת שונה ולטובה.

פורסם

אין בעיות אמינות כל עוד הרכב מטופל בצורה מסודרת.

אין לה בעיות היגוי כאלה ואחרות, היא מכונית פושרת יותר משאר המכוניות בקטגוריה זה הכל. ההגה יחסית אנמי לשאר גם כן.

מעבר לזה, בצע חיפוש, המידע שאתה מחפש כבר קיים בפורום.

רוב הרכבים לא במצב מזהיר לצערי, אלו שכן יתומחרו בהתאם.

חשוב לבדוק את מצב הוריאטור, טיימינג, ושימוש בנוזל קירור פראפלו בלבד.

!AWDSOME

פורסם
אוקיי אז גזר דין לגבי קניה. כן או לא? (שנת 01)

כמו שנרשם, אם הרכב מתאים לך, ובמצב טוב, למה לא.

!AWDSOME

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכל מי שעזר, ייעץ, תמך וחפרתי לו!

היום בבוקר נקנתה הHGT אחרי חיפושים רבים

תמונות מחר בבוקר אחרי ההברקה:]

יש לי אחלה ברקסים!

• תוכן חדש...